התמודדות עם אהבה חד צדדית

s h i r k u s h

New member
התמודדות עם אהבה חד צדדית ../images/Emo23.gif

ידיד נפש שלי שלח לי קישור לבלוג שפתח וכתב שם שהוא אוהב אותי, וזה חד צדדי. אני אוהבת אותו מאוד אבל בתור חבר, בתור ידיד נפש, הוא כמו אח בשבילי אבל לא נמשכת אליו מבחינה רומנטית. השאלה היא איך להתמודד עכשיו כשאפגוש אותו <אנחנו יוצאים כמה חבר'ה כל יומיים כמעט ביחד>, מה אמורה להגיב ואם בכלל להגיב בבלוג, מה לומר לו כשרואה אותו וכו'?

בוקר טוב ../images/Emo13.gif

וואי שירקוש. מצב מביך קצת, באמת
אבל לא חובה שיהיה כזה. מציעה לך שבפעם הבאה שאתם נפגשים, דברי איתו בצד ותסבירי שאת ממש אוהבת אותו בתור בן אדם, אבל לא ככה, לא בצורה ההיא, שהוא היה רוצה. פשוט להגיד את האמת. ברגע הראשון מביך, אבל מיד המבוכה נעלמת, ונשאר רגע כנה וחשוב וגם לא פוגע. ואז, אני חושבת, גם תוכלו להמשיך להיפגש - ברקע הידידות עם החבר'ה המשותפים.

רננהלי

New member
שירקוש

אני מסכימה מאוד עם להבה זה קשה, אבל אין מנוס מלדבר איתו. לומר לו את האמת גם אם זה יכאב. תבהירי לו חד משמעית (הכי חשוב שיהיה חד משמעית כדי שלא יטפח תקוות, אז אל תנסי להיות עדינה מדי כי כך רק תפגעי בו יותר). ואין מה לעשות, את זורקת את הכדור לידיים שלו והוא יצטרך להחליט איך הוא מתמודד. גם אם את מרגישה אחראית, את צריכה לדעת שהוא יצטרך להתמודד. תבהירי לו שאת רוצה להמשיך להיות ידידה שלו. ושאת רוצה להמשיך לצאת עם כולם כרגיל. ואחר כל תשתדלי להתנהג כמה שיותר כרגיל טבעי איתו. בתקווה שלא יהרס. את רק יכולה לקוות ולעשות את המקסימום שלך. בהצלחה שיר
רננה

למעלה