התמודדות עם אהבה

s h i r k u s h

New member
התמודדות עם אהבה ../images/Emo23.gif

או במקרה שלי ושל עוד כמה- חוסר אהבה
איך מתמודדים עם מחסור באהבה, כשכל כך צריך את התמיכה, את האהבה, את העידוד, את הרומנטיקה
הרי חברים לא יכולים לספק רומנטיקה ואהבה של בן/ת זוג שונה מאהבה של חברים. אני יודעת שדנו בזה כבר כמה פעמים... אבל... בחרתי להעלות שוב את הנושא לדיון מהכיוון של חברים כתחלופה לאהבה. מחכה לשמוע דעתכם בנושא

hanaaat

New member
אווו...../images/Emo12.gif

אתן באמת חושבות שיש מישהו שמתמודד עם זה טוב? האמת הייתי מתה לשמוע עצה אמיתית בנושא. לא יודעת,חיים, איכשהו מעבירים את הזמן ומשתדלים לא לחשוב על זה יותר מדי כדי לא להתקע. אני זוכרת שפשוט הצקתי יותר לחתול...
, ושמעתי שלא רק אני עושה דברים כאלה.

Neora Barak

New member
כל אחד זקוק לאהבה, ../images/Emo23.gif

אהבה כמו היא מים לפרח, ויש המון סוגי אהבות שאנחנו יכולים לקבל, השאלה היא עד כמה אנחנו נותנים שזה ישפיע על חיינו, הכמיהה לאהבה, יכולה גם להכשיל, לפעמים יש מי שמרוב רצון באהבה נשארים עם מי שנדמה להם שאוהב אותם, וזורק להם מדי פעם פירורי אהבה, ואז זה הופך להיות סבל. לרצות ולהיות זכאים לאהבה, שנותנת לנו שמחת חיים ותקווה, זה טבעי, אם אנחנו שמים את הרצון הזה בפרופורצייה, אם נאהב את עצמינו, כפי שאנחנו, ונחשוב שאנחנו הכי אחלה שבעולם, גם לא נתפשר באהבה שמגיעה לנו, ולא נעשה דברים שאנחנו לא שלמים איתם רק כדי להיות באשליית אהבה. כיוון שהחיים שאנו חיים זו בחירה, אם נדע גם לבחור אהבות שעושות לנו רק טוב, ולא להיות במקומות של אהבות מתסכלות, נוכל לפרוח. אבל עלינו קודם- לאהוב את עצמינו, ומה שאנחנו, רק אז נדע מה מגיע לנו, באהבה
נאורה

bellkis

New member
../images/Emo23.gif |לב- מה זה אהבה?????????

אהבה בטוח מרזה 2 מיישר קמטים 3 לא צריכים את הדובי הוא יכול להוית בכביסה 4 לעשות אהבה עם מי שרוצי ולקום איתו בבקר 5 אהבה זו מילה שמישתמשים איתה למרות שונות באהבה בלקיס

bellkis

New member
../images/Emo23.gifאהבה מה זה??????

במשפט האחון יש טעות אהבה זו מילה שמשתמשימ למטרות שונות באהבה בלקיס

Neora Barak

New member
בלקיס יקירה- ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אהבתי את הגדרות האהבה שלך במיוחד את הקטע עם הדובי
רואים שאת עלמה שיודעת לאהוב, ולהעריך אהבה !!!

אני חושבת...

שאם באמת רוצים אהבה והיא לא מגיעה אולי כדאי לבדוק מה אנחנו משדרים מבפנים. אם אנחנו לא מאמינים שאהבה מגיע לנו אז היא לא תגיע גם אם באמת נרצה. נרצה המונים. אם אנחנו חוסמים, אפפחד לא יכנס. לעשות סדר בבפנים. להאמין ואז... לרצות ואז... זה יגיע. אמן. וחוץ מזה... לתרגל. להגיד לעצמך הרבה פעמים שאת שווה את זה ומגיע לך ולצאת החוצה עם הכי ביטחון שיש.

למעלה