התמודדות עם אנשים בעבודה

zepled

New member
התמודדות עם אנשים בעבודה

שלום לכולם, אני חדש בפורום ויש לי שאלה המצב הוא ככה אני עובד כברמעל שנתיים בעבודה באותו תפקיד ואני מרוצה מהעבודה לפני כחצי שנה הגיעו למחלקה שלי כמה עובדות חדשות בהתחלה העינינים היו בסדר אבל לאחר כמה זמן העובדות החדשות פשוט התחילו לעשות רעש!!! אני עובד במרכז תמיכה ככה שאנו יושבים אחד ליד השני כמעט 10 שעות ביום אני הערתי לבנות המטרידות וכמובן יצרו קואליציה של שנאה כלפיי לא מדברות איתי ורק מעצבנות יותר פניתי לראש הצוות שלי בנוגע לבעיה והיא אמרה שהיא תטפל כבר עברו שבועיים והיא לא עשתה כלום? מה לעשות האם לפנות אליה שוב? האם לדבר עם המטרידות? באיזה אופן?

ברוך הבא לפורום../images/Emo140.gif

אתה מתאר מצב שכבר הדרדר ביחסים בינך לבין הבנות. השאלה היא עד כמה הן מטרידות. אולי הן מעצבנות אותך יותר מאשר היו מעצבנות מישהו אחר כי אתה כבר רגיש אליהן
האם יש עוד אנשים שמתלוננים עליהן
האם הרעש שהן עושות זה פטפטת
כי אז קשה לסתום לאנשים פיות, במיוחד שהן מעוניינות לעצבן אותך כי הן כבר שונאות אותך. אני מציעה לך לבקש להעביר אותך מקום אם זה אפשרי. אתה יכל גם לבוא עם אוזניות ולשמוע רדיו במקום אותן. תנסה להפסיק להתייחס אליהן, ואז הן יפסיקו לעצבן אותך ללא כוונה ובכוונה. השינוי צריך לבוא מהצד שלך.

zepled

New member
חשבתי על מה שאמרת

יש אנשים אחרים שסובלים מהם אבל הם לא אומרים כלום חשבתי לעבור מקום אבל למה שזה יהיה על חשבוני הן אלא שמפריעות הן אלו שצריכות לעזוב.

אני לא בעד

מאבקי כח. לך זה מפריע-אז תעבור אתה. בשביל השקט הנפשי שלך עדיף שתכוון את עצמך למקומות שבהם נח לך בכל דבר בחיים, לא רק במיקרה הספציפי הזה. תעשה דברים כך שלך יהיה כייף ונח, ושזה לא יפגע באחרים. בחיים חשוב להיות חכם ולא צודק.

עצה קטנה

שלום לך. אני מבינה שיש שיטת עבודה שהיית רגילה עד כה לעבוד בה ואז הגיעו מספר עובדת חדשות והפרו את ההרמוניה. מכיוון שהמנהל בוחר שלא להתערב ומכיוון שעושה רושם שהתמודדות חזיתית לא עובדת (ואני לא בעד להחריף את מאבקי הכוח) אולי כדאי להחליט, בינך לבין עצמך, שאת מתכוונת לנסות ללכת לקראתן. כמו שאומרים - if you can't beat them, join them. בהצלחה!

hayapollak

New member
יש לי תחושה

שהעובדות החדשות התחילו לעשות רעש משום שהשקט וכנראה גם המתח באווירה שהיתה עיצבן אותן.. יתכן ולך זה לא הפריע והצלחת לעבוד באווירה שקטה ומתוחה אך הן לא יכולות ולכן הן החליטו לשנות קצת את האווירה, זה הכל. לא נראה שהן החליטו ליצור קואליציה נגדך - אלא נגד האווירה שהן חשו בה לא נוח. *חיוכים פה ושם והחלפת משפט ידידותי מדי פעם עם עובדת זו או אחרת - ישפרו את המצב ולאט לאט אתה תפסיק להרגיש שהקואליציה היא נגדך.כדאי היה לבנות מחדש את האמון שהיה ביניכם בהתחלה.

zepled

New member
אני לא מבין

איך הבנת מדברי שבעבודה היה מתח כי לא היה מתח כולם הסתדרו עם כולם שתי הבנות האלו עושות רעש כמו בגן ילדים על כל דבר הן עושות רעש וכל מטלה שנותנים להן הם צריכות שכולם יידעו כמה הן לא מרוצות אני לא היחיד שחושב ככה אבל אני היחיד שמנסה לבלום אותן

hayapollak

New member
אסביר ברצון

בפרוש אמרתי שיש לי תחושה - ולא ביססתי אותה על מה שאמרת או כתבת זו היתה התחושה שלי - טעיתי? אז אתך הסליחה. בכל מקרה קראתי לא מזמן סיפור קצר עם מוסר השכל מעניין. מורה נכנס לכתה ולא הצליח להתגבר על הרעש של תלמידיו. לקח המורה גיר וצייר על הלוח קו. שאל את תלמידיו - איך אפשר להקטין את הקו מבלי לגעת בו. ניסו התלמידים, העבירו קו נוסף על זה שכבר היה, ניסו למחוק חלק מהקו וכו - אך המורה עמד שם ואמר לא הבנתם - ביקשתי לדעת איך אפשר לקצר את הקו אבל לא לגעת בו. לקח המורה שוב את הגיר ומעל הקו שהיה צייר קו נוסף אבל ארוך יותר. מוסר השכל - כשאתה רוצה להקטין מישהוא לא צריך לחתוך אותו, לשבור אותו, לעקם אותו וכו' פשוט תגדיל את עצמך והקו השני ישאר קטן יותר.... אז אולי עדיף באמת להתנהג כרגיל ולהשאיר את עבודת המשמעת הזו למנהלת?

למעלה