התמודדות עם בדידות

התמודדות עם בדידות

לשם שינוי, אחרי כל הברכות והאיחולים והקניידלך והאורחים, הרי נושא רציני לדיון ובעיקר לתשומת לב התמודדות עם הבדידות אמרו חזלינו, לא טוב היות האדם לבדו לבדידות יש שני צדדים צד האדם הבודד, זה שיושב ימים ולילות לבדו בבית, אין לו עם מי לדבר, הוא נאחז בדברים טכניים כגון אינטרנט, טלויזיה וטלפון, אבל בסוף השיחה או הצ'ט הוא שוב לבד הצד השני, הצד של (אני מאחל לכולם שזה הצד שלנו) האדם שמקבל לחברתו את האדם הבודד ובמפגש הזה, יש המון מקום לטעויות שנובעות מחוסר סבלנות ומחוסר סובלנות כי, כאשר האדם הבודד פוגש מישהו, זו ההזדמנות שלו לדבר, להוציא, לפרוק והוא צריך לעשות את זה מה שיותר מהר, כי הוא לא יודע מתי יעלם האחר והוא ישאר שוב לבד ובחגים הבדידות עולה על גדותיה זהו. העליתי נושא לדיון. נראה לי שהתפקיד שלנו הוא לאפשר לאדם הבודד את המרחב שדרוש לו בכדי לדבר, לפרוק, להתבטא, ליחצן את הרגשות שלו חג שמח

אמש בתכנית : השורה התחתונה

בערוץ 2. (אולי עוד תמצאי הקלטה של זה ברשת), נתנו לנו מידע סטטסטי על בעיות קשות של אנשים החיים בתוך משפחות, העולות בליל הסדר. והרשימה היתה חלקית ביותר. מתברר שנשים רבות מחליטות בליל הסדר להתגרש! אז את כרגע במצב מצוין. תהני מן הערב הזה . חג חירות שמח!

קודם לכל, אני זה הוא ולא היא

אבל כמו שחיה רעה מתאים גם לגבר, בחרתי בחיה טובה (כך אני אוהב לחשוב על עצמי) דבר שני: הצגתי נושא, הצגתי בעיה, למזלי אני לא בודד, אבל נתקל בתסמונת הבדידות על הרבה צעדים ושעלים אני מאמין (בטוח) שגם לאחרים זה קורה ולכן, תיאור הבעיה והעלעתה לדיון נראה לי נכון אז, לפיכך, בהתאם לזאת, אני מבקש תגובות לגופו של ענין ולא לגופו של המדבר. תודה.

שזמ

New member
לא רק

לא רק נשים מחליטות להתגרש, יש גם אחרים... ואגב, יש ממצאים מחקריים על גידול בשיעור ההתאבדויות בפסח ואחריו

אך מי שיושב עכשיו ליד המחשב

מצבו טוב מאד. יש לו חופש מלא להנות ממה שבאמת מעניין אותו.

שזמ

New member
הם ממזרים חכמים ברבנות

מחלקת הגירושין סגורה לחג אבל חברה קדישא עובדים...

רואל1959

New member
בדידות

אני הרגשתי בדידות הפוכה. כאשר החדר מלא אנשים, והרגשתי שמקומי לא שם. לצערי המקום הזה הוא בית הורי ומשפחתי שאותה אני אוהבת מאד מאד. רק שאני לא מתחברת אליהם והם לא מתחברים אלי. אני מתגעגעת לא לדיבור אלא לחיבוק. לחיבוק חם עוטף שאומר שאנחנו פה בשבילך. הם עושים הכל למעני, אבל עדיין אני מרגישה זרות ולא שייכת. אז חג שמח לכולם. חזקו ואמצו. ומי יתן שבאמת שהשנה הזאת נצא מעבדות לחירות.

../images/Emo24.gif מכל ה ../images/Emo23.gif

לחיי יציאה לחירות

את מאירה נקודה מעניינת

יש מצבים שבהם אנחנו חשים בודדים בתוך המון אנחנו לא לבד, מדברים, עובדים, עושים וחשים/חווים בדידות נוראית הרגשת שייכות מאד משנה את החוויה.

לא תמיד

שייכות משנה לנו את החוויה. מכירה אנשים ששיכים על הניר למקום עבודה, למשפחה, למדינה ועוד... עדין בודדים בהרגשתם. מוכר לך?

למעלה