התמודדות עם העבר

s h i r k u s h

New member
התמודדות עם העבר ../images/Emo4.gif

נפגעתי כל כך הרבה פעמים בחיי, שעכשיו שדברים טובים מתחילים לקרות לי אני פשוט לא מאמינה לזה, מחפשת איפה יש סיכוי שאני איפול, מחפשת את הבעיות, ישר מתחילה לפחד אם הוא לא מחזיר לי אס אמ אס... הנה למשל ממקודם אחרי שנפרדנו לדרכנו, שלחתי לו אס אמ אס של נסיעה טובה ושאני כבר מתגעגעת אליו, וכתבתי בסוף ההודעה נשיקות חתיך שלי... עברה חצי שעה שזה הזמן שלוקח להגיע בד"כ מבית שלי לשלו והוא לא שלח וכל הזמן חששתי כי ראיתי שהוא לא עונה, בסוף הוא ענה אחרי שעה בערך כי נתקע בפקקים קצת בדרך, אבל ישר התחלתי לחשוש, ישר פחדתי שאולי קרה משהו, שאולי בעצם הוא לא מעוניין. שונאת את החששות האלה, רוצה להנות מההתחלה של הקשר הזה, רוצה להיות בטוחה בעצמי ובקשר הזה אבל מפחדת, מפחדת שוב לתת את הלב למישהו, מפחדת שירמסו לי אותו שוב. סתם כדי לשתף, אשמח לתגובות, הצעות, עידוד- מה שתרצו

לאט לאט

החששות - וואלה, גם אני שונאת אותם, אבל אי אפשר בלעדיהם. אם הכל היה ברור, לא בטוח שהיית נשארת שם. כדי לגלות מישהו, או משהו, באמת, אי אפשר במכה. אי אפשר שהכל יהיה ברור תיכף ומיד. אז הכל עדיין בתוך אי-ודאות. זה גם נשמע לי נורא טבעי שאת לא סומכת עליו עדיין, וחוששת להיפגע שוב. בגלל זה, כדאי ללכת עם הדברים לאט. לתת לצד השני את הספייס לנשום, לחשוב, לעשות כמה צעדים בעצמו. אה, ועוד משהו. עם כל הקושי, בכל פעם שאני מתחילה קשר - אני משתדלת מאד מאד (ולא תמיד זה מצליח לי) להיצמד אל ההווה. לתת לבן-אדם צ'אנס נקי, בלי השלכות מהבחור הקודם. מנסה. משתדלת. ויוצא מה שיוצא.

למעלה