אוקיי,כל מה שאני מציע זה מנסיון שלי
בשבועות-חודשים אחרונים.אני בטוח שיש מקומות שאני לא מודע להם כרגע שיכולם להציע אותו דבר,או לפחות להתכוון לכך. הדבר הראשון שהייתי ממליץ לך להתנסות בו היא מדיטציית אום-לא מדובר במדיטציה רגילה שיושבים,אלא מדובר במדטציה חברתית בה את נחשפת למגוון רחב של קשת רגשותייך-שנאה,אהבה,כעס,צחוק,כאב,מיניות ואולי עוד...לי זה מאוד עזר כי זה היה כמראה בפניי לראות היכן הרגשות שלי לא יוצאים החוצה בצורה מלאה(אצלי זה כאב ומיניות)...מלבד ההתבונות הפנימית אני חושב שזו חוויה מדהימה,עם אנשים מדהימים ורגשות נפלאים ומאחדים.המדיטציות האלו לא מתרחשות במקום קבוע,פשוט צריך לדעת היכן לחפש,ואני כבר "גיליתי" לא מעט,אז את יכולה לשלוח לי מסר בפרטי אם תרצי לדעת מועדים קרובים בהם אני יודע שזה מתקיים. שנית,ואולי זה קשור גם לראשון,כי אני גיליתי באמצע החיים את האהבה שלי לריקודים(ובאום הרבה פעמים אחרי שהמדיטציה נגמרת מתחילה מסיבת ריקודים אנרגטית וקופצנית),ולפחות לגביי-הריקודים היוו מרחב בטוח בו אני יכול לבטא רבות מרגשותיי,בעזרת תנועות גוף ובעזרת האנרגיה שאני שואב מהמוזיקה...אני אומר מרחב בטוח כי לדעתי זה חשוב שזה יהיה במקום בו תרגישי בנוח לרקוד ולבטא את עצמך כפי שאת רוצה,כפי שאת באמת,ואף אחד לא ישפוט אותך.אני אישית רוקד בכמה מקומות עכשיו,אבל מקום ה"בית" שלי עכשיו הוא מקום שלהבה המקסימה הכירה לי ונמצא במרכז ביכורי העיתים בתל אביב.המסיבה עצמה נקראת ג'ינגה,ואת יכולה לקרוא עליה בקישור(להתרשם בעיקר מהוידאו שנותן תמונה טובה על מה שקורה שם). שלישית,יש דבר שראיתי אותו רק לאחרונה,ועוד לא יצא לי להתנסות בו,ולכן זה לא הוגן מצידי להתייחס אליו,אבל הוא נקרא "הליכת מלאכים",והוא קשור בעיקר ליכולת שלנו להתקרב לאנשים פיזית,לחבק אותם,לאהוב ללא סיבה.לחבק אנשים זה דבר שעושים בדגש גם באום,אבל כאן זה מרכז החוויה,זה דבר שתמיד היה לי קושי איתו ולכן אני חושב שהוא מאוד יתאים לי,אם וכאשר... בטוח שיש עוד פעילויות(ועד שהתחלתי לחפש לא ידעתי כמה רבות כאלו יש,ואת חלקן עוד לא מצאתי אני מניח...),אבל זה מה שאני יודע עליהם.