התמודדות עם השכול

ניטרוי

New member
התמודדות עם השכול

הספר "שריטת החתול" שיצא לאור, ונכתב על ידי בסערת רגשות מצפה לפידבקים ממי שחוו אותו. רק מי שהיה פה יוכל להבין. על מערכות היחסים השתיקות והכעסים שמייתמים את המשפחה שאינה מצליחה לצאת מהדילמה הסבוכה של התמודדות עם המוות, יחד הרצון להמשיך בחיים לצד הכאב. פתחתי הכל מבלי לקדש דבר . אודה לכל מי שיוכל לשתף אותי בתחושותיו. מאיה

yazi22

New member
את מוכנה לפרט מעט

על הספר בקצרה, כולל פרטים טכניים - הוצאה וכו'. אם יש בעיה לפרסם כאן את יכולה להשיב במסר פרטי.

ניטרוי

New member
../images/Emo201.gif

הספר יצא בהוצאת "גוונים/טרקלין/חלונות" נמכר בצומת ספרים בעיקר וגם בסטימצקי.200 עמודים. הספר הוא אוטוביוגרפי מנקודת ראות שלי כאחות ששכלה את אחיה ונאבקת על זכותה להתאבל וגם להמשיך לחיות. על הכאוס והניכור במשפחה כשכל אחד נושא עימו את הסיפור שלו. ברצון אמשיך לספר עוד גם במסר אישי. ושלא תדע עוד דאבה

ניטרוי

New member
אני אדם מאד מציאותי ורציונלי

אבל רוצה להאמין שיש גלגול נשמות ושהם נמצאים איתנו . ובתי הבכורה אומרת שכשהם מופיעים בחלומות הם באים לבקר. הלוואי .

yazi22

New member
גם אני רוצה

אבל כמו שכתבתי פעם, אמרתי יום אחד לעמר "הרי שנינו יודעים שאתה לא באמת יכול לשמוע אותי" כמה הייתי רוצה.

ניטרוי

New member
אני מקיימת עם אחי חד שיח אילם

מזה שלושים וחמש שנה והכי מתגעגעת כשקורים דברים טובים והוא אינו שותף בהם.ובכל זאת הוא כל הזמן נעדר-נמצא בהווייה.

yazi22

New member
אני תמיד נדהם ומצטמרר

מגודל ה"העדר" ככל שחולפות השנים. מהיום הראשון, אני מביט לעתיד ומצטמרר.

רעוּת

New member
שמעתי על הספר,

אבל לא יצא לי להיתקל בו....דווקא מעניין אותי לקרוא.

רעוּת

New member
מסתבר...

אח שלי עדיין מת, אז אני לא יכולה לנטוש ולעבור לפורום "יחסי אחים ואחיות" או משהו כזה, כי היחסים בינינו די חד-צדדיים מאז שהוא לא מחזיר טלפונים

למעלה