התמודדות עם טינטון

אור43

New member
התמודדות עם טינטון

שלום לכולם למי שיש טינטון מכיר את התופעה שבמשך היום כמעט שלא שומעים את הציפצופים תלוי באיזה סביבה נימצאים מגיעים למיטה הכל שקט והרעש מתחיל למי יש טיפים להתמודדות עם המצב איך להירדם? איך לא להתעורר לקול הציפצופים? אם אני ישים אוזניות עם מוסיקה באוזניים זה יכול להחמיר את הטינטון ופגיעה בשמיעה תודה על שיתוף הפעולה אור

סטודנטX

New member
ניסית לקחת דברים להרגע ?

יש היום בשוק הרבה דברים טבעיים להרגע שמבוססים על ויטמני B וצמחי מרפא כמו : פסיפלורה , וליראן ,מליסה וכו... יש מגוון לא קטן לפי דעתי שווה לנסות משהו לפני השינה ולראות אם זה מקל קצת . לי באופן אישי הבעיה יותר בשעות היום השקטות וההשפעה פחות חזקה של הדברים הטבעיים במצבי עירנות.

zs1957

New member
טיפ להתמודד עם אינטון

שלום אור43 כדי להתגבר על הרעשים של הטינטון מומלץ לשמוע מוסיקה מרגיעה של מדיטציה,רייקי. יש מוסיקה של גלי ים, של קולות מיער טרופי,של גשם. הכל שקט ומרגיע.רצוי לעשות מדיטציה עם המוסיקה. זה מרפה ומשרה רוגע. יש לשמע את המוסיקה במכשיר קמפק דיסק הנמצא בחדר. אין לשמוע מוסיקה בדיסק מן,זה מחמיר את הטינטון. ממליצה מאד לעשות היפנוזה. זה יעזור לך להעלים את הטינטון. יום טוב,ללא טינטונים, זהבה שחם

צן צן

New member
וולריין

הי אור, אני חיפשתי הרבה זמן תשובה לשאלה שלך. אני אישית מצאתי אותה בדמות כדור שנקרא "סונגה נייט". הוא כדור שינה טבעי על בסיס וולריין (ללא מרשם כמובן). הכדורים הכחולים האלה הצילו אותי בתקופה שהדבר היחידי שעזר לי היו כדורי שינה חזקים. אני מסכים שאוזניות זה רעיון לא טוב. אולי תנסי לשים טרנזיסטור קטן מתחת לכרית ? שמעתי שזה עוזר. המון הצלחה עם הלילות הקרובים, ניצן.

למעלה