התמודדות עם כעסים

MemphisRaines

New member
התמודדות עם כעסים

לכעוס זו תכונה אנושית אני כועס וזה קורה דיי הרבה אני כועס כי מישהו פגע בי כי מישהו שם לי רגל ( במעשה או בדיבור ) כועס כי אני נתקל באנשים אטומים וזה טבעי ובכל זאת לפעמים דקה של כעס יכולה להאפיל על יום מלא של שמחה הדרך להתמודד עם הכעס היא אחד הדברים הכי קשים עבורי להפיל את התחושות שלי על כל העולם זה לא מה שאני רוצה לעשות ובטח שלא להתבכיין המדיטציה מסייעת לי לפרוק מתחים שנובעים מכעס היא מאפשרת לי לשחרר את הרגשות הרעים משהו כמו להנקות מין רחצה נפשית שרון
ה

מלמלה

New member
אחת מהדרכים שלי

לנטרל כעסים ואני מודה שלא תמיד זה מצליח היא לדמיין שאותו מעצבן זה מישהו אחר לדוגמא: כאשר הילדות שלי לוקח רבע שעה לצאת מהאוטו ולי חם מזיע וגם רוצה מתה לשרותיםוהן אני אומרת בפנים דמייני לך את אמא שלך עכשיו עם הגב ההרוס שלה יורדת לאט לאט מהאוטו והופ הכעס נעלם... או כאשר בחורה שעובדת איתי נעלמת לשעה + ואני נשארת עם כל העבודה אני אומרת לעצמי דמיינתי שהיא ביום חופש כאשר מישהו חותך אותי בכביש אני אומרת לי בלב - אולי הוא ממהר לחדר לידה? או למקום אחר באמת חשוב וחוץ מזה להשאיר את הכעס רק במקום בו הוא התחיל ולא לקחת אותו איתי ממקום למקום מהבית לעבודה לים לחברים

למעלה