התמודדות עם מצב

תיקתקית

New member
התמודדות עם מצב

שלום, לא אוכל לפרט יותר מדי את השאלה מאחר ואיני רוצה להחשף. לכן אשתדל לעשות כמיטב יכולתי כדי להסביר את הרקע. אני לא יודעת איך להתנהג עם חבר שעובר תקופה קשה כרגע. לכאן שאלתי את הקלפים כיצד עלי להתנהג עם איקס שעובר מצב זה. פרסתי פריסת שאלה של שבעה קלפים: (מימין לשמאל) מלכת החרבות, שלושה גביעים, נזיר, ארבעה מטות, שבעה מטבעות, מלך החרבות וארבעה מטות. קלף הסיכום הוא המוות. אני מקווה שהרקע מספיק כדי לתת לי לפחות כיוון כללי. תודה לכן

תיקתקית

New member
ושאלה נוספת ../images/Emo92.gif

(השאלה הבנאלית) מה טיב הקשר שלי עם איקס? פרסתי עבר הווה עתיד וקיבלתי: עשרה גביעים, אוהבים, עשרה מטבעות. תודה שנית.

תיקתקית

New member
batgalim, שאלה קטנה וטכנית

שמתי לב בפורום שאת מבקשת לפרוס למשל חמישה קלפים, ומייעדת קלף לכל מילה. האם הכוונה (באתר של אורי רז) הוא לבחור מספר קלפים ממש כמספר המילים בשאלה? כי זה מצריך ניסוח מאוד מדוייק, אם כך. לא?

תיקתקית

New member
התחלתי להבין את הרעיון

(מתנצלת על ההצפה בשרשור) השאלה שהעתקתי לפה היא לא העתק מדוייק של השאלה ששאלתי כי לא רציתי לחשוף את הכל. האם אפשרי לקבל תשובה בכל זאת? סגרתי גם את חלון השאלה ואני לא זוכרת את הניסוח המדוייק. אוכל לשאול שוב אבל נראה לי שהסיכוי שאקבל קלפים זהים הוא קלוש, נכון?.. תודה לכם וסליחה עם השרשור הארוך.

צ ל י ל 8

New member
קשה להתיחחס לפריסה

כפי שהיא מופיעה למעלה. נעשה עוד פריסת שאלה כך: מה ההתנהגות הטובה ביותר עבורי כדי לעזור ל-X מבחינה נפשית? 6 קלפים+קלף סיכום

תיקתקית

New member
בבקשה

חמישה מטות,ירח,מלכת המטבעות,שלושה גביעים,נער החרבות, שישה מטות סיכום:הכוהנת הגדולה תודה
ו
טוב

צ ל י ל 8

New member
בוקר טוב תיקתקית ../images/Emo42.gif

מה - 5 מטות ההתנהגות הטובה ביותר - ירח עבורי - מלכת המטבעות כדי לעזור - 3 גביעים ל-X - נער החרבות מבחינה נפשית - 6 מטות סיכום - הכהנת הגדולה נראה לי שיש אולי משהו שאת לא אומרת לנו את כל האמת בכוונותיך... את מנסה להילחם במשהו ולהשיגו, דבר שצורך ממך הרבה אנרגיה וסיוטים. נראה ש-X נמצא במצב מבולבל ויש איזו החלטה שעליו לעשות, אך משום מה הוא דוחה אותה. אבל - לא נראה לי שיש לו בעיות כלשהן, עם כל הכבוד. אני חושבת שהרגשתו מצויינת. האם יש משהו שאת נמנעת מלספר לנו? כי יש כאן הרבה ניגודים ודברים חסויים. לא ניתן לפרש זאת יותר, עד לקבלת רקע מלא. מצטערת, אם זה נשמע כמו ביקורת עליך, אבל אני לא רואה משהו אחר.

תיקתקית

New member
מוזר ../images/Emo9.gif

אני לא חושבת שיש משהו שאני צריכה להסתיר (מלבד הבעיה עצמה..). זה פשוט נושא שקשה להתמודד איתו ואני מרגישה שאני רוצה להיות שם בשבילו. עם זאת אני לא כל כך יודעת איך להגיב - ואני רוצה. אולי הרצון מוטעה? אולי פשוט צריך להיות שם בשבילו אם הוא ירצה לדבר ולא מראש לנסות. אולי לזה הכוונה?

צ ל י ל 8

New member
לדעתי

הוא מסוגל לצאת מזה בעצמו (6 מטות), הבעיה היא שהוא לא מנסה הוא שהוא מסרב לעשות את ההחלטה לעזור לעצמו (נער החרבות). בכל אופן, הכהנת הגדולה כקלף סיכום אומר שיש עדיין דברים נסתרים שאין באפשרותנו לגלות כעת ולא ניתן לפרש את הפריסה כמו שצריך. אני חושבת שכדאי לתת לזה עוד קצת זמן, ותהיי שם רק כאוזן קשבת. מה דעתך?

למעלה