התמודדות עם נוהל חדש שמעקב טיפול בלקוחות

פנינה21

New member
התמודדות עם נוהל חדש שמעקב טיפול בלקוחות

טוב אז אני רוצה לשתף בנוהל חדש שהתחיל אצלנו והוציא אותי אתמול מהכלים ..

למי שלא זוכר אני עובדת של תקשוב באחד ממוקדי התמיכה של חברת הוט..

לפני כמה ימים התחיל מהלך של מוקד לתיאום טכנאים ..
לקוחות בודקים מול תמיכה טכנית מה הבעיה מנסים לסדר ואם צריך טכנאי אנחנו צריכים לעזור לקבל אישור להעביר לתיאום טכנאי..
הייתה לי אתמול שיחה שלקוח לא הסכים בשום אופן לתפעל ואמר שאם לא שולחים לו טכנאי אז הוא רוצה לנתק את המנוי - לקוח ותיק וגדול
אני חשבתי שהוא צריך טכנאי אבל בגלל הנוהל החדש לא יכולתי לתאם לו
בסוף נפתחה שיחת מנהל
כי אנחנו לא מתאמים בלי לתפעל והלקוח ביק לנתק אותו בגלל זה

כמעט 40 דקות שיחה
כמה וכמה יעוציים וכל פעם אמרו לי להסביר לו רציונאל הלקוח לא טיפש פשוט נמאס לו והוא רוצה טכנאי
ירדו לי דמעות אני לא מתרגשת ככה בדרך כלל אבל כבר לא יכולתי יותר
אני לא מסוגלת לסבול את הענין הזה אני חובשת בהכשרה שלי ואני לא במקצוע שלי מסיבות רפואיות משגע אותי שאני יכולה לנהל חילוץ מול עזה
אבל בשביל טכנאי אני צריכה אישור שיבדקו ששאלתי את השאלות שרשומות לנו

אני באמת מרוצה בסך הכל ומאוד מתאים לי כרגע המשרה שהיא בעיקר ערב אבל אני לא יכולה ככה זה משגע אותי ...זה הדברים הקטנים האלה שאני לא מסוגלת לסבול ואני מסבירה ואומרת ולא עוזר

zoe2004

New member
זה באמת לא נעים

שאת רגילה לעבודה עם המון אחריות כמו חובשת, ופתאום מסנדלים אותך להיות "ראש קטן". אני מניחה שאם את בסך הכל מרוצה מהתפקיד, עליך להזכיר לעצמך שהמדיניות הזאת היא לא באחריותך, למרות שהיא שמה אותך ב- "קו האש" עם הלקוח. לא תמיד האנשים בטופ מודעים להשלכות של ההחלטות שלהם
.

פנינה21

New member
זה נוראי

בהפסקה עמדנו כמה והעלנו חוויות מהצבא זה מזעזע לדעתי שאנחנו מתגעגעים לצבא ..
אבל נו היום עבר בקלות יחסית הגעתי עכשיו הביתה
מחר עוד יום

קריסטה

New member
למה לא לחפש עבודה שדורשת ראש יותר גדול?

אם יש לך את הכישורים אין סיבה שלא תמצאי ותתקבלי לאחת כזאת.

פנינה21

New member
אז ככה

הסיבה היחידה שחזרתי לעבודות כאלה זה הידרדרות במצב הבראותי - אני נכה והמצב החמיר להשאר בלי עבודה לתקופה מסוימת לא אפשרי אז מצאתי עבודה במה שיש ..
אני חתומה שם ל-9 חודשים
תכף עברו 2
בחצי שנה הזאת אני מסיימת גם את התואר הראשון
ואז נראה אני מקווה שכמו שהם רמזו אני אתקדם עד אז לא נראה לי שאני מסוגלת לעשות יותר מעוד כמה חודשים את העבודה הזאת..

פנינה21

New member
זה עשה אותי חולה

אני בבית
כן אני אמורה להיות עכשיו בעבודה
יום שישי הצלחתי להתמודד
היום אני לא מסוגלת לעכל אוכל הגעתי לעבודה ושלחו אותי הביתה כי אני נראת מישהי שצריכה לעלות למיון
מה עושים עכשיו???

חברת תקשוב ידועים בחוסר היגיון

סיפרה לי חברה מאחד המוקדים של אחת מקופות החולים בתקשוב
הם שולחים הפניות לחדר מיון ישירות מהמחשב לפקס של חדר המיון.
בשישישבת הם צריכים להקליד הכל במחשב כרגיל , אבל בנוסף גם לכתוב הכל בכתב יד על טופס ולשלוח אותו ידנית במכשיר הפקס.
למה?
אם כבר הקלדת למחשב, למה לעשות חילול שבת נוסף ולכתוב גם בכתב יד ועוד לתפעל מכשיר חשמלי נוסף למשלוח הפקס?
אין היגיון יש רק אי-גיון

פנינה21

New member
גדול

אני לא מצליחה להפסיק לצחוק - מצטערת אני כבר אפילו לא מצליחה להתעצבן... זה מדהים כמה חוסר הגיון יכול להיות

למעלה