התמודדות עם נוהל חדש שמעקב טיפול בלקוחות
טוב אז אני רוצה לשתף בנוהל חדש שהתחיל אצלנו והוציא אותי אתמול מהכלים ..
למי שלא זוכר אני עובדת של תקשוב באחד ממוקדי התמיכה של חברת הוט..
לפני כמה ימים התחיל מהלך של מוקד לתיאום טכנאים ..
לקוחות בודקים מול תמיכה טכנית מה הבעיה מנסים לסדר ואם צריך טכנאי אנחנו צריכים לעזור לקבל אישור להעביר לתיאום טכנאי..
הייתה לי אתמול שיחה שלקוח לא הסכים בשום אופן לתפעל ואמר שאם לא שולחים לו טכנאי אז הוא רוצה לנתק את המנוי - לקוח ותיק וגדול
אני חשבתי שהוא צריך טכנאי אבל בגלל הנוהל החדש לא יכולתי לתאם לו
בסוף נפתחה שיחת מנהל
כי אנחנו לא מתאמים בלי לתפעל והלקוח ביק לנתק אותו בגלל זה
כמעט 40 דקות שיחה
כמה וכמה יעוציים וכל פעם אמרו לי להסביר לו רציונאל הלקוח לא טיפש פשוט נמאס לו והוא רוצה טכנאי
ירדו לי דמעות אני לא מתרגשת ככה בדרך כלל אבל כבר לא יכולתי יותר
אני לא מסוגלת לסבול את הענין הזה אני חובשת בהכשרה שלי ואני לא במקצוע שלי מסיבות רפואיות משגע אותי שאני יכולה לנהל חילוץ מול עזה
אבל בשביל טכנאי אני צריכה אישור שיבדקו ששאלתי את השאלות שרשומות לנו
אני באמת מרוצה בסך הכל ומאוד מתאים לי כרגע המשרה שהיא בעיקר ערב אבל אני לא יכולה ככה זה משגע אותי ...זה הדברים הקטנים האלה שאני לא מסוגלת לסבול ואני מסבירה ואומרת ולא עוזר
טוב אז אני רוצה לשתף בנוהל חדש שהתחיל אצלנו והוציא אותי אתמול מהכלים ..
למי שלא זוכר אני עובדת של תקשוב באחד ממוקדי התמיכה של חברת הוט..
לפני כמה ימים התחיל מהלך של מוקד לתיאום טכנאים ..
לקוחות בודקים מול תמיכה טכנית מה הבעיה מנסים לסדר ואם צריך טכנאי אנחנו צריכים לעזור לקבל אישור להעביר לתיאום טכנאי..
הייתה לי אתמול שיחה שלקוח לא הסכים בשום אופן לתפעל ואמר שאם לא שולחים לו טכנאי אז הוא רוצה לנתק את המנוי - לקוח ותיק וגדול
אני חשבתי שהוא צריך טכנאי אבל בגלל הנוהל החדש לא יכולתי לתאם לו
בסוף נפתחה שיחת מנהל
כי אנחנו לא מתאמים בלי לתפעל והלקוח ביק לנתק אותו בגלל זה
כמעט 40 דקות שיחה
כמה וכמה יעוציים וכל פעם אמרו לי להסביר לו רציונאל הלקוח לא טיפש פשוט נמאס לו והוא רוצה טכנאי
ירדו לי דמעות אני לא מתרגשת ככה בדרך כלל אבל כבר לא יכולתי יותר
אני לא מסוגלת לסבול את הענין הזה אני חובשת בהכשרה שלי ואני לא במקצוע שלי מסיבות רפואיות משגע אותי שאני יכולה לנהל חילוץ מול עזה
אבל בשביל טכנאי אני צריכה אישור שיבדקו ששאלתי את השאלות שרשומות לנו
אני באמת מרוצה בסך הכל ומאוד מתאים לי כרגע המשרה שהיא בעיקר ערב אבל אני לא יכולה ככה זה משגע אותי ...זה הדברים הקטנים האלה שאני לא מסוגלת לסבול ואני מסבירה ואומרת ולא עוזר