התמודדות
היי אמיר ושלום לכולם , קודם כל תודה על ההתיחסות שלך . הסבר שלי לפוליטיקה אצלי בארגון אעשה דרך דוגמא - התחלתי לפני חודש פרויקט חדש שבו נאמר לי שאני אומר לנהל שני תהליכים , ללמוד אותם ולהציג מול הלקוח . בדרך לא דרך נודע לי שיש בחור נוסף שמעורב ( זאת כבר דוגמא לפוליטיקה אבל יש עוד ) . תוך כדי עבודה הבנתי שהוא גם יקח חלק בהובלה דבר שלא היה ברור לי בהתחלה . פתאום ממצב שבו אני מוביליש מאבק על הובלה . מה שניסו לעשות זה לחלק את שתי המשימות אחת לו ואחת לי . ובעודי מתרגל לכך הבחור לקח משהו שעשיתי בחלק בהוקצא לי , שינה בו משהו והעביר הלאה מבלי לידע אותי . כאשר באתי למנהלים שלי לא קיבלתי גיבוי - בגדול נאמר לי לחיות עם המצב המסובך הזה . כלומר במקום להקדיש את זמני לעבודה אני מקדיש את רוב זמני להתעסקויות שהן סביב - מי עושה מה ולמה , מי קובע , איך העבודה תיראה במקום לעשות ולהנות מהעבודה . אלו היו 60 שניות על פוליטיקה . מה שהבנתי מאז אתמול שלא עם פוליטיקה אני צריך להתמודד אלא עם עצמי . לפני מספר חודשים הייתי בדרך החוצה מהחברה מבלי לדעת לאן אני הולך . נוצרה סיטואציה שקיבלתי תפקיד חדש שנראה מבטיח ןמענין ושונה יחסית לחברה בה אני נמצא , ואז קרה מה שסיפרתי למעלה ( זו היתה רק דוגמא קטנה ). ההתמודות שלי היא עם ההכרה שהתפקיד הוא לא מה שחשבתי ושאכן אני צריך לעבור הלאה למקום אחר בחיים ולא עם הפוליטיקה . הבנתי שהארגון הזה פשוט לא מתאים לי . הבנתי גם שאני צריך למצא דרך כמה שיותר עצמאית . אני עכשיו מתחיל לחשוב מה הלאה ... שוב תודה לאמיר , והמשך יום נפלא לכולם