טכנופוביה
ניסיתי לחשוב מהו באמת הפחד הגדול ביותר שלי, והגעתי למסקנה שהדבר שהכי מלחיץ אותי זה התמודדות עם מכשירים טכנולוגיים למיניהם, לרבות מחשבים. (כן, זה למרות שאני אינטרנטוהוליסטית לא קטנה). כך למשל אם אני צריכה ללמוד איזה תוכנה חדשה או משהו חדש במחשב ומשהו לא הולך לי אני נלחצת נורא. (זה קורה בעיקר במקומות עבודה). אני נכנסת להיסטריה וכמעט מתייאשת רק כדי לגלות בסוף שלא הלך לי רק בגלל איזה טעות קטנה וטפשית או משהו קטן ששכחתי לעשות. אני נתקלת בזה כאמור לא רק במחשבים אלא בכלל, עם כל מיני מכשירים אלקטרוניים וטכנולוגיים שאני צריכה לעבוד איתם בפעם הראשונה. למשל התחלתי לפני שבועיים לעבוד כמקליטה בבתי משפט. העבודה הזאת כרוכה בהרכבה והפעלה של מערכת הקלטה, דבר לא מסובך במיוחד (בגדול, מי שיודע לחבר חיבורים למחשב ולהפעיל אותו יידע לעשות גם את זה), אבל תמיד היתה איזה טעות קטנה וטיפשית שבגללה לא הבנתי למה הטייפ לא עובד, למשל שלא הגברתי את הווליום או ששמתי את הקלטת בצד ההפוך... אני זוכרת שכשנגמרה החפיפה והייתי צריכה כבר להתחיל לעבוד בפועל, ביום שבת לפני זה כל הזמן חשבתי על כך שאני צריכה כבר להתחיל להתמודד לבד, וכל הזמן פחדתי, איך אני אסתדר. אז מכל הפחדים שלי, זה הדבר שהכי מכניס אותי ללחץ. איך אני מתמודדת? אחרי הלחץ אני נרגעת וניגשת שוב למכשיר או למחשב ומנסה שוב לעשות את מה שלא הצלחתי, עד שבסוף מתברר שזאת היתה טעות טפשית שבוודאי נבעה מלחץ וככה אני מתגברת על זה באותו רגע.