התמודדות עם רגשות מהעבר

קורטי

New member
התמודדות עם רגשות מהעבר../images/Emo122.gif

עברו כמעט שלושה חודשים מאז אלון. וכבר כמעט חודש שאני והשקסי שלי יוצאים. ועדיין, לפעמים- במיוחד כשהם יושבים קרוב זה לזה, אני חוזרת לעבר- אותן הרגשות- הפרפרים בבטן, השמחה המתפרצת- הכול בגלל אלון. ואז אני מסתכלת על המתופף שלי- ואני יודעת- אני אוהבת אותו! לא מאוהבת, לא דלוקה- אוהבת מכל הנשמה. אז למה אני ממשיכה לחשוב על אלון? למה אני גורמת לעצמי להרגיש בוגדת? אני עוצמת את העיניים בחוזקה ומנסה להדחיק את הרגשות. ואז הקול של אלון מצמרר לי את כל הגוף- "תגידי, שתית היום? את שיכורה?" אני? לא.. יותר נכון.. כן.. שתיתי שוט של וודקה.. אבל שיכורה? נעע.. סתם עייפה.. שיקרתי. אני לא סתם עייפה. אני עצובה. ולא כי לא טוב לי בחיים- אני לא מתלוננת על מה שנתנו לי החיים- הם נתנו לי אמא ואבא, אחות קטנה, חבר מדהים, הרבה חברים וחברות, נתנו לי אוכל, בגדים, צחוק, חיוכים, נסיעות, מוזיקה.. נתנו הרבה.. ואני היא זו שגורמת לצרות. מכניסה את עצמה לסרטים מ*דיינים. למה? ואז אני מסתכלת בחזרה על המתופף שלי ומרגישה כאילו בגדתי בו- לא פיזית- בגידה נפשית- כזו שהוא לא מודע לה- ורק אני מכרסמת את עצמי במלוא המרץ- בכל מקום אפשרי. קשה לי עם זה. היום בארבע לפנות בוקר ישבתי עם השקסי שלי על קצה של גשר- מעל כביש ריק. הרוח נישבה לי בחוזקה בפנים והיה קר. רק המגע החם והאוהב שלו- נתן לי את הביטחון. ישבנו שם ולרגע זה הזכיר לי את הספר "התפסן בשדה השיפון"- התחושות כשקראתי אותו לראשונה לפני שנה. רציתי להתנפץ למטה. רציתי להרגיש את המוות. זה מגיע לי- אני יושבת פה איתו כאילו כלום לא קרה, רק שלפני זה דיברתי עם אלון בטלפון, איחלתי לו מזל טוב ליומולדת, צחקתי איתו, עליו ועל עצמי. אוף! אני לא יודעת לאן לדחוף את עצמי- מצד אחד אני מבינה שזה לגיטימי לחזור לעבר, קשה להרפות מרגשות כאלו- אהבה ראשונה. אבל עדיין, אני מחוייבת לשקסי שלי- אני שלו והוא שלי. זה לא בסדר לחלוק את הרגשות שלי גם לו וגם לשני. אז עכשיו, אני תוהה, האם כדאי לי לשתף את החבר? האם כדאי לי לתת לו לדעת על כל מה שעובר לי בראש? להעמיד את הקשר שלנו בסימן שאלה? אני לא חושבת, אבל עדיין.. אולי זה עדיף לו- שאני לא אפגע בו עם השגעונות שלי והיציאות שלי.. מה אני אעשה עם עצמי?

ScorpioID

New member
קורה..

אצלי עברה שנה.. היו בנות אחרות... וכל פעם שאני יוצא איתה. תמיד יש לי את ההרגשה של הפעם הראשונה..

מממ...

לפי דעתי, את צריכה ללכת לפי הלב...
אולי לא כדאי לספר מה קורה לך עם אלון לשקסי שלך... אלא אם כן הלב שלך אומר שאת כן צריכה לעשות את זה... בקיצור, לכי לפי מה שהלב שלך אומר לך לעשות
בהצלחה...

בשלולית

New member
וואיי אני לא יודעת מה להגיד לך..

מצד אחד תשתפי אותו... אני מאוד אוהבת שהכל גלוי אבל מצד שני.. אם מישהו היה אומר לי דבר כזה לא הייתי נשארת איתו... אז אני ממש לא יודעת מה להגיד לך חוץ מדבר אחד את כותבת פשוט מהמם!!!!!!

HyPeR SoNiC

New member
קודם כל....

אני חייב לציין שיש לך כישרון כתיבה מדהים!!! דבר שני..... בקשר להתגברות על רגשות מהעבר.... דברים כאלה לוקחים זמן... והפיתרון הוא לא קבוע. הוא תלוי בבן אדם.... יש כאלה שמעדיפים לנתק קשר, יש כאלה שמעדיפים להישאר בקשר ידידותי, יש כאלה שמדעיפים לראות את בן הזוג עם מישהו\י אחר\ת.... יש כל מיני דרכים. הכל תלוי מה יעזור לך... מה שכן, כדי שלא תרגישי שאת בוגדת בשקסי שלך, אני מציע לך לספר לו. בכל זאת, מגיע לו לדעת דברים כאלה. את לא חושבת?

Zoharrr

New member
אני אספר לך את הסיפור שלי

הוא קצת יותר נשאר פתוח ופתאטי... עברו 4 שנים(כמעט 5) ואני אוהבת את אותו אחד. את זה שדיברתי איתו רק 5 דקות. את זה שלא אוהב אותי, לא מכיר אותי, לא אכפת לו בכלל איפה אני ואיך אני מרגישה. זה התחיל לפני 4 שנים הוא היה בכיתה ח' ואני בו' והתאהבתי. אז לא הבנתי מה הדבר הזה שהרגשתי אבל שזה לא עבר הבנתי... כשזה התחיל הייתי קטנה וביישנית ולא אמרתי לא מילה על מה שאני מרגישה, רק בכיתי כשהוא עזב בסוף השנה. מאז כל שנה הייתי נתקלת בו איכשהו,איפשהו וכל פעם אכלתי את עצמי על זה שאני לא מספרת לו, לא פותחת את הפה. בשנה שעברה נתקלתי בו שוב למשך יומיים שלמים והלב דפק, הפרפרים לא הפסיקו והדמעות לא חדלו מלזלוג. החלטתי שזהואני מספרת לו ומציעה שנתחיל משהו. התקשרתי(טיפשה...השתפנתי לעמוד מולו...) ואמרתי לו הכל. הוא הקשיב והבין ואמר שהוא מעוניין בקשר. אחרי שבוע שלחתי הודעה, הוא לא החזיר לי. התקשרתי הוא לא ענה השארתי הודעה הוא לא חזר אליי. הבנתי את הרמז והעאמדתי פנים שאני חזקה וממשיכה הלאה. פעם אמרו לי שאם אני אשקר לעצמי מספיק זה בסוף יהיה האמת... לפני חודשיים שוב נתקלתי בו הבנתי שהשקרים שלי לא עבדו. לא העזתי להישיר אליו מבט... אני אוהבת אותו ואמשיך לאהוב...לא יודעת כבר מה לעשות... מחפשת להתחיל קשר רק כדי לשכוח אותו... עוד שבועיים יש לי עוד שבת אולפנא הפעם, איפה שהוא לומד.... אסור לי להתקל בו. זה אפעם לא יעבור? תתנחמי קורטי, יש יותר גרוע.

למעלה