התמודדות עם תאבון מוגבר בעקבות כניסה לכושר

גאוי7

New member
התמודדות עם תאבון מוגבר בעקבות כניסה לכושר

שלום , רציתי לשאול את מומחי הפורום האם כניסה די מהירה לכושר - מחייבת תיאבון מוגבר ( מייד אפרט ) .עליתי כ3 קילו ב3 החודשים האחרונים . אני בת 49, משקל תקין ( שהושג בעמל רב כל השנים ) . תוך חצי שנה עמדתי ביעדי הכושר שקבעתי לעצמי ( בחדר הכושר עם הצוות ) : סיבולת לב ראה טובה + תרגילי כח. לפני מצב הכושר לא אכלתי מסודר אך מצד שני גם לא היה לי תאבון - סנדוויץ' קטן לדוגמא הספיק לי כארוחה .כיום אוכלת מסודר . הבעייה מתפתחת לא בשעות היום שבהן אני עסוקה , אלא אחרי מנוחת צהרים, ואז לאחר ארוחת ערב גדולה אני עדיין מפתחת תיאבון ענק. ואז או שאני חוטפת עוגיות או במבה, או השד יודע מה , פיצה / בוטנים / - כדי לסתום את הרעב העצום. השאלה : כיצד ניתן לשלוט ברעב הנ"ל. אני ממש מודה לכם

הר ניר29

New member
עליה

במשקל אינה בהכרח השמנה, זה בהחלט לא מרמז על מגמה שלילית. לגבי רעב לאחר ארוחה, תתייעצי עם תזונאי/ת על הרכב המזון שאת צורכת. יתכן שהתזונה שלך לאורך כל היום גם לקויה.

גאוי7

New member
יש התקדמות קטנה

אני מתחילה את היום עם דגנים מלאים ( גרנולה בלי סוכר + יוגורט ), אחר כך פחמימות מורכבות - 2 ארוחות קלות ( סנדוויץ' לחם מלא + משהו חלבוני בפנים ) , ובערב ארוחה חמה ( לא משהו כבד ) . הגעתי לרמת שובע שלא הכרתי אצלי ולא בא לי כבר לנשנש . אז תודה , יש לי עוד הרבה לעבוד על השינוי הזה.

DDong

New member
שלום לך : )

אני כאחד ששומר על תזונה, ועכשיו נמצא במגמת חיטוב, אני נתקל בהתקפות הרעב האלה שאת מתארת, אחרי התייעצות עם התזונאי שלי השיטה הכי טובה ל"דכא" את התחושה הזו היא פשוט לשתות, תשתי מים, תה (חליטה קרה, תכיני שיהיה בהישג יד) או דיאט קולה בגלל שזה מוגז זה נותן לך הרגשה שאת "מלאה". אני אישית תמיד יש לידי בקבוק או שניים, ככה שכשאני רעב אני פשוט שותה וזה עובר. הבעיה היחידה זה שמשתינים בכמויות מסחריות : )

למעלה