התמודדות עם תחושות

MemphisRaines

New member
התמודדות עם תחושות

יש ימים שבהם הכל נהדר הכל פשוט זורם ואז אחרי כמה ימים כאלו מגיע יום מהסוג ההפוך הכל נראה מצוין אבל בפנים יש משהו אחר תחושה שלא הכל הולך משהו כמו אני כאן אבל אני צריך להיות במקצה השני של העולם מה עושים במצב כזה ? שרון

MemphisRaines

New member
ובהקשר

חיכיתי ליום הזה המון זמן מין יום כזה שאמור להיות יום נהדר אבל ברגע שקמתי בבוקר הרגשתי שזה לא היום שלי הכל הלך לפי התכנית למעט דבר אחד התחושות שלי היו שאני רוצה להיות במקום אחר אולי בבית או במקום שבו יהיה לי שקט שתי נקודות האור היו : ביקור קצר אצלי דידיה טוב שלא ראיתי המון זמן ושיחה נהדרת עם מישהו על חוף הים ואני עדיין לא מבין את זה שרון

מלמלה

New member
ציפור הנפש

ככה כשהיא קוראת לנו ולא תמיד אנחנו מבינים אותה כדאי לשבת בשקט לבודד את אותה הרגשה ואז יותר קל להתגבר עליה אבל כן אני מכירה זאת ולפעמים הסיבה לאותה הרגשה בכלל אינה קשורה לאירועים פשוט לא מצליחה להיות בכאן ובעכשיו שלי.... בריאות ואושר...

blg

New member
גם אני לא מבינה את זה אבל מבינה על

מה אתה מדבר, זה קרה לי לפני שבוע בחתונה של החברים הכי נהדרים שלי בכדורהארץ!!! והרגשתי כל כך לא מחוברת, ולא מצאתי את עצמי והיה לי מצברוח מוזר. אני לא יודעת מה עושים עם זה דע שזה קורה גם לעוד אנשים, אולי זה קצת ינחם אותך

MemphisRaines

New member
זה לא מנחם אותי שזה קורה גם לאחרים

אבל זה קורה ומה שחשוב מבחינתי להבין שמותר לי לא להיות במיטבי ובלי קשר היום אני ביום אחר לגמרי החלטתי להקדים כמה דברים שהיו מתוכננים להמשך השבוע צ´יפרתי את עצמי במסוק נהוג רדיו חדש ( הזמנתי היום מקווה שיגיע עד סוף החודש ) וכמו ביקרתי את האחייניות שלי והיה ממש כיף אני בטוח שיהיו עוד ימים כאלו ואני אדע לשרוד אותם
שרון

blg

New member
כבר יש לך מסוק אחר נכון?

ניסיתי לעודד אותך אבל חשדתי שתחשוב שצרת רבים היא נחמת שוטים ושים לב:
וכן, מותר להיות מעוך לפעמים... ובעניין אחר, האם אתה יכול להסביר לי איך עושים לינק? וגם, האם אתה יכול להוריד את ההודעה שלי שדף הקהילה (יש הודעות אחרות שאני יותר מרוצה מהן... ) חן חן, אני במשרד עד עוד איזה שעה לפחות אז אבדוק את הפורום... חיבוק וגם נשיקת עידוד (לא כל יום מקבלים ממני...)

MemphisRaines

New member
זה יהיה המסוק השלישי

שברשותי את הראשון קניתי בזמן הכימו ( ויש לי סיפור מיוחד עימו , הוא כתוב בסיפור האישי שלי ) את השני קניתי זמן מה אחרי הסרטן ועכשיו היגיע הזמן להוציא תא המסוק הראשון לגמלאות ולהנות ממסוק חדש ומודרני בהרבה שרון
לגבי לינקים דיי פשוט בכתיבת ההודעה בחלק התחתון של המסך יש מקום ללינקים הכניסי את הלינק במקום המיועד ואת הטקסט שאת רוצה שיחבר אליו ( ויופיע בצבע שונה בגוף ההודעה ) במקום המיועד ואז יהיה לינק
תודה מכל ה
על ה

blg

New member
באמת קראתי בסיפור אישי

בכלל היה מעניין לקרוא. ותודה על השעור במחשב

bali

New member
מנהל
אחחחח.... אם היתה לי תשובה ברורה

במצבים כאלה, שקורים לי הבה, אני מנסה לחפש לפחות שלושה דברים טובים שקרו לי באותו יום שנראה שכולו נאחס אחד גדול. אין מצב שבו אני לא מוצאת שלושה דברים... וזה כבר משפר בטיפה את מצב הרוח שלי. מעבר לכך, אני מנסה לזרום עם מה שקורה ולא לחשוב על הנאחס אם אפשר. לתת לזה לעבור ולהקשיב לגוף וללב. והכי חשוב- להאמין שבסופו של דבר יהיה טוב.
ועוד דבר שעוזר- חברים טובים שיודעים להקשיב...
אני פה (בעיקר בטלפון כי יש לי דלקת עיניים חריפה)

MemphisRaines

New member
../images/Emo24.gif ענבלי

איזה כיף לראותך כאן הדלקת תעבור
בעוד יום יומיים וכן אני באמת חייב לך טלפון
שרון

bali

New member
מנהל
כייף לראות גם אותך! ../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif

לגבי הדלקת, היא נמשכה 10 ימים אבל היא כבר אוטוטו נעלמת. דלקת ויראלית זה בעסההההה ולגבי הטלפון, אצלי אין חובות
מתגעגעת

אם זה קורה, כשזה קורה..

אז אולי הנפש זקוקה לזה באותו רגע, אולי כחלק מתהליך של גדילה והבנה, אז אני פשוט נותנת לזה לשטוף אותי, מנסה להבין מאיפה זה מגיע ולמה זה בא ולמה דווקא עכשיו, ומשתדלת ללמוד מזה ולהמשיך הלאה. לפעמים זה פשוט אומר לי שאני צריכה קצת זמן לעצמי בשקט עם עצמי ומשם חזרה לבלגן והרעש של השגרה והיומיום. שיהיה לכולנו יום טוב גלי

למעלה