התמודדות קשה

amit1307

New member
התמודדות קשה

שלום לכולן, אני רינתי, גרושה בת 38+ ילדה בת 12 ותינוקת בת חודשיים. אני גרושה כ 9 שנים, והתינוקת נולדה לי ממערכת יחסים של חצי שנה עם חבר . נפרדנו כשהוא שמע שאני בהריון והוא לא רצה זאת בשום אופן. אני החלטתי להשאיר את ההריון למורת רוחם של הסביבה, בעידודה של אגודת אפרת למניעת הפלות. אבי התינוקת לא בקשר איתי בכלל, הוא לא מעוניין לראות אותה, טוען שרימיתי אותו והפלתי אותו בפח. לי אין משפחה קרובה או מישהו שעוזר לי חוץ מילדתי בת ה 12 שגם לה מאוד קשה ובחרה לבלות את החופש אצל אביה. מצאתי את עצמי עם תינוקת מקסימה ובובתית אך לבד, בודדה, עצובה, ומהרהרת האם עשיתי את המעשה הנכון להביא את התינוקת לעולם כזה של קשיים ובדידות. אין לי משפחה קרובה, הוריי גרושים, כל אחד חי את חייו, יש לי אחות שעזרה לי בהתחלה וגם היא כבר התרחקה ולמעשה נותרתי לבד עם התינוקת. אני לא מצטערת במיוחד כשאני מביטה בעיניה הכחולות אך כואב לי מאוד שהיא תגדל ללא אבא ובודדה ביחד איתי. אני אמא חמה ואוהבת אך כל הזמן אני חושבת שאולי לא עשיתי את המעשה הנכון.ברגע האמת כולם התרחקו אבל לי יש 2 בובות וזו הנחמה שלי. רינת

עליזה 63

New member
רינת היפה ברוכה הבאה

בע"ה הכל יסתדר לטובה תשארי איתנו ולא תהיי לבד.

רינת ברוכה הבאה ל ../images/Emo82.gif

אל לך לחשוב שטעית כשבחרת להביא את תינוקתך לעולם , הרי עכשיו היא ממלאת שוב את עולמך, אחות קטנה לביתך הבכורה שלא תשאר לבד , תזכרי שרק ברכה יכולה התינוקת להביא ההסתכלות אל עבר העתיד צריכה להיות רצופה חיוכים ומחשבות טובות , מאחלת לך הסתגלות מהירה ונעימה ואל תשכחי שאנחנו כאן .

amit1307

New member
תודה

אני יודעת שלא טעיתי, רק לפעמים מאוד קשה במיוחד כשאת לבד אבל אני מחזקת את עצמי כל הזמן כשאני מסתכלת עליה שוב תודה ושבת שלום

EFRATY10

New member
טוב עשית. תמשיכי לאהוב את התינוקת

זה ההפסד של אבא שלה שהוא לא מכיר בה.יבוא יום ויצטער על זה.

EFRATY10

New member
מה גם שבתך הגדולה לא נשארת בת יחידה.זה חשוב

מאוד.

amit1307

New member
נכון , אבל

לבתי הגדולה יש משפחה מצד הגרוש שלי הוא התחתן והביא עוד שתי בנות והיא קשורה אליהם מאוד בעידוד שלי כמובן איתי היא לא כל כך רוצה להישאר בשבתות וחופשים משום שלי אין משפחה ואנחנו תמיד לבד ילדים הם קצת אגואיסטים בסופו של דבר , ואני מאפשרת לה תמיד ללכת לשם בכדי שגם היא לא תרגיש בחוסר משפחה אבל יכול להיות שלעתיד הרחוק , זה שהיא לא תישאר בת יחידה מהצד שלי , יהיה יתרון שבת שלום

את לא חייבת להשאר בודדה,יש חברה/שכנות,

גם אני מגדלת לבד שני בנים, הבכור כבן 9 הקטנצי'ק המתוק כבן שנה ו 9 חודשים,,,גם לי הייתה התלבטות עצומה,,,והייתי בדרך להפלה ממש לא רציתי לשמוע,,אבל,,נולד ליאם אח לניתאי הבכור שלי והיום המשפחה גדלה, יש לי שכנות,,ההורים באים לפעמים,ממש לא הרבה ואני גם דיי לבד איתם,אבל משתדלת להפוך את הלבד למשהו אחר, גם כשהייתי אם הבן הבכור לבד עשינו המון דברים יחד ללא המשפחה שלי,כל אחד עסוק בעיניניו. לפעמים אנחנו נפגשים ועושים על האש וכאלה,,, בשבילי רגע האמת זו לא הסביבה,זו אני עם עצמי וילדיי. מעולם לא ציפיתי ולא מצפה, בהתחלה גם אני חשתי ברגעים מסויימים של חרדה אבל זה חלף/וחולף,,,,,,,,,, אני שמחה שלניתאי יש אח,והוא לא ילד בודד. וגם עבורי כמובן, אילנה

הסירי מחשבות אלה מליבך

הילדה המתוקה כבר כאן היא בחרה בך לאם ואת בחרת להיות אמה כאן אין חרטות אימהות זה מקום שלם ומשלים יש אבא בתמונה או אין זה לא משנה - זה ההפסד שלו היא לא צריכה לגדול בהרגשה שמשהו חסר בחייה כמו שאמרו כאן מזמן - גם משפחה חד הורית היא משפחה שלמה - תלוי בדרך שבה את מציגה זאת היי שלמה עם החלטתך - ושדרי לילדתך רק שימחה ואהבה ומתוך אהבה היא תגדל את לא לבד - יש לך שתי ילדות את עטופה באהבה אין סופית חסרת התניות - יש טוב מזה עשית - ניגמר - היא כאן והכל בסדר - מכאן ממשיכים הלאה גם לבטים כאלה עשויים לעבור בתת המודע לילדתך - אין את רצה בכך מאחלת לך המון אהבה ושלווה מכל הלב!

למעלה