התמונה האמיתית - חשוב לדעת..

pilovich shahaf

New member
התמונה האמיתית - חשוב לדעת..../images/Emo124.gif

לפי הסקר שהתפרסם היום "במעריב שבת"...
59% מאוכלוסיית המדינה מרוצה מתפקודו של שרון. מבין הימנים - 76% מרוצים. כמו כן: 38% מאוכלוסיית המדינה מוכנה לדבר עם ערפאת ( ) (כולל 15% ממי שהגדירו עצמם "ימנים"). 53% מאוכלוסיית המדינה חושבת שישראל צריכה להשתתף בועידה בינ"ל עפ"י עקרונות התוכנית הסעודית....
לעומת זאת בארה"ב 20 אחוז חושבים שצריך לדבר עם ערפת...
הסקר שנעשה כפי שהופיע במעריב כולל ערבים
הסקר בקרב היהודים שנעשה על ידי אותו חברה ולא פורסם עד כה...הנה התוצאות...:-
1.רק 16% מהיהודים מוכנים לסגת לקוי ערב ה 5 ביוני 1967 (כאשר נאמר שנסיגה לקוי 67 כוללת כמובן את הגולן את בקעת הירדן והעיר העתיקה) 2.רק כ 4% מהיהודים מוכנים לסגת לקוי 67 כאשר זכות השיבה נשמרת 3 כ 66% מהיהודים היו מתנגדים למדינה פלשתינאית אם היו יכולים למנוע אותה כיוון שטעות הדגימה היא כ 3-4% סעיף 3 עומד על 0 בעצם. מה שמעניין הוא ש רק 24% מהפלתשינאים תומכים בנסיגה לקוי 67 ללא זכות השיבה...
מבחן התוצאה. פ"ש.

סקרים מה שחשוב מה אומר ברק../images/Emo6.gif

אהוד ברק אלוף העולם בסקרים זה מה שהוא עשה כשישב על כסא ראש הממשלה..

poza

New member
ומה עם הסקר על שמעון אלגריסי

קראתי באחד המקומונים, נדמה לי בערב ערב, את תוצאות הסקר. ואלגריסי לא יצא שם טוב. השאלה היא מי הזמין את הסקר. בטח אחד המתמודדים לראשות העיר. למישהו יש הצעות מי זה יכול להיות: סימה נמיר מאיר יצחק הלוי אלי לנקרי מוריס גנון יפתח מזרחי גדי כץ שמעון ממן גבי קדוש??????????????????

pilovich shahaf

New member
poza אם ככה לא הבחנת בגופה..../images/Emo129.gif

מהלכת ברחובות אילת, כניראה הוצאה מבית הקברות לבצע משימה זו- הסקר שדיברת עליו, אני מאמין שבקרוב גם את תדעי מי הזמין את הסקר הזה, אבל מה זה משנה, תגידי לי, אין לך דברים יותר חשובים לשאול, להתעסק, כמו...:- אם כבר מדברים על בית הקברות שלנו, אזי בטח את יודעת שנפלה החלטה, לבנות בית לוויות מהודר וכראוי לקבור את מתינו....אז ככה :-
החלטה נפלה בכל הרמות בכלל ואצל כל הרשויות....נפלה
האדריכל יוני פארג´ון תיכנן תכניות , כמו שאומרים חבל"ז, וכמובן בתקרת גג של 1.7 מיליון ש"ח....התכניות מוכנות ומאושרות
בית הלוויות יבנה בבית הקברות בקרקע שהוקצתה לו...
כל זה כבר היה מוכן לפני חודשיים, אז למה מחכים...לכסף, הרי בלי כסף מראש אי אפשר לצאת למיכרז על פי חוק...
מה דעתך על זה poza....

poza

New member
אתה מעורר את סקרנותי

רוצה לתת לי רמז. אתה מתכוון לגופה מארון השלדים של גבי קדוש או של שמעון אלגריסי? חידה קשה. ממש טריוויה פוליטית - אהבתי - תן רמזים פוזה מחכה. השמות רצים לי כבר בראש. שאתחיל או שאחכה לך (כמו בשיר)

poza

New member
תגיד, שאני אמות יהיה לי מקום עם נוף

כי מהביקור האחרון שלי בבית הקברות, נראה לי שהוא מתמלא במהירות ואוטוטו ישארו רק המדורגים למעלה, אלו עם הנוף לבריכות המלח ולבתי המלון. אתה יודע אם החברה מקדישא גובים יותר על נוף? ועכשיו ברצינות, על בית הלוויות באילת מדברים כבר שנים, כמעט כמו הדיבורים על הרכבת, או לפחות על שדה התעופה בעין עברונה, בירדן ועכשיו בבאר אורה. כמה כבר עולה לתכנן בית לוויות. כמעט שני מיליון, למה יש שם ברזים מזהב, כדי שנרגיש בטורקיה. ומה קורה עם החדר העלוב בבית החולים. ולשאלתי, איפה בדיוק יש מקום לבית לוויות בבית הקברות שלנו, אני מקווה שלא במדורגים, שלא יקחו לי את הנוף. האמת שהציניות השתלטה עלי, החום, העייפות והשקיעה הנהדרת שהיתה היום באילת. אגב השקיעה מהחוף הכחול הכי כדאית. ובלי פרסומת אז כנראה שנמשיך מחר. לילה טוב

poza

New member
פילוביץ´ - נמצאה הגופה אליה התכוונת

מר איבגי כתב על זה בחדשות של האתר. אולי זאת היא, חטפה רגלים קרות? סתם. שוב אני צינית. "גופת צעיר בשנות העשרים לחייו נתגלתה בשעות הצהריים בפארק אופירה באילת" מתוך הכתבה של אמיר איבגי.

poza

New member
הבנתי בפעם הראשונה אני סתם צינית

ואכן המוח התייבש לי אחרי כמה שעות בים, בשמש וברוח החמה. אז אני באמת פורשת. מחר יום עבודה. לילה טוב ואגב, אני חושבת שאני מתחילה להבין מי הגופה שעליה דיברת. אבל רמז לא יזיק. ומה אני מקבלת אם אני מגלה מי זה?.

poza

New member
תגיד מזמין הסקר על שמעון אלגריסי

זה לא רפי הוכמן במקרה? הבטחת רמזים

poza

New member
האמת שעליתי על מי שהזמין את הסקר

קצת עיון במסמכי ההיסטוריה של עיריית אילת וראש עירנו. וכן, מדברים על זה במסדרונות העירייה. אם היית מבקר שם, בטח היית שומע עך כך. ושמעתי גם שמישהו מכין תביעה גדולה נגדו. ואם זה נכון, אני ממש לא רוצה לקחת חלק בדבר. אז בינתיים פוזה ממלאת פיה מים.

poza

New member
האמת שעליתי על מי שהזמין את הסקר

קצת עיון במסמכי ההיסטוריה של עיריית אילת וראש עירנו. וכן, מדברים על זה במסדרונות העירייה. אם היית מבקר שם, בטח היית שומע עך כך. ושמעתי גם שמישהו מכין תביעה גדולה נגדו. ואם זה נכון, אני ממש לא רוצה לקחת חלק בדבר. אז בינתיים פוזה ממלאת פיה מים.

למעלה