התמונה הזאת מצדיקה שרשור חדש, קלטו איזה תמונה מהממת! מדהימה! רק הפרצוף קצת עקום אבל היא פצצתית!
A Adrienne New member 1/10/02 #1 התמונה הזאת מצדיקה שרשור../images/Emo168.gif חדש, קלטו איזה תמונה מהממת! מדהימה! רק הפרצוף קצת עקום אבל היא פצצתית!
התמונה הזאת מצדיקה שרשור../images/Emo168.gif חדש, קלטו איזה תמונה מהממת! מדהימה! רק הפרצוף קצת עקום אבל היא פצצתית!
P Phoebe again New member 1/10/02 #2 התכוונת ציור, לא? ../images/Emo12.gif וזה באמת יפה.. ואממ.. התחלתי לשמוע דה קולינג! ^^ *גאה בעצמה*
C Charmed 4ever. New member 1/10/02 #3 כל הכבוד יעלי! תמשיכי ככה!!../images/Emo54.gif והציור הזה מהמם!! הלוואי עליי לצייר ככה!
ג ג נ ד י New member 2/10/02 #5 תמונה יפה אבל... זה לא דומה בגרוש, הגבות של אלכס הרבה יותר דקות (כי הוא עושה גבות דהההה) והעיניים שלו שונות לגמרי, אבל התמונה בפני עצמה יפה, העיקר הכוונה
תמונה יפה אבל... זה לא דומה בגרוש, הגבות של אלכס הרבה יותר דקות (כי הוא עושה גבות דהההה) והעיניים שלו שונות לגמרי, אבל התמונה בפני עצמה יפה, העיקר הכוונה
C Charmed by love New member 2/10/02 #6 לא דומה?! אתם מרגישים טוב??? בטח שזה דומה! אולי לא בעיניים אבל ישר רואים שזה אלכס!
ט ט ל i ש New member 2/10/02 #7 אולי תהרגו אותי אבל.... זה לא יפה!!!!(לדעתי מדינה דמוקרטית) ברור שרואים שזה אלכס אבל אני אישית לא אהבתי את הציוררר לא שמי שצייר לא יודע לצייר רק אישית לא אהבתי...
אולי תהרגו אותי אבל.... זה לא יפה!!!!(לדעתי מדינה דמוקרטית) ברור שרואים שזה אלכס אבל אני אישית לא אהבתי את הציוררר לא שמי שצייר לא יודע לצייר רק אישית לא אהבתי...
ט ט ל i ש New member 2/10/02 #8 ואם כבר שירשור.. אז שלום לכול המתחדשיםםם ודרך אגב לי יש חולצה של TC (מוציע לשון)
Y Yifat_Rules New member 2/10/02 #9 זה דומה לאנטוני מ RED HOT CHILI PEPERS ואמאלהה למה יש לך חולצה של דה קולינג???