התמונה החמישית בדובב את התמונה

m o r s h

New member
התמונה החמישית בדובב את התמונה ../images/Emo98.gif

להודעה מצורפת התמונה החמישית
התמונה לקוחה ממרילו האתר בלעדית למבצע! התמונה נשלחה לנו ע"י אביטל ליבני! אתם מוזמנים להגיד לנו מה הם אומרים "באמת"
, או יותר נכון מה אמיר לוחש לאביטל
, בתגובה או בקומיקס, אם אתם יכולים ויודעים איך..
בהצלחה!
לאלו שלא עקבו
בואו נעשה לכם סדר בראש: התמונה הראשונה התפרסמה ביום חמישי- תמונה של טלי אורן ואושרי סהר מאחורי הקלעים.
התמונה השניה התפרסמה ביום שישי- תמונה של יעל בר זוהר וגיא זוארץ מהבמה, על החדרון שבגג.
התמונה השלישית התפרסמה ביום שבת- יעל בר זוהר וגיא מסיקה, בסוף ההצגה מרי לו מכריזה שהיא לא יכולה בלעדי גבריאל.
התמונה הרביעית התפרסה ביום ראשון- מיכל אמדורסקי שואלת מה עכשיו?!
כל שאר הפרטים על המבצע:
במהלך השבוע יעלו לפורום תמונות של הכוכבים מתוך המחזה. עליכם ל"דובב" את התמונות ולשרשר דיאלוג מצחיק לכל הודעה. הדיאלוגים המצחיקים ביותר יקבעו על ידי שופטי התחרות - יעל בר זוהר (מרילו) וגיא זוארץ (גבריאל) ויזכו את כותביהם בפרסים מתנת
"תיאטרון הבימה"
.
המקום הראשון והשני יזכו כרטיסים זוגיים לאחת ההצגות שיתקיימו בפברואר/מרץ ובפוסטר חתום.
מקומות 3 עד 15 יזכו בפוסטרים ו/או תוכניות חתומות של המחזמר. התחרות תיערך בין התאריכים ה-20/1/05 ועד ה-27/1/05. הפשילו שרוולים ותתחילו לצחוק, להצחיק ולזכות בפרסים! זאת היא התמונה השלישית! ניתן לדובב את התמונה:
ע"י עריכה והוספת מלל שיוצא מהפה של השחקנים (כמו קומיקס) |דגש|או
ע"י כתיבה של המלל כתגובה לשרשור.

sapirr1

New member
הנה שלי!.!

אמיר: אביטל בא לך נברח אחרי זה לאיזה סושי בר שקט ורגוע ,נברח מכל המעריצות שמחכות לי למטה! אביטל:נראה לך?...אממ אני יחשוב על זה אחרי שתנשק אותי! אמיר:חכי זה בסצינה הבאה! אביטל:אתה לא מתבלבל ביני לבין מרי לו נכון?! אמיר:אממ לא חשבתי על זה..יש מצב שאת לא באמת מרי לו?! אביטל:אמיר!!! חכה חכה אחרי שיורדים למאחורי הקלעים אני מביאה לך כזו כאפה! חח..הכול בהמון אהבה !!!! אמירו'ש חולה עלייך וגם עלייך אביטל!!!! ...ממוואאההה

LOVEאמיר

New member
../images/Emo6.gifאו.קיי................./images/Emo70.gif

אמיר: בא לך לעלות אליי לקפה...
<חחחח כן, עאלק קפה...
> אביטל: לא, שרית תהרוג אותי...
*תודה לדמיוני הפרוע
*

barmiz

New member
שלי..

גבריאל: בא לך לעלות לדבר? "מרי לו": לא.. מה יצא מזה? הרי אתה עוזב ואני פה חד פעמית.. יהיה לי רק שיברון לב.

דיבוב שלי!

אמיר:איך שהגלגל מסתובב עד היום בכל הצגה את מקבלת ממני שברון לב והיום אני אוהב רק אותך! אביטל:היגיע הזמן!

אנייי../images/Emo163.gif

אמיר:"בואי ננצל את זה שמיכל לא פה ונברח..בעצם מי רוצה אותך בכלל?!"

amitosh123

New member
שלי..

אמיר: מירי מירי בואי שניה יש לי סוד! מירי: נו מה? אמיר: את יכולה ללכת!

RossandRachel

New member
עזרה!

יש לי שתי גרסאות ואני לא יודעת במה לבחור!!תעזרו לייי!!! 1.אמיר: "8...9...10! כל העומד מאחוריי או מצדדיי הוא העומד! (פותח עיניים), אביטל, את עדיין פה?? כמה פעמים צריך להסביר לך את החוקים??" 2. אמיר: לא שמת איפור היום? טוב, אני מקווה שלא אכפת לך שאני עוצם עיניים... *משום מה תמיד יוצא לי לרדת על אביטל מסיבות לא ברורות,חשוב לי לציין שאין לי שום כוונות לפגוע בנשמה הזו!! ואין גם שום סיבה מוצדקת לרדת דווקא עליה חח...ככה פשוט יוצא...

Nachoom

New member
הדיבוב שלי ../images/Emo6.gif

אמיר: ררררררר... הפה שלך!! הוא כ"כ נראה טעים!! אביטל: כן אני יודעת.. גבריאל... אמיר: לא ייאמן איך את 90-60-90...את בטוחה?? אביטל: כן!!! הרי אמרת שאת מרי לו עושות רק מי שהן 90-60-90 אז הורדתי במשקל.. אמיר: אפשר לבדוק? אביטל: מה עכשיו? ליד כולם? להוריד את השמלת שמש הזוהרת המההמת הזאת ולהראות לך את כול כולי? אמיר: לא.. פשוט לשים לך יד על הבטן ועל הגב ולבדוק.. אביטל: אהה.. אופס.. חיחיח... בכיף.. (ראו תמונה - הידיים של אמיר). אביטל: יאוו הידיים שלך נותנות לי תחושה של יום כתום! אמיר: זאת השמלה שלך.. אביטל: יאו בא לי.. בא לי לרקוד.. להניף את הידיים.. בא לי לצעוק.. אני פרחה.. אמיר: חח לא את לא. אביטל: כן אני כן, אני פרחה, אני קלרה, אני אלה, אני מרילו אני הכלללל אמיר: ומה את לא?? אביטל: אני לא אתה!! כי כמוך יש רק אחד!! אמיר: חח נכון.. אבל את לא יפה, זאת הייתה הכוונה. חחחחחחחחחחחחחחחח מקווה שזה מצחיק, נחום

Nachoom

New member
ברור שבצחוק...

אביטל היא כוסית על (אחרי פסיקת השופט מותר כך להגיד נכון?! חח מי שם עליו)

חיבוקון

New member
אני...סמאק...כמה תמונות יש?

הוא: היי את היא: היי אתה הוא: תתקרבי היא: קשה להתקרב אלייך הוא: בגללך, תראי מה את גורמת לי היא: עוד יחשבו שאתה עובד זר...תרגיע הוא" טוב תתרחקי

שליייי

אמיר: אביטל סוף סוף מה שחיכיתי לו כל כך! את בתפקיד מרי לו! לא יעל לא מיכל אלא את!! זה כמו חלום שמתגשם אביטל: כפרה אתה עם מיקרופון פתוח כולם שמעו אותך!! אמיר: אוי מה נעשה? ומה נגיד למיכל? אביטל: אתה יודע מה עזוב בוא נמשיך כאילו לא קרה כלום אמיר: טוב ימינה ושמאלה ימינה ושמאלה *אמיר ואביטל מתקרבים לקצה הבמה* אביטל: וימינה ושמאלה וימינה וימינה וימינה ו..... אמיר ואביטל: אהההההההההההההההה

למעלה