התמונה הכי טובה מכל העונות.

• פותח הנושא NP16
  • פורסם בתאריך

NP16

New member
התמונה הכי טובה מכל העונות.

רציתי לעשות סמיילים,תסלחו לאינטרנט שלי :) ^^^.. פה,א-ת-ם קובעים מתוך מה לדרג,ולא רק איך. ויכולים לתת מקום ראשון,למתמודדת שאפילו לא אהבתם... (כן בטח.) אפשר להגיד תמונה אחת,ואפשר גם 10,ואפשר גם 5. רק לא להגזים :) ותנסו להעלות 3 תמונות גג..אפשר גם 0 כן? יאאלה,מקווה שזה רעיון טוב. ^^

Manga136

New member
(לדרג את התמונות האבובות עלינו?)../images/Emo58.gif

+
אם כן... (ספוילרים לעונות 7-9) 1. תמונת הקרקס של קארי די. 2. תמונת הבכי של ג'ואני. 3. תמונת איורי הגוף של אפריל. 4. תמונת העישון של הת'ר. 5. תמונת הטיפוס של ג'נה. 6. תמונת הג'ונגל של אבוני. 7. תמונת האלטר אגו של אווה. 8. תמונת הקאברגירל של אמנדה. 9. תמונת האגדות של ג'ייד. 10. תמונת הסלבריטאים של ברוק.

NP16

New member
הדירוג שלי.. בלי ספוילרים..

1. תמונת הבתולת ים,הבובה,ועל הפיל של ג'ואני.
2. התמונה של אווה עם העכביש 3.תמונת הקאבר גירל של אווה 4.התמונה של בריטני בטבע 5.יואנה עם הקסדה 6.שנדי ברומא 7.אמנדה על גלגיליות (היחידה ברשימה שלי שאני לא אוהב) 8.ניק,התמונה ההודית 9. קיילן בקבר בתור זעם 10.דניאל בתור מריונטה זה מה שאני זוכר..הדירוג לא ממש חשוב..

NP16

New member
ועם ספוילר ענק../images/Emo58.gif

תמונת הקאבר גירל של קארי די, של קארי די בתור אנג'לינה ובראד, של מלרוז בסלבריטאים,של מישל בסלבריטאים, תופסת מקום מיד אחרי המקום הראשון ^^

NP16

New member
והמשך ל../images/Emo58.gif

גם התמונה של קארי די,ושל מלרוז, במים.. אוף פשוט הרבה תמונות שלהן ^^..

Fashion Slut

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo209.gifשלי..../images/Emo58.gif

1. תמונת הטבע של בריטני. 2. התמונה הסקסית על החוף של רנה. 3. התמונה שחור-לבן של נטשה בחוף. 4. התמונה הסקסית של נטשה על החוף. 5. תמונת העכביש של אווה. עוד מעט המשיך..

Nataly B

New member
זה רעיון טוב ../images/Emo13.gif

אני לא זוכרת הרבה תמונות שאני אהבתי אבל היו מלא. בעיקר אני אהבתי את רוב התמונות של נאימה (ואת המראה שלה בתצוגה בגמר) והתמונה שאי אפשר לשכוח של אווה עם העכביש. היו עוד הרבה אבל זאת תהיה חפירה רצינית וחבל עליכם

Yann Tiersen

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo58.gif

וואו, הרבה. מדגמי (לא לפי סדר מה יותר אהוב, סתם בכללי): תמונת הנסיכות של ג'ואני (כמעט כל התמונות של ג'ואני, בכלל..) תמונת הקרקס (התאומות הסאימיות) של אמנדה ומישל (מישל
) תמונות העכבישים של אווה אמנדה הביוטי-שוט של ניקול (עונה 3) תמונת הקאוור גירל והשחור-לבן של ניקול (עונה 5) תמונת הקרקס המושלמת ביותר של קארי-די (
) הו.. יש יותר מידי..

efif1212

New member
שלי../images/Emo27.gif

יש מלא תמונות, כמובן, כמה שאני זוכרת: 1. התמונה של אווה עם הטרנטולה. 2. התמונה של ניק ההודית. 3. רוב התמונות של ג'ואני . 4. דניאל על הפיל. 5. יוהנה עם הקסדה
.

efif1212

New member
../images/Emo58.gif עונות 7-9

כ-ל התמונות של ג'זלין (המתמודדת הכי פוטוגנית לדעתי בטופ מודל). הקאבר של קארי די. התמונה של רנה כשהיא מתה. התמונה של רנה עם השבט . תמונת הקרקס המווווושלמת של קארי די. תמונת הטיפוס של ג'נה.

NP16

New member
../images/Emo99.gifיו היא כלכך דומה ל../images/Emo58.gif

תאומות מהעונה השביעית,שזה מפחיד.

efif1212

New member
וווואי נכון! ../images/Emo58.gif

עכשיו כשאתה אומר היא באמת דומה לתאומות!

למעלה