התמונה הכי מהממת של ג'סטייןןןןן...

התמונה הכי מהממת של ג'סטייןןןןן...

פשוטט מושללםםםם

זה לא שטויות!../images/Emo137.gif

ואסור להוסיף תמונה סתם ככה זה מזבל את הפורום אסור לפתוח הודעות חדשות על כל תמונה או משהוא את יכולה לנצל שירשור אבל אסור לפתוח הודעות חדשות

ברור שמותר../images/Emo70.gif../images/Emo137.gif

מותר הכל חוץ מלקלל וכאלה דברים ולפתוח הודעות חדשות בואי אני יסביר לך למה... תראי אם פותחים הודעה על כל דבר נגיד כמו תמונה יפה או משהוא ומתחת לזה יש שירשור חשוב אז זה מוריד אותו למטה... בדף יכולים ליהיות בארך 15 הודעות ותחשבי אם כל אחד יפתח הודעות על כל דבר אז לא יהיו לנו שירשורים אלא סתם הודעות מבינה? אז בגלל זה מבקשים לא לפתוח הרבה הודעות סתם.. ומותק זה לא רק פה זה ככה בכל הפורומים... מקווה שהבנת...

...

טוב.. שיהיהה אבל אם השירשור יורד עמוד אי אפשר להקפיץ אותו חזרה לעמוד הראשון?

מותר...../images/Emo137.gif

אבל תחשבי.. בזמן שאת מקפיצה אותו שוב פותחים הודעות חשדשות ושוב הוא יורד וככה הלאה ובוא נגיד שזה שירשור חשוב על שג'סטין מגיע לארץ! אז מה יותר חשוב? לדעת אם הוא מגיע או לא או לראות איזה תמונה יפה שכולם מכירים? מקווה שהבנת

justin love

New member
תראו:

לדעתי בסיידר שהיא פתחה הודעה היא רצתה להראות...אז בסיידר אפשר לפתוח הודעות חדשות אבל לא על כל דבר קטן ...כאילו אם כבר יש שירשור אם אותו נושא או משהו דומה אז אפשר לנצל את השירשור הזה.. ותודה על כל התמונותתתתת!!

justinet

New member
אמממ מיכל? מי קבע שאסור?

לפי דעתי זה בסדר....ובמקום לצעוק אפשר להגיד תודה!

אמממ נועה../images/Emo137.gif

תלמדי לשרשר.... מי קבע שאסור ההנהלה... אסור לפתוח הודעות חדשות! ומי בכלל צעק?? מה את ראית?? זה אינטרנט.. ואם אני יגיד תודה או לא זה ממש לא עינינך אז בי

justinet

New member
התכוונתי כעוס לא לצעוק...

וכרגע אין הנהלה..ולפי מה שיגוע לי את לא מנהלת!!! ואת לא קובעת!! ונמאס לי ממך ומהגישה שלך!!! ו...אני ישרשר איך שבא לי!!

חחחחחחחחח../images/Emo137.gif

חחחחח
מותק לי נמעס ממך מזה מזמן... אבל אני מתגברת... נכון אני לא המנהלת... ונכון שאני לא המנהלת.. ולא היתכוונתי להנהלה של הפורום אלא של הפורומים... כנסי לכל פורום ותקראי את החוקים.. ותראי שבכל פורום כתוב לא לפתוח הודעות חדשות כי זה הורס... חחחחחח ובזה שאת לא משרשרת נכון את ממש לא עושה לי רע! אז אם יש לך בעיה כל שהיא מותק תפנימי.. ביי

justinet

New member
בכלל לא כעסת...ומה יקרה לי אם אני

ישרשר לא נכון??? ומה שאני כן קולטת שזה את רבה עם כולם פה!

לא מותק אני לא רבה פה עם כולם....

+
לא יקרה לך כלום פשוט זה מבלבל.... ואם נגיד יש ריב אז אפשר לחשוב שכתבת משהוא למישהוא מבלי שזה היה מכוון עליו... וחבל.. ואני לא רבה... אני פשוט אומרת וגם איתך אין לי כוח לריב פשוט אני לא מבינה למה את מתערבת בכל דבר.. אם חשבת שאני רבה איתה זו לא בעיה שלי.. אני לא כעסתי רק אמרתי לה...

למעלה