התמונה המלאה למי שראה ולא הבין... (וכן רון אני אוהבת את הקניון הזה)
ש שמיימית New member 24/7/01 #1 התמונה המלאה ../images/Emo39.gif למי שראה ולא הבין... (וכן רון אני אוהבת את הקניון הזה)
ש שמיימית New member 24/7/01 #2 אני התאהבתי בדמויות האלו ../images/Emo6.gif חבל שאי אפשר לצרף כמה תמונות
N nina@ New member 24/7/01 #4 שמיימית צילומים מעולים ../images/Emo45.gif רק נתנו לך דיגיטלית ביד ותראי מה עשית באיזה קניון זה מצולם? אני לא מוצאת את ההודעות הקודמות שלך בנושא (נראה כמו קסטרא?)
שמיימית צילומים מעולים ../images/Emo45.gif רק נתנו לך דיגיטלית ביד ותראי מה עשית באיזה קניון זה מצולם? אני לא מוצאת את ההודעות הקודמות שלך בנושא (נראה כמו קסטרא?)
ש שמיימית New member 24/7/01 #5 זה באמת קסטרא ../images/Emo9.gif ההודעות הקודמות שלי התפוגגו כנראה במעבר יש לך אי סי? אשלח לך כמה שצילמתי בעבר שם...
זה באמת קסטרא ../images/Emo9.gif ההודעות הקודמות שלי התפוגגו כנראה במעבר יש לך אי סי? אשלח לך כמה שצילמתי בעבר שם...
N nina@ New member 24/7/01 #7 כן יש לי איסי שלחי לי מייל ואשלח לך חזרה את האיסי נמבר שלי אני רוצה לראות עוד ! היית בקסטרא? בפסטיבל האוכל? ולא באת לבקר אותי?
כן יש לי איסי שלחי לי מייל ואשלח לך חזרה את האיסי נמבר שלי אני רוצה לראות עוד ! היית בקסטרא? בפסטיבל האוכל? ולא באת לבקר אותי?
ש שמיימית New member 24/7/01 #6 יש כמה הודעות שלי למטה ... וכן כיף לי מאוד עם המצלמה היי את חסרה מאוד !!