התמונה הרביעית בדובב את התמונה

m o r s h

New member
התמונה הרביעית בדובב את התמונה ../images/Emo13.gif

להודעה מצורפת התמונה הרביעית
התמונה לקוחה ממרילו האתר בלעדית למבצע! התמונה צולמה ע"י שחקני המחזמר על הבמה בקטע של המראה. אתם מוזמנים להגיד לנו מה הם אומרים "באמת" בתגובה או בקומיקס, אם אתם יכולים ויודעים איך.. |כן בהצלחה!
לאלו שלא עקבו בואו נעשה לכם סדר בראש: התמונה הראשונה התפרסמה ביום חמישי- תמונה של טלי אורן ואושרי סהר מאחורי הקלעים. התמונה השניה התפרסמה ביום שישי- תמונה של יעל בר זוהר וגיא זוארץ מהבמה, על החדרון שבגג. התמונה השלישית התפרסמה ביום שבת- יעל בר זוהר וגיא מסיקה, בסוף ההצגה מרי לו מכריזה שהיא לא יכולה בלעדי גבריאל
כל שאר הפרטים על המבצע:
במהלך השבוע יעלו לפורום תמונות של הכוכבים מתוך המחזה. עליכם ל"דובב" את התמונות ולשרשר דיאלוג מצחיק לכל הודעה. הדיאלוגים המצחיקים ביותר יקבעו על ידי שופטי התחרות - יעל בר זוהר (מרילו) וגיא זוארץ (גבריאל) ויזכו את כותביהם בפרסים מתנת "תיאטרון הבימה". המקום הראשון והשני יזכו בכרטיסים זוגיים לאחת ההצגות שיתקיימו בפברואר/מרץ ובפוסטר חתום. מקומות 3 עד 15 יזכו בפוסטרים ו/או תוכניות חתומות של המחזמר. התחרות תיערך בין התאריכים ה-20/1/05 ועד ה-27/1/05. הפשילו שרוולים ותתחילו לצחוק, להצחיק ולזכות בפרסים! זאת היא התמונה השלישית! ניתן לדובב את התמונה:
ע"י עריכה והוספת מלל שיוצא מהפה של השחקנים (כמו קומיקס) או
ע"י כתיבה של המלל כתגובה לשרשור.

sapirr1

New member
שלי!!

גירסה 1: מיכל:בחייאת תנו לישון בשקט בלי כל הראיונות לכל מיני תוכניות, עוד אחד כזה מגיא פינס ואני נרדמת לכם פה! גירסה 2: מיכל:זה רק נדמה לי או שזה לא באמת מיקרופון?! אויי.. זה נראה יותר כמו קבל של איזה פנס! גירסה 3: מיכל:זה רק אני או שכולם עייפים פה כמוני?...עזבו אותכם בחייאת,תנו לישון,כל ערב אני במרי לו ...חלאס!.. חח...הכל בהמון אהבה!!!!...ממוואאה בלי לפגוע באף אחד!

Koala Girl

New member
../images/Emo122.gifבלה

מיכל: "מה אתה עושה כבר התגלחתי היום!" *טוב לי לפחות זה נראה כמו מכונת גילוח*

barmiz

New member
דיבובי

מיכל: אני לא מתראיינת, יש משהו לשאול שאל את אספ

LOVEאמיר

New member
הדיבוב שלי...:

מיכל מסתכלת לצלם ואומרת לו: "אתה חמוד אתה!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחח *והמבין יבין*

yohans

New member
אמממ....

גם אני חשבתי על משהו שקשור למשפטים של עוזי כהן, אבל זה לא קשור... ובגלל זה רוב הסיכויים שזה לא יוצא טוב...

mary lou

New member
../images/Emo68.gif ננסה...

מיכל: צרודה צרודה אבל אתה בטוח שכדי לבדוק אם הגרון אדום באמת נחוץ פנס בכזה גודל
(טב באמת שלא תקעו לה פרוז'קטור בסתימות) טוב נו תסלחו לי... עם כאלו תמונות קשה לי להתמודד. העיקר לעשות אוריגמי של מתן תורה- הידעת? אף כבשה לא פעתה הלבורנטית הלבורנטית, תשעי לי טוסט עם זיתים <אני מבינה את עצמי ומבחינתי זה מספיק>

aMiRi GiRl

New member
שלי

מיכי : "אהההההה! אמא'לה!! איפו אמיר?! תחזור בחזרה למרי לו...בבקשה! אני לא יכולה בלעדייך!!!!"

RossandRachel

New member
שיהיה....

"והנה מיכל אמדורסקי המדגמנת לנו את קולקציית החורף החדשה- צמר גפן מתוק! מיד אחריה תעלה ותבוא דנה שתדגמן לנו את שמלת המיץ הסחוט טבעי המלכותית"

Nachoom

New member
הדיבוב שלי ../images/Emo6.gif

רק כדי להבהיר משהו - * ניצב א' - זה עם הכובע * ניצב ב' - זה שליד מיכל ניצב א': מיכל ספרי למיקרופון :-* על החלטת הבמאי שתשחקי דוב לבן מסומם. מיכל: אהה אני מצטערת מאוד אבל מישהו שם בהפקה התחלק על השכל. מה זאת ההחלטה לשחק דמויות מוזרות במרי לו, ועוד לא רק זה אלא להיות עם פה פתוח ועיניים עצומות כל הזמן!? (שימו לב לכל הנוכחים בתמונה - עינים סגורות ופה פתוח). ניצב ב': אני לא עשיתי כלום!! למה אני צריך לשחק את אילנה אביטל לפני ניתוח שינוי המין!? ניצב א': החליטו שאני אהיה יהודה לוי - צלמו לי רגע את החולצה .. זוכרת את הפרסומת של יהודה לוי עם החץ ללמטה? אז ניסו לעשות לי את אותה החולצה
. יש קטע בהצגה שמיכל מתחלקת על הריצפה ובגלל הסמים היא הולכת בכיוון החץ ולאן היא מגיעה!? מיכל: אני מצטערת מאוד אבל זה לא ייתכן!! תראו מה הביאו לי כדי להתאמן.. ספק ויברטור ספק פנס.. וכל זה כדי להתאמן בסצינת החץ.. ניצב א': ככה זה תימנים.. חחחחחחחחחחחחחחח אני יודע שאולי זה לא מצחיק אבל זאת השעה חבר'ה.. לילה טוב, נחום.

חיבוקון

New member
אני שוב פעם...אני בשוונג חחח

היא: אייייייייייייייייייייייייייי הוא: אבל המקרופון למעלה, מה את רוצה ממני? היא: לא דפוק...אתה דורך לי על הרגל הוא: אהה..לזוז? היא: כןןןןןןןןןןןןןןןן ותעשה דיאטה תוך כדי

שלי

מיכל חושבת לעצמה: יואו כמה אודם כמה מייק אפ כמה צללית אני לא יכולה יותר כולי איפור!! מיכל: איך הצללית יפה לי? זה שלידה: מאוד מאוד בואי נבדוק עם יש לך חורים בשיניים תעשי אה מיכל: אאאאאאאאההההההההההההההההההההההה

למעלה