התמונה השביעית בדובב את התמונה

m o r s h

New member
התמונה השביעית בדובב את התמונה../images/Emo22.gif

להודעה מצורפת התמונה השביעית
זאת היא התמונה האחרונה בתחרות.
התמונה לקוחה ממרילו האתר בלעדית למבצע!
אתם מוזמנים להגיד לנו מה הם אומרים "באמת"
, או יותר נכון על מה אמיר כועס
מה אסף מת להגיד בפרצוף שלו
ולמה אושרי צוחק
, בתגובה או בקומיקס, אם אתם יכולים ויודעים איך..
|כןבהצלחה!
לאלו שלא עקבו
בואו נעשה לכם סדר בראש:
התמונה הראשונה התפרסמה ביום חמישי- תמונה של טלי אורן ואושרי סהר מאחורי הקלעים.
התמונה השניה התפרסמה ביום שישי- תמונה של יעל בר זוהר וגיא זוארץ מהבמה, על החדרון שבגג.
התמונה השלישית התפרסמה ביום שבת- יעל בר זוהר וגיא מסיקה, בסוף ההצגה מרי לו מכריזה שהיא לא יכולה בלעדי גבריאל.
התמונה הרביעית התפרסה ביום ראשון- מיכל אמדורסקי שואלת מה עכשיו?!
התמונה החמישית התפרסמה ביום שני- אביטל ליבני ואמיר פיי גוטמן רוקדים במסיבת יום שישי.
התמונה השישית התפרסמה ביום שלישי- אביטל ליבני בתפקיד קלרה עם אמיר פיי גוטמן ויעל בר זוהר באהבה בסוף הקיץ.
כל שאר הפרטים על המבצע:
במהלך השבוע יעלו לפורום תמונות של הכוכבים מתוך המחזה. עליכם ל"דובב" את התמונות ולשרשר דיאלוג מצחיק לכל הודעה. הדיאלוגים המצחיקים ביותר יקבעו על ידי שופטי התחרות - יעל בר זוהר (מרילו) וגיא זוארץ (גבריאל) ויזכו את כותביהם בפרסים מתנת "תיאטרון הבימה".
המקום הראשון והשני יזכו בכרטיסים זוגיים לאחת ההצגות שיתקיימו בפברואר/מרץ ובפוסטר חתום.
מקומות 3 עד 15 יזכו בפוסטרים ו/או תוכניות חתומות של המחזמר. התחרות תיערך בין התאריכים ה-20/1/05 ועד ה-27/1/05.
הפשילו שרוולים ותתחילו לצחוק, להצחיק ולזכות בפרסים!
זאת היא התמונה השביעית! ניתן לדובב את התמונה:
ע"י עריכה והוספת מלל שיוצא מהפה של השחקנים (כמו קומיקס) או
ע"י כתיבה של המלל כתגובה לשרשור. הזדמנות אחרונה!! ביום חמישי תיהיה לכם הזדמנות לשרשר דיאלוגים מצחיקים לכל התמונות! דיאלוגים יתקבלו עד יום חמישי בשעה 19:30! לאחר מכן, כבר במהלך שבוע הבא, יפורסמו שמות הזוכים!

sapirr1

New member
שלי@~@

רק קודם מי זה מי?? מי זה אושרי ומי זה אסף?????

sapirr1

New member
תנקס!

עכשיו הנה שלי... אסף:שיו אני בהלם אני המום !!!! שאני יתחיל לשיר אופרה עכשיו או עדיף כשהקהל ילך הביתה? שיו אני לא יודע מה להחליט... אושרי:בואנה איזה קורע אתה!!..נראה לי נתקע לי משהו ברוכסן של המכנס.. שלא ישימו לב...תחפו עליי.. אמיר:בואנה אושרי ,אסף מה נסגר איתכם?? יש פה קהל שמחכה להמשך ההופעה! אז אסף תתאפס על עצמך ואושרי עזוב את המכנס עכשיו מקסימום הוא יפול לך.. לא נורא אף אחד לא ישים לב..

חיבוקון

New member
הנה שלי

האמצעי: אוף איתך למה עלית לבמה עם הצבע שלי השמאלי: היי תרגיע...צבע וורוד תמיד היה הצבע שלי הימני: הוא צודק...מאז שאנחנו זוג הוא לובש וורוד, למה אתה חושב שאני מת עליו?

amitosh123

New member
שלי

אמיר: אסף נכנסת לקטע של ההומו חזק! אסף: לייק דהההה...ותראו ת'מכוערת הזאתי בשורה 2 אני שונא בנות אמיר: שתוק זאת אימא שלי אסף: ותראו ת'חתיך הזה שיושב בצד אושרי: סתום זה אח שלי חביב

שלי../images/Emo163.gif

זה מימין(אין לי מושג מי זה
):"אולי תשיר לנו משהו?!" זה משמאל מתחיל לשיר
אמיר:"איכס..."

הדיבוב שלי

אסף שר אופרה בכל עוצמתי:הו סולמיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמיר:אסי אנחנו במרי לו כאילו?! שירים של צביקה פיק לא שייספיר. אושרי צוחק ואומר:חחחח אסי איזה קרוע אתה.

הדיבוב שלי שוב

אסף שר אופרה בכל עוצמתי:הו סולמיו!!!!!!!!!!!!!! אמיר:אסי אנחנו במרי לו כאילו!? שירים של צביקה פיק לא שייקספיר. אושרי צוחק ואומר:חחחחחח אסי איזה קרוע אתה.

barmiz

New member
שלי..

פרדי (אסף) - יש, אתה (אמיר) עוזב ואני אהיה גבריאל! גבריאל (אמיר) - תמשיך לחלום, יש את גיא זוארץ. סמי (אושרי סהר) - חהחה, מגיע לך...

LOVEאמיר

New member
טוב שגנבת את הקומיקס שלי../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

חצוף!
קשה לך להכין לבד אז אתה גונב מאחרים

Nachoom

New member
הדיבוב האחרון שלי ../images/Emo6.gif

אסף: זה היה נורא זה היה.. אוי!! בחיים לא האמנתי שזה יקרה לי!! בחיים!! אמיר: :-? מה קרה
!? אסף: אחרי דיאטת הגזרים שלי, שבמשך שבוע הקפדתי והקפדתי - גיליתי שעליתי קילו!! לא שלא ירדתי!! אלא עליתי!!
!! אושרי: חחח באמת? אמא שלי עושה דיאטת מלפפון, זה ממש עוזר. אושרי: מלפפון
? אני לא מנסה כלום!! זה פשוט לא עוזר! אני תמיד אשאר שמנמן!!
אמיר: ווואי ווואי איזה מזל נאחס נשבע לך אני לא הייתי מתחלף איתך.. וווואייי איזה שיער מדהים!! א'ימא!! אני חייב כזה.. אסף: תודה.. חבר שלי עטשה לי אותו.. אמיר: חבר שלך ספר? אסף: קוסמטיקאי אמיר: בלעעעעעעעעעעעעעעעע
אז מה כל השחורים האלו באוזן שלך????? איכססססססס.... (שימו
בתמונה איך עמיר מתסכל על האוזן שלו) אושרי: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גמאני רוצה גמאני רוצה לראות (שימו
איך גם אושרי מסתכל על האוזן שלו) אסף: טוב אל תסתלבטו עלי!! המצב שלי עגום!! גם קילו גם שחורים גם ירידות!! (ירידות?
) אני הולך!! אמיר ואושרי: ביי

שלייי

אמיר ואושרי: פרדי שיר לנו שיר (ושלח לנו אורר....) פרדי: בסאמהההההה בסאמה מוצ'וווו אמיר ואושרי: טוב טוב בעצם אל תשיר לנו שיר אמיר: מה קרה לשניכם היום..? פרדי עם חולצה סגולה סמי עם חולצה ורודה מה נסגר? פרדי: גיליתי את האני האמיתי שלי! אושרי: ואני גיליתי את האני האמיתי שלו ורציתי גם לעשות את זה.. איתו!! אמיר: אה כן? מה האני האמיתי שלכם? פרדי: גיליתי שאני פשוט אוהב חולצות סגולות!! אושרי: מה? הייתי בטוח שהתכוונת שאתה הומו ושאתה אוהב אותי אמיר: אושרי אני צריך לגלות גם את האני האמיתי שלי... אושרי: מהו? אמיר: שאני אוהב אותך מת עלייך ותמיד אהבתי אושרי: אז בוא תסתכל עליי ושאני יעשה אחד שתיים שלוש נברח מהבמה שנינו פרדי: אני יספור בשבילכם.. אחד..... שתיים..... שלוש...... כל העומד מאחורי ומצדדי הוא העומד פרדי: אושרי? אמיר? איפה אתם? תעשו קוקוריקו תרנגול

RossandRachel

New member
שלי...

1. אסף: אוי מיי גוד! אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה! אביטל לא מחליפה היום אף אחד! אמיר: וואי, אסף שתהיה לי בריא אתה נראה כמו הת*ת של סבתא שלי ביום רע עם הפרצוף הזה... אושרי: אוי, החנות שלי פתוחה..חי חי חי.... 2. אסף: אתם לא תאמינו מה גיליתי! מטי בגד בי עם מישהו! זה כ"כ אוי, נורא... אושרי:אמרתי לך לא להתעסק עם הסלבריטאים האלה... אמיר: אממ..אני חושב שהייתי צריך לומר לך ממזמן...עזבתי את מרי בשבילו..אנחנו ביחד עכשיו...

למעלה