התמונה השישית בדובב את התמונה!

m o r s h

New member
התמונה השישית בדובב את התמונה! ../images/Emo9.gif

להודעה מצורפת התמונה השישית
התמונה לקוחה ממרילו האתר בלעדית למבצע!
תודה לאביטל ליבני ששלחה לנו את התמונה
! אתם מוזמנים להגיד לנו מה הם אומרים "באמת"
, או יותר נכון מה אביטל חושבת באמת- מה אמיר מת להגיד במבט שלו- ולמה יעל נראת בשוק
, בתגובה או בקומיקס, אם אתם יכולים ויודעים איך..
בהצלחה!
לאלו שלא עקבו
בואו נעשה לכם סדר בראש
:
התמונה הראשונה התפרסמה ביום חמישי- תמונה של טלי אורן ואושרי סהר מאחורי הקלעים.
התמונה השניה התפרסמה ביום שישי- תמונה של יעל בר זוהר וגיא זוארץ מהבמה, על החדרון שבגג.
התמונה השלישית התפרסמה ביום שבת- יעל בר זוהר וגיא מסיקה, בסוף ההצגה מרי לו מכריזה שהיא לא יכולה בלעדי גבריאל.
התמונה הרביעית התפרסה ביום ראשון- מיכל אמדורסקי שואלת מה עכשיו?!
התמונה החמישית התפרסמה ביום שני- אביטל ליבני ואמיר פיי גוטמן רוקדים במסיבת יום שישי.
כל שאר הפרטים על המבצע:
במהלך השבוע יעלו לפורום תמונות של הכוכבים מתוך המחזה. עליכם ל"דובב" את התמונות ולשרשר דיאלוג מצחיק לכל הודעה. הדיאלוגים המצחיקים ביותר יקבעו על ידי שופטי התחרות - יעל בר זוהר (מרילו) וגיא זוארץ (גבריאל) ויזכו את כותביהם בפרסים מתנת "תיאטרון הבימה".
המקום הראשון והשני יזכו בכרטיסים זוגיים לאחת ההצגות שיתקיימו בפברואר/מרץ ובפוסטר חתום.
מקומות 3 עד 15 יזכו בפוסטרים ו/או תוכניות חתומות של המחזמר. התחרות תיערך בין התאריכים|הדגש ה-20/1/05 ועד ה-27/1/05.
הפשילו שרוולים ותתחילו לצחוק, להצחיק ולזכות בפרסים!
זאת היא התמונה השישית! ניתן לדובב את התמונה:
ע"י עריכה והוספת מלל שיוצא מהפה של השחקנים (כמו קומיקס) או
ע"י כתיבה של המלל כתגובה לשרשור.

אני חדשה!דיבוב:

יעל-omg תראה את הוורידים האלה שיוצאים לה מהגרון אמיר-באמת מזעזע אביטל-הייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

twigy

New member
...

אמיר פיי גוטמן: "המממ..נראה לי הייתה בעיה בצריבה ..מה זה כל הנקודות השחורות האלה על המסך..?" אביטל ליבני: "יו איזה יופי, זה מא-מם !! בדיוק מה שרציתי!"

חיבוקון

New member
אני...

היא מאחורה: יו..מה זה הרעש הזה? עוד פעם אכלת חמין בשבת? הוא: אחחחח זה הגב, התכופפתי לא נכון..הוא נתפס לי זאת שמוחאת כפיים: ההצגה חייבת להימשך...קום ..קום הוא: איך אני אקום? איך? אני מת לשכב ההיא שמאחורה: עכשיו? אבל אמרת שכואב לך הגב??? זאת שמוחאת כפיים: כל הזמן סקס בראש שלך..בחיי...יאללה הקהל הזה לא רוצה ללכת הביתה? כמה אפשר למחוא כפיים?

LOVEאמיר

New member
סבבה! תיראו מה הכנתי!../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

טוב, אז הכנתי קומיקס, ומיספרתי אותו כדי שתדעו מה לקרוא קודם...
(אני מקווה שזה מצחיק, תהנו!
) שרית

barmiz

New member
שלי

קרלרה (אביטל) - איזה כיף להיות כאן, שאילנה לא תחזור! גבריאל (אמיר) - אל תהיי כל כך בטוחה כולה נפל לה פטיש על הרגל. מירי (יעל) - זה הפך לבית משוגעים כשלא היתי כאן... הייתי צריכה להשאר בטרזן וג'יין!

zafinke

New member
בבקשה ../images/Emo13.gif

אביטל:"אני הורדת את הרופא שהזריק את הבוטקס, אני תקוע עם הפרצוף הזה כל הצגה!" יעל:"אמיר יש פה באזור סביבך ריח מוזר...:\" אמיר:"יעל עזבי אותי באמא שלך, זו הצגה של מוצ"ש והחמין מהבוקר מתחיל להשפיע..." מקווה שלא נעלבו! אתם אחלה צוות!!!! וזו אחלה הצגה!

הדיבוב שלי!

אביטל בצחוק מרושע:אה אה אה אה אמיר שואל את יעל:תגידי מה עובר על אביטל היום! יעל:כנראה שקלרה נכנסה לתוכה חזק מדי!

RossandRachel

New member
שלי...

יש מצב שאני אחליף, אבל בינתיים.....: אביטל:איזה קהל יבש... אמיר:
איזה יום שמייח לי היום!
יעל: מי שר??

RossandRachel

New member
עוד אחד...

מחר אני אחליט במה אני בוחרת... אביטל: אני מקווה שהמצלמה של אמיר תעמוד בפרצוף שאני עושה עכשיו... אמיר: אני מקווה שמצלמה לא תהרס מהפרצוף הזה...גם ככה היא מאד ישנה... יעל:אם הוא הצליח לצלם אותי עם הבגדים האלה, אני משערת שהוא יצליח לצלם אותה עם הפרצוף הזה.. תעזרו לי לבחור מה הכי פחות גרוע...חחח *שוב- הדיבוב נכתב עם אהבה ובהומור...אני מתה על אביטל (מסכנה,אני כל הזמן יורדת עליה) ועל יעל...אז סורי...

LOVEאמיר

New member
רוצה שאני יעזור? כי בפעם הקודמת ש..

עזרתי את לא ממש היגבת..
בכל מקרה, אני מעדיפה את זאת, השנייה.

RossandRachel

New member
העובדה שלא הגבתי...

לא אומרת שלא עזרה..;) אוקיי,אני בוחרת בתמונה השנייה... וגם בדיבובים ששלחתי אתמול בתמונה עם המחבואים...

yohans

New member
פששש../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif

יפה יפה!!! ממש יצא לך אחד טוב! צחקתי 3 דקות ללא הפסקה

sapirr1

New member
הנה שלי!@

אביטל:אני עוד שניה מתפוצצת פה מרוב עצבים! אבל אסור שיראו שיוצא לי כבר הווריד החוצה..אז בוא נחייך יפה לקהל. אמיר:אביטל את בסדר? מה נסגר איתך?.רק שלא תישתגעי לנו פה! את נראית כמו החולי נפש האלה!! יעל:אותי עזבו בצד..אני לא קשורה לקטע הזה..אין לי מה להגיד.. אני רק המומה! לאב יו אמיר ואביטל ויעלו'ששששששששש ממוואההה

Nachoom

New member
הדיבוב שלי ../images/Emo6.gif

*~זהו יום הצילומים של מרי לו, משם שם בהפקה סוף סוף קיבל שכל נכון והחליט לצלם את המחזמר לקלטות וידאו וDVD. ~* אביטל: איזה כיף!! סוף סוף תוכנית ההשתלטות על מרי לו מתחילה להתגשם. חסרים לי רק 2 דמויות ולהגיד שמרי לו שלי. אמיר: יעל בואי רגע תעזרי לי עם המצלמה הזו. יעל: אני לא מבינה מה הקטע של להיות עצאמים. 3 אנשים, 20 דמויות, צילום עצמי - מה אנחנו!? אמיר: פראייירים עם משכורת טובה. אביטל: כן כן.. המשכורת..
אין כמוה.. יעל ואמיר: אוי ווי!! אביטל!! איפה האצבעות שלך??? אביטל:
התרגשתי כ"כ מלהיות קלרה, ורציתי להשמין לתפקיד שלה, אז קניתי 40 לחם והתחלתי לפרוש אותם במכונת פרישה של לחם. ואז גם נפרשו לי הידיים. יעל: "יום אחד אולי אפרוש ידיים..." אביטל: זה היה... אוי.. זה היה פשוט..נורא..
אמיר: אבל הנה את מחייכת יעל: ועוד איזה חיוך אביטל: כן.. הא הא
. יעל: אמיר,אמאלה הפרצוף שלה כ"כ מוזר. אמיר: אל תפחדי חמודה, זה עוד כלום.. תסתכלי במראה ותראי מה זה פרצוף מוזר (הפרצוף של יעל שהיא עושה בתמונה, לא במציאות!!!!) יעל: תסתכל עליך.. י'מסכן אמיר: וואי נראה לי שאביטל נתקעה!! היא עומדת כמו פסל.. יעל: קלרהההההה אמיר: אביטל!?
אביטל נופלת אחורה באותו המצב שבוא היא הייתה
סוף הסיפור חחחחחחחחחחחחחח מקווה שהיה טוב, נחום

הדיבוב שלי../images/Emo132.gif../images/Emo187.gif

שתי אופציות שחשבתי עליהן: אופציה 1:
אביטל: הצילו בעוד דקה אני אתופצץ מרוב חיוכים והורידים שלי בולטים כבר מרוב חיוכים.אמיר ממי תציל אותי בבקשה.(אביטל חושבת בלב אוף כמה קשה להיות קלרה-האמא החורגת של גבריאל) אמיר: בבקשה אביטלוש אל תתפוצצי לי אני צריך אותך עדיין בתור אמא שלי אני אציל אותך הכל יהיה בסדר אביטלוש תרגעי. יעל: אני בכלל לא שייכת לכל זה.אני סתם עברתי פה אני בכלל לא קשורה לכל הקטע הזה תשאירו אותי בצד בבקשה אביטל ואמיר (יעל חושבת בלב איפה קלרה האמיתית שצריך אותה שתבוא להציל את המצב הזה) אוצפיה 2.
מרי-לו (יעל) גבריאל מי זאת? (מצביעה על אביטל) היא נכנסה באמצע והפריעה לנו. גבריאל(אמיר):מרי-לו זאת האמא החורגת שלי קלרה.קלרה תכירי את מרי-לו החברה שלי. קלרה:(אביטל) אח גבי סוף סוף אתה מביא בחורה טובה אבא שלך היה מאושר ועכשיו תלך לדאוג לחברה החמודה שלך ותן לי להיות בעלת הבית של הקולנוע מעכשיו אני קלרה בוזגלו-לוי אני הבוסית כאן!(אביטל מחייכת חיוך זדוני ומחככת ידיים בהנאה)ואני אעשה במקום הזה מה שאני רוצה ואהפוך אותו לדיסקוטק הכי מדובר בעיר.

שלי...לא היה לי אינטרנט../images/Emo10.gif../images/Emo163.gif

אמיר:"תגידי בא לך לזוז?? שהמצלמה לא תישרף לי פה.."

yohans

New member
מה זה?!?

זה מתבסס על זה של rossandrachel!!!!! תודי שלקחת את הרעיון ממנה! זה לא מקורי!!!

למעלה