התמונה השלישית בדובב את התמונה

m o r s h

New member
התמונה השלישית בדובב את התמונה ../images/Emo6.gif

להודעה מצורפת התמונה השניה
התמונה לקוחה ממרילו האתר בלעדית למבצע! התמונה צולמה ע"י ג'ראר אלון, תאטרון הבימה. אתם מוזמנים להגיד לנו מה הם אומרים "באמת"
בתגובה או בקומיקס, אם אתם יכולים ויודעים איך..
בהצלחה!
לאלו שלא עקבו
בואו נעשה לכם סדר בראש: התמונה הראשונה התפרסמה שלשום- תמונה של טלי אורן ואושרי סהר מאחורי הקלעים.
התמונה השני התפרסמה אתמול- תמונה של יעל בר זוהר וגיא זוארץ מהבמה, על החדרון שבגג.
כל שאר הפרטים על המבצע:
במהלך השבוע יעלו לפורום תמונות של הכוכבים מתוך המחזה. עליכם ל"דובב" את התמונות ולשרשר דיאלוג מצחיק לכל הודעה. הדיאלוגים המצחיקים ביותר יקבעו על ידי שופטי התחרות - יעל בר זוהר (מרילו) וגיא זוארץ (גבריאל) ויזכו את כותביהם בפרסים מתנת "תיאטרון הבימה". המקום הראשון והשני יזכו בכרטיסים זוגיים לאחת ההצגות שיתקיימו בפברואר/מרץ ובפוסטר חתום. מקומות 3 עד 15 יזכו בפוסטרים ו/או תוכניות חתומות של המחזמר. התחרות תיערך בין התאריכים ה-20/1/05 ועד ה-27/1/05.
הפשילו שרוולים ותתחילו לצחוק, להצחיק ולזכות בפרסים!
זאת היא התמונה השלישית! ניתן לדובב את התמונה:
ע"י עריכה והוספת מלל שיוצא מהפה של השחקנים (כמו קומיקס) או
ע"י כתיבה של המלל כתגובה לשרשור.

שלי../images/Emo163.gif

מרי לו:"עוףףףףףףףףף מפה אני לא מאופרת! אסור שתראה אותי ככה" סמי:"נוו באמת את לא כזאת מכוערת" מרי לו:"טוב בסדר..מה אתה עושה פה?" סמי:"אמאאאאאאאא תסתובבי תסתובבי תתאפרי ואז נדבר"

barmiz

New member
שלי

סמי: רוצה? זה משהו טוב... מרי לו: אופס, חשבתי שאתה ריקרדו, רק ממנו אני לוקחת. בעע.. לא כ"כ מצחיק, אבל זה מה שיצא...

sapirr1

New member
הנה שלי!

אמממ טוב אז ככה.. סמי:מירי בואי המונית מחכה לך בחוץ. מרי לו:מי זה?.סמי חשבתי שאתה גבריאל..עזוב אני באיזה סרט לא מובן! סמי:לא,זה לא סרט,זו ההרגשה שמופיעה בהשפעת גראס! מרי לו:אה נכון,עזוב אני מסטולית לגמרי! חחח..מקווה שזה טוב...ביי ביי.. :)

Koala Girl

New member
.........

סמי: "לטיול יצאנו כלנית מצאנו..." מרילו: "הא?
" סמי: "על גבעת הדשא במערב..." מרילו: "דשא?
אל ההר עלינו את הים ראינו..." כן עלוב
זה קצת בדיחות פרטיות

RossandRachel

New member
שלי!!

סמי: הנה 200 ש"ח, זה מספיק כדי שתשכבי איתי, מירי? מרילו (המומה): נראה לך שאני שווה 200 ש"ח???????? סמי:סליחה, הנה 20 ש"ח..בואי היא באה בשמחה.... *המערכון לא נכתב בכוונה לפגועה בכבודה של השופטת....:) צולע- אבל לא נורא....

yohans

New member
לדעתי זה לא צולע

זה אחד הטובים שיש לתמונה השלישית... זה גם קשור לזה שהיא משחקת זונה וברור שהיא לא רוצהלפגוע בכבוד של השופטת יעל בר זוהר

mary lou

New member
../images/Emo160.gif |מתדרדרת| ../images/Emo122.gif

סמי: את המנגינה הוא חי גופו מחושמל!! מירי: ואומרים שאני על סמים...נו מילא...לפחות לא תקעו לי פיאות מהמאה הקודמת

LOVEאמיר

New member
שלי../images/Emo3.gif

מרילו: אני חושבת שמישהו דופק בדלת... סמי: שניה, אני רץ לפתוח...

הדיבוב שלי לתמונה השלישית!!

סמי(מסיקה)נכנס לחדר ואומר:היי מירי כמה זמן לא התראנו. מירי(יעל)לפני שהיא מסתובבת:אויי כל כך חיכיתי לראותך אחרי כל כך הרבה זמן שאני באמריקה. מירי מסתובבת ומופתעת:אוי מסיקה מה אתה עושה כאן אני רוצה את סמי שלי גיא לא אתה אלה גיא זוארץ אהובי!

Nachoom

New member
הדיבוב שלי ../images/Emo6.gif

גיא: יעל יעל בואי מהר לשירותים אני חייב לספר לך קטע!! אני לא יכול לנשום מרוב צחוק!! יעל: איכסס אני לא יכולה להסתכל עליך מאז ששמו לך את המכשיר הנשמה עם החוט הזה , ואל תשכח שאתה לא יכול לנשום בכלל. גיא: הא באמת? תודה שהזכרת לי.. את באה? יעל: לאן!? גיא: לשירותים..
יעל: אומנם שמך גיא, אבל לי יש את הגיא היחיד והאחד.. גיא: נו בואי יהיה כיף.. סיבוב מצחיק כזה.. טיול (= טריפ (באנגלית)) קצרצר.. יעל: אהה... טריפ!? טוב!! בעצם לא!! נראה לך??? די עוף ממני!! אין לי ראש.. גיא: לא רוצה!! יעל: אל תעצבן אותי, אני מספיק עייפה וכל האיפור כבר נמרח לי! גיא: אני כן אעצבן אותך!! נה נה בננה נו את באה?? יעל: תזכור שאני מזהירה, אני מזהירה אותך בפעם האחרונה!! גיא: למה מה תעשי ? ~* יעל קמה וגוזרת לגיא את מכשיר (חוט) ההנשמה*~ סוף הסיפור. וזו חברים, הסיבה האמיתית שגיא מסיקה "עזב" את ההפקה..

שלי

מרי לו יושבת מול המראה ומדברת עם עצמה סמי נכנס מהדלת מאחורה והיא חושבת שהוא גבריאל סמי: מרי לו.. השיער שלך היום כל כך, כל כך........ מרי לו: כל כך מה גבריאל? סמי: אני לא גבריאל מתוקה מרי לו מסתובבת ורואה את סמי מרי לו: אוי סמי זה אתה! סמי: כן כן ובאתי להביא לך משהו שיבלבל אותך וירגיע אותך מכל השטויות מרי לו: אה כן? מה? סמי:גראאאא... מרי לו: גראס?? סמי: גראאאאאאאפצ'י

meitalyossi

New member
שלי

מרי לו:... מה אתה עושה פה ? תלך מפה אני לא חוזרת עד שאמיר לא חוזר להצגה

חיבוקון

New member
עוד פעם אני

הוא: "היי את...הגעתי...נותרו לך עוד שתי משאלות" היא: "שתעוף מכאן" הוא: עוזב את החדר...וחוזר...אומר: עכשיו נותרה לך רק עוד משאלה אחת היא: תראה חמוד, בכללי אתה מוצא חן בעיני, אבל אני טיפוס של פנימיות, לא של חיצוניות הוא: ומאיפה הסקת שהפנמיות שלי דפוקה? היא: הרוכסן של המכנסיים שלך...פתוח!

למעלה