התמונה שלי עלתה לגלריה!!!

מריה12

New member
התמונה שלי עלתה לגלריה!!!

כנסו לראות.. ו.. אני מכוערת!! רק שקד וידיד שלי אומרים שאני יפה! ואני מכוערת ולא לשקר! אז תראו את התמונות.. ובתמונה עם הקוקסי.. הז´קט הג´ינס הזה עשה כאילו יש לי קרס.. ואין לי זה הז´קט הזה דפוק..
וזה שלידי זה חבר שלי לשעבר אחרי שיפוץ..

רותם טל

New member
תגידי לי השתגעת

או מה את ממש ממש ממש ממש יפה
כל יום אני רוצה לשמוע שאת אומרת לך את זה.. תוסיפי אותי גם לרשימת אנשים שאומרים שאת יפה ותגידי יש לך פרוטקציוית שישר הגעת לגלריות?

מריה12

New member
לא נכוןןןןןןן!!!!!!!!!!!!

שיט רציתי להעלות כמה יצירות שלי אבל כולן כבדות מידי!!!!

מריה12

New member
יאללה אני זזה לישון מחר..

אני צריכה לקום מוקדם.. ב-2 בצהריים.. ביי כולם ולילה טוב

מריה12

New member
בעצם אין לי כח לישון..

וכן להיתווכח!!! אני כן מכוערת!!!! ו-2 בצהריים זה דיי מוקדם.. אני רגילה להיתעורר בערב.. אלא אם מישהו מעיר אותי.. כמו הכלב הפלצן והלא מחונך שלי..

רותם טל

New member
דייייייייי את כן כן את כן

תראי לי מישהו שיגיד לך שאת מכוערת ואני יהרוג אותו.. את יפה,אין על זה וויכוח. אמא שלי עוד מעט תתעורר ואין לי כוח ל:" רותם למה את עוד לא יושנת" אז אני הולכת מהר מהר לישון. נתראה בבוקר-בצהריים-בערב

מריה12

New member
חח לילה טוב :]

גם אני זזה לי... ולכל מי שיש ווינדאוס לא חוקי (פרוץ,צרוב) אז הולך להידפק לו הווינדאוס.. כרגע קרה לי...

NaDaV18

New member
אני מרוצה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אז מה בשעה שש בבוקר העברתם קבצים,העליתם תמונות! ואת ממש יפה! את בת 12,זה רק השתבח עם השנים. ואל תגידי לי שאת לא יפה כי... היום במסיבה תספרי כמה מתחילים איתך

מריה12

New member
חחחחחחח

עוד מעט המסיבה.. וסבתא שלי קיצרה לי את המכנס יותר מידי.. הוא לא כמו שלוש-טרבה.. והוא גם לא כמו רגיל.. איזה באסה.. חח המכנס שקניתי הוא היה במידה שלי אבל כמעט בגובה שלי.. הוא רק טיפונת גדול עלי.. טוב אני אספר לכם אחר כך איך היה.. בערך ב-6 חברה אמורה להגיע אלי.. אנחנו ניתארגן ואז אני זזה..

תקראי את מה שכתבתי ותביני למה

תקראי את זה ותביני למה אני שונאת אנשים שאומרים את על עצמם... את מזכירה לי שלוש בנות..שבמקרה הן החברות הכי טובות שלי...ושלושתן דוגמניות בפוטנציה ואני אומרת את זה באמת מכל הלב ובלי הגזמה... אני לעומת זה..ממש לא !! אני לא יכולה לעמוד לידן כי הן יפות מדי...אני מתביישת לעמוד לידן כי כל אחת יותר רזה ויפה מהשניה...ועם כל היופי שלהן...הן כל הזמן אומרות לי שהן מכוערות... שהן אומרות לי את זה...אני מתפוצצת מעצבים כי הן לא יודעת מה זה להיות מכוערת באמת... פעם אחת עמדנו ארבעתנו ביחד איפשהו וכבר לא יכלתי..אמרתי להן אני לא יכולה לעמוד לידכן וברחתי לצד לבכות... בגלל זה התרחקתי מהן קצת...אנחנו לא חברות טובות כמו שהיינו, כי קשה לי להיות איתן...אני לא מסתובבת איתן הרבה כי כל הזמן מתחילים איתם<font color=b

למה ההודעה יצאה ככה ???????

זה לא גם לא שלח את כל מה שכתבתי...זה בעיה אצלי או אצל תפוז ?

המשך להודעה הקודמת...

אז אמרתי שאני לא מסתובבת איתן הרבה כי מלא אנשים מתחילים איתן ואף אחד לא מתחיל איתי ואז אני נשארת לבד... ילדה..אם היית מכוערת לא הייתי פה רושמת לך את כל סיפוק חיי...הייתי מסכימה עם זה שאת אומרת שאת מכוערת ושותקת כדי לא לפגוע בך... אבל את פוגעת בעצמך וזה לא מוצא חן בעיני... עכשיו תקשיבי לי טוב טוב ! עוד פעם אחת את אומרת שאת מכוערת...אני יהפוך אותך למכוערת באמת..וזה איום! את לא יודעת בכלל מה זה להיות מכוערת...וכשאת אומרת שאת מכוערת את לא פוגעת רק בעצמך..זה איכשהו פוגע גם בי...כי אם את מכוערת אז מה אני??? את לא מכוערת! ואם רק תתחילי להתווכח איתי על זה....

NaDaV18

New member
אלינור!

כתבת שמריה לא תגיד שהיא מכוערת, כי היא לא! ואם היא מכוערת,אז מה את? מאיפה את יודעת שאת כל-כך מכוערת,שאת יכולה להגיד את זה אולי את בדיוק כמו מריה שאומרת

מריה12

New member
הנה!!!!!!!!! סוף סוף מישהו!!!

בדיוק ככה אני חושבת! כי רוב החברות שלי... הם נראות לידי טוב מאוד טוב! ואני לידן נראית מכוערת לאללה.. אתן בנים מתחילים וזה.. ועלי נידלקים רק הבישניים שבקושי מדברים.. ותמיד הם מוצאות את הטובים יותר.. והחתיכים יותר.. ועם האופי היותר טוב לרוב גם! ולמשל אני וחברה שלי התחלנו לשלוח מבטים לשני בנים.. חתיכים לאללה.. ואז היא אמרה.. תיסתובבי אליהם עם הגב ואני אהיה אליהם עם הפנים, וככה כשהם יראו אותי הם יבואו.. והיא לא מבינה עד כמה רע זה נותן לי להרגיש! וואי סוף סוף פרקתי את זה..

missundaztood

New member
אלינורוש,

את לא צריכה להשוות את עצמך לאף אחד ובטח שלא לחברותייך, זה שאין לך נתונים של דומנית לא אומר שאת לא יפה ובכלל, יופי זה עניין של טעם כל אחד חושב אחרת. את צריכה להפסיק לשפוט את עצמך, להבין שאת יפה ומקסימה כמו שאת. גם אם יש דברים שנחשבים בחברה לא מושכים זה לא אומר שזה באמת לא יפה וצריך להפריע לך. את באמת לא צריכה להרגיש רע מכיוון שת חושבת שחברותייך יפות ממך. וחוצמזה אולי איתן מתחילים כי הן משדרות ביטחון ואת, ששופטת את עצמך ולא מרוצה מעצמך(שלא בצדק) משדרת חוסר-ביטחון? אני מאוד מקווה שתוכלי להשלים עם עצמך, שלא תיכנעי לדעות שלך על עצמך ועל העולם ולהבין שאת מושלמת, שכל אחד מושלם.
הגר

מריה12

New member
ממ.. נראה לי שזה לא הזמן לספר לכם..

על איך היה במסיבה.. גם ירד לי קצת המצב רוח.. אני אספר מחר בערב..

למעלה