חיים .. המון המון המון מזל טוב
מרגע זה אתה כבר לא צריך להיות מיואש.. אתה כבר יכול לבא לקהילת הדייגים עם ראש מורם וחיוך על הפנים.. אז איך היה הקרב עם הדג.. תענוג נכון.. האם הוא יצא על החכה. שאני מכיר או על חכה אחרת.... נ.ב.. האם על קרס גדולה.. האם על חוט פלדה.. האם פתיון חי או זרזור.. נ.ב שים לב בבישול או טיגון או כל צורת בישול אחרת.. האינטיסים קצת בשר יבש יותר.. אסור להם להיות בתנור הרבה זמן.. הכי הכי טוב תוסיף קצת שמן זית בזמן הבישול .. רצוי לכסות את כולו בניר כסף אבל עם רווח בין הדג לניר. מין אוהל שכזה.. ועם צמחי תבלין שום ולימון.. זה יוצא מעדן.. שיהיה ב.ת..א..ב..ו..ן