התמונה שמכה גלים...
ק קייזר סוזי New member 29/12/14 #2 אפשר לדעת בבקשה מה נסגר עם העונה? הם יצאו לפגרה של עשרים שנה?? למה אין פרקים?
H haych New member 29/12/14 #5 תחזיקי מעמד! בדיוק אתמול סיימתי לראות את כל העונות בפעם השלישית... נראה לי קצת פתטי להתחיל מחדש בפעם הרביעית, אז תארי לעצמך את הרייקנות פתאום...
תחזיקי מעמד! בדיוק אתמול סיימתי לראות את כל העונות בפעם השלישית... נראה לי קצת פתטי להתחיל מחדש בפעם הרביעית, אז תארי לעצמך את הרייקנות פתאום...
ק קייזר סוזי New member 29/12/14 #6 אני במצבים כאלו חוזרת לפרקים נבחרים שאני זוכרת שאהבתי. נגיד סוף העונה החמישית, סוף העונה השישית.. ועוד כמה..
אני במצבים כאלו חוזרת לפרקים נבחרים שאני זוכרת שאהבתי. נגיד סוף העונה החמישית, סוף העונה השישית.. ועוד כמה..
H haych New member 29/12/14 #11 זהו, שאת הסיבוב השלישי של הסדרה התחלתי מהעונה החמישית כדי לראות את אוואן אהוב ליבי ומאז ראיתי פרק-פרק, כי אני מתה עליו! יאללה, שתחזור העונה, אני צריכה אנטומיה לווריד
זהו, שאת הסיבוב השלישי של הסדרה התחלתי מהעונה החמישית כדי לראות את אוואן אהוב ליבי ומאז ראיתי פרק-פרק, כי אני מתה עליו! יאללה, שתחזור העונה, אני צריכה אנטומיה לווריד
G grey111 New member 29/12/14 #7 צהרים טובים קודם כול..... עונה 11 יצאה לחופשה חורף והיא תחזור בתחילת פברואר 2015 ואני כאן על מנת לעדכן את הפורום....
צהרים טובים קודם כול..... עונה 11 יצאה לחופשה חורף והיא תחזור בתחילת פברואר 2015 ואני כאן על מנת לעדכן את הפורום....