התמונה...

התמונה...

סתם רציתי לשים כאן את התמונה הזו...(אני מקווה שזה לא מפריע לכם) אני מאוד אוהבת כלבים וחתולים!!!
גם אתם??? אני הכי אוהבת: 1.חתולים 2.כלבים 3.סוסים התמונה הזו- הייתה לי כלבה כזו. היום כבר לא. אגב,יש לי חתולה כעת בבית (בת שנתיים),סוג פרסי,פארווה ארוכה, צבע לבן ואפור -מעורבב,מאוד יפה!!! אני מתה עליה!!! וגם כעת יש לי בבית אקווריום
!!! אולי תספרו מה אתם הכי אוהבים חיות,איזה חיה?

מתוקה!

New member
יפה....

לא ידעתי שיש לך חתולה בבית....היא בטח יפהפייה! היו לי 2 חתולות פרסיות וצבען אפור, הן עשו בעיות ואז החזירו אותן לצער בעלי חיים, ועכשיו אימא לא רוצה יותר חתולים וכלבים בבית ואני עצובה כל כך אבל אני רוצה שאהיה גדולה ויהיה לי בית פרטי אז תהיה לי חתולה יפהפייה, פרסית ויקרה!!!

טוב לדעת שגם את אוהבת חתולים...

אני יודעת שיש הרבה הרבה אנשים ששונאים את חתולים! אני לא מבינה אותם, מה החתולים עשו להם? טוב. כמה חבל לשמוע שאין לך כעת חתול... יש לי מזל שהוריי מאוד אוהבים חיות ולכן הם הרשו לי להחזיק בבית חתולה.

royik

New member
חתולים..... ../images/Emo54.gif

אני אישית לא אוהב חתולים, בגלל המזג התמבודד שלהם. תשאיר חתול לבד שבוע, והוא ישמח עד הגג. כלב לעומת זאת זקוק לחברה, הוא ייכנס לדיכאון אם יהיה לבד שבוע בבית... ובזה מתמצת ההבדל ביניהם, כלבים גם דורשים יותר השקעה אבל בתמורה מקבלים הרבה יותר (הם הרבה יותר נוחים לאילוף), אולי עכשיו את יכולה להבין קצת?

בערך...

לא ממש הבנתי. לדעתי שחתולים הם מיוחדים, יש להם אופי מיוחד... הם יפים,כייף ללטף אותם,נותנים הרגשה נעימה לאנשים. בקשר לכלבים- מה שאמרת זה נכון. אני אוהבת שניהם!!!

royik

New member
אופס, המילה שם התפקששה לי

התכוונתי שהחתולים הם מתבודדים מטבעם..... והכלבים תמיד נעים בלהקה ולכן הם צריכים חברה. חוץ מזה, לי מפריע שחתול קופץ על כל דבר, צריכה להיות הפרדה וזה משהו שכלב מבין אותו יותר טוב

royik

New member
דרך אגב,

את יודעת שאפשר לאלף כלבים שישמעו בשביל חרשים? יש סידרה בשם "סאני" בערוץ 2 על ילדה עם כלב שהוא מאותת לה על רעשים... אני גם מתכוון לאלף את הכלבה שלי בקרוב. זה מאד נוח שכל פעם שמישהו דופק בדלת היא נובחת - ככה אני שם לב הכי טוב שמישהו מגיע בלי להסתמך על אורות ושאר מרעין בישין שלרוב לא עוזרים.

אז...

אפשר לאלף את חתולים לא ללכת במקומות לא רצויים (כמו על שולחן,מדפים משהו כזה). ככה למדתי את החתולה שלי והיא כבר יודעת מה מותר ללכת ומה אסור. אמת שחתולים לא טיפשים אלא חכמים!!! בקשר לכלב, כן אני יודעת שאפשר ללמד את כלבים שיעזרו לחירשים בכל מיני דרכים. בעצם היה לי כלבה ועכשיו לא (סיפור ארוך...)

אדיר ב-י

New member
חיות מחמד

מי שרוצה חייה חכמה וטובה שאוהבת אנשים שילך לכיוון של דולפינים !! הם חכמים מאוד

מתוקה!

New member
ושכחתי...

להוסיף שבבית יש גם אקווריום של דגי זהב שאבא שלי מת ואני נגעלת מזה בגללם יש לי סיוטים בלילה...

עוד תגובה...

אמת אני לא ממש אוהבת את אקווריום אבא שלי מת על זה!!!בגלל הזה יש לי בבית כזה.

אם מדברים על זה..... אז......

גם אני אצטרף לשיחה, למה לא? אני אוהבת חיות... יש לי 2 כלבים, כל אחד בבית אחר... אחד מהם סתם אני לא כ"כ סובלת אותו והשני די בסדר, הוא נורא שובב.. אז בסה"כ לא מתנדנד לי שיש לי כלבים.... אבל חתולים לעומתם, אני שונאתתתת,.. כי הם סתם מעצבנים... שורטים הרבה.. היו לנו שלושה חתולים ולכל אחד היו בעיות משלהם אז זרקנו אותם.. יש לי גם אקווריום עם כמה דגים.. זה מפני שפעם נורא רציתי ועכשיו הם עדיין חיים.. ואמא שלי ממש לא סובלת אותם!! סתם להוסיף, הלוואי שהיה לי דולפין..!! :)) (:)

אתה מוזמן לדבר...מי אמר שלא:)

הלוואי שיה לי סוס בבית שלי (לא בדיוק...אלא שחווה...יש אדמה גדולה שאפשר לשים שם את סוסים- כמו לעשירים יש)...

LordNor

New member
חבל לזרוק חתולים... יכולת לתת אותם

לאגודת צער בעלי החיים... או לאגודת חובבי חתולים... לי יש 3 גורי חתולים שהתבגרו ונעשו שובבים ואני לא זורק אותם ולא אזרוק אותם... ולדוגמא למישהו שממש אוהב חיות, לא כדאי לזרוק סתם חתולים לרחוב סלי לעקר אותם.. כי אחרת הגורים הם אלה שיסבלו.. שחתולה ממליטה גורים בדרך כלל רק גור אחד שורד והשאר מתים... סיפור עצוב שקראתי בצהובון... אני ממליץ לקחת את מה שכתבתי לתשומת לב...

לזרוק חתולים???

חס וחלילה!!!!לא הייתי מסוגלת לעשות כך! אומרים שחתולים - נותנים עין רעה (כמו חתול שחור...)

לא בדיוק לזרוק חתולים....

וגם לא היינו זורקים אותם כדי לפגוע בהם פשוט הם עשו יותר מדי בעיות אז חשבנו שעדיף לא להמשיך לחיות איתם.. אחד החתולים היה יותר מידי בעייתי.. כל משהו שאנחנו רוצים לעשות או לא לעשות עם החתול הוא פשוט רב, שורט, ואפילו נושך.., מפיל יותר מידי דברים בבית אז ביי.. החתול השני כל הזמן עושה קקי בכל הבית.. ולא אוהב לצאת החוצה אלא אם כן אז ביט חזק וכואב.. אז ביי והחתול השלישי היה חולה ונדרש טיפול רב בו.. לאמא שלי לא היה סבלנות אז ביי.. מסרנו אותה לצער גידול החיות.... משהו כזה ואז החלטנו שעדיף יותר לגדל כלבים.. כך שאנחנו מגדלים כלבים... זה הכל..!!

לירן...

New member
....

תדעו לכם לכל אדם יש טעם... יש אדם לא אוהנ את חתולים ויש אדם אוהב חתולים.... ככה זה.... אי אפשר להשפיע עליו לאהוב את חתולים.... בעצמי לא אוהב חתולים זה טעם... אז פעם דוד שלי קנה לי דגים שהייתי בכיתה א´ וכל יום לא הספקתי לטפל בהם... אז מתו ואין לי אקווריום......

Flickerman

New member
מה שאני אוהב...

בראש ובראשונה - כלבים!! יש לי רוטולרית מתוקה בבית. אחריהם... תם לא תאמינו אבל... תוכי. היו לי בעבר 4(!!!!) תוכים. אני אפילו את התוכי הזכר שבחבורה לימדתי לצייץ! אני לא כל כך אוהב חתולים כי הם לא הכי נוחים לאילוף... ודגים זה דיי משעמם...

למעלה