התמונות הטובות ביותר לשנת 2004 על-פי cyclingnews.
ב בועז שחר New member 27/12/04 #2 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני הצבעתי לסיכום השנה של cyclingnews, והתמונה שבחרתי ממוקמת במקום ה-23, רק אני ועוד 2 מצביעים בחרו בואן-פטגם ומוזיאו כתמונת השנה.
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני הצבעתי לסיכום השנה של cyclingnews, והתמונה שבחרתי ממוקמת במקום ה-23, רק אני ועוד 2 מצביעים בחרו בואן-פטגם ומוזיאו כתמונת השנה.
ב בועז שחר New member 27/12/04 #3 אם כבר התחלת עם קישורים לסיכום השנה של cyclingnews, אז הנה הבחירות הקודמות שפורסמו: אופני השנה של הקבוצות המקצועניות- טרק של USPS (אני בחרתי בביאנקי של אלסיו, אבל הבחירה שלי נעשתה בגלל שהם הכי יפים). הרוכב המשתפר- דאמיינו קונאגו (אני בחרתי באנדראס קלודן )
אם כבר התחלת עם קישורים לסיכום השנה של cyclingnews, אז הנה הבחירות הקודמות שפורסמו: אופני השנה של הקבוצות המקצועניות- טרק של USPS (אני בחרתי בביאנקי של אלסיו, אבל הבחירה שלי נעשתה בגלל שהם הכי יפים). הרוכב המשתפר- דאמיינו קונאגו (אני בחרתי באנדראס קלודן )
ב בועז שחר New member 27/12/04 #5 דני, אריות אמיתיים לא מבקשים רשות לצאת מאף אחד, לפני שהם יוצאים מהבית.
S Sybh New member 27/12/04 #7 וזו התמונה הכי מרשימה שראיתי עד עכשיו. אם מסתכלים בה בעיון, אחרי כחמש דקות אפשר להבחין באופנוע ים.