התמונות מאיה נאפה! כנסו!!

עוז 18

New member
התמונות מאיה נאפה! כנסו!!

הבטחתי שאני יראה תמונות מהשבוע המוטרף שהיה לנו באיה נאפה יש לי ימבה תמונות אבל לא היה לי כוח להעלות את כולם אז העלתי כמה בודדות צירפתי לכם קישור לתמונות למטה דרך אגב אנחנו היינו במגדליני מה8-14 לספטמבר אז אם מישהוא היה איתנו בטח יזהה אני בתמונות זה זה אם השיער המחמוצן
תהנו ואם בא לכם אתם מוזמנים להגיב

adi_2000

New member
תגיד, מה אתם מפגרים?

מה זה התמונה הזו בבית קברות? אתם נורמליים? איזה מין דבר זה להצטלם ככה בית קברות...

adi_2000

New member
יש הבדל בין להצטלם במחנה ריכוז

לבין להצטלם בבית קברות, כשחוזרים מהים, בלי חולצה ועם כפכפים...

עוז 18

New member
התמונה הכי קורעת - בבית קברות!

זה היה פשוט קורע אנחנו חוזרים מהים קפצנו על הדרך למקדונלדס ואז אנחנו רואים במרכז הבילויים של איה נאפה בית קברות קטן תפסנו תצחוק של החיים חחחחחחח - לא יודע למה יעני מה הקשר בית קברות ועוד במקום כזה? חחחחחח אולי זה הזכיר לנו שאנחנו צריכים להנות כמה שיותר כי בסוף גם אנחנו נגיע לבית קברות אז הצטלמנו שם למזכרת שאנחנו נשפכים מצחוק בבית קברות ואמרתי לחבר שלי שאם אני ימות בצבא אז שיקברו אותי בבית קברות שהצטלמנו-באיה נאפה חחחחחחחחחחח

I t a M a R 1 1

New member
אחלה תמונות...

אני הייתי עם 17 חברים מה15 ביולי עד ה22 היה חלום....כל כך מתגעגע... והיינו בשיא היה מפוצץ... שאתה היית עוד היו אנשים?

G A L 17

New member
כן...

אני מזהה אותך , לצערי אין לי כרגע תמונה שאני אעלה אני אביא , בכל אופן הייתי בחדר 2 , איפה שהמדרגות...... אני מבאר שבע

עוז 18

New member
זוכר אותכם ממגדליני

תמונות יפות במיוחד אלה של הקפיצה ליים

I t a M a R 1 1

New member
אחחח נוסטלגיה...נראה סוף...

מה זה התמונות בספינה? זה הדבר היחיד שלא עשינו עשינו מן טיול כזה וקפיצה לים...

הממ

הספינה זה party boat זה היה נחמד בעיקרון.. לא יותר מזה. עושים שייט של 5 שעות בערך... שבמהלכה יש תחרויות, עצירות שמהם קופצים למים ושוחים ודי ג'יי כל הזמן. בקשר לקפיצה לים.. אם אתה לא מתכוון לאלו שמהספינה אז, נסענו איזה 8 ק"מ מנאפה למקום שנקרא sea caves שם יש צוק בגובה יותר מ 10 מטר ניראה לי.. שקופצים ממנו למים ואין שום סכנה שם.. כיף לא נורמלי לקפוץ מהגובה הזה

למעלה