התמונות עם הכלבים

JasPoint

New member
התמונות עם הכלבים

http://animals.walla.co.il/?w=/5733/1849519 אתי ויוני

שריוקי

New member
חח צילומים יפים,אהבתי את משפ' אורן,משפ' בן..

ישר לכרטיס ברכה לראש השנה:)...אתי ויוני..כאן אני קצת משוחדת כי היה לנו כזה כלב,זכר..אבל שימו לב...שילוב הצבעים של מיקה=יוני ואתי...תמיד אומרים שהכלב דומה לבעליו..או הפוך [בחיוך]....מאחלת לכל הכלבים למצוא בית חם במהרה.

niva99

New member
עבדו קשה על הסתרת הבלוטה והאוזניים

אתי נראית בחיוך מאולץ. ובלל הם הזוג הכי הזוי...[ יכולים להופיע בצמד "מה קשור"].

שאפולי

New member
איילת וקרן ממש דומות לכלבים שלהן

ענבר יצא כמו מכשפה כאילו הייא הולכת לבשל את הכלב
התמונות היפות הן של ליהי ובן (אם כי בתנוחה אופיינית הוא מנסה היא תכף מקיאה) ושל דניאל ואיתן שפשוט מתאימים גם חזותית ונראים כמו זוג מלכותי. בפינת הביזאר: אתי ויוני

קשקשה9

New member
דניאל ואיתן יצאו מדהים...העיקר קרן וליהי

מאוחר בלילה צחקו על השיער שלה.....

izmeral1

New member
לדניאל יש את היופי של פעם.חמים מאוד.-

והיא באמת מתאימה לאיתן לא סתם הם כך וביחד לרוב הזמן. אז הם מתאמים גם לאמץ עוד ממי כמו צ'ופי. גם לי יש צ'ופי. מתקשה תמיד לכתוב כלב. יש לי ארבעה. וחמישה חתולים . ואת כול החתולים של הרחוב וחצר שלי כולל הכלב של השכנים אני מטפלת בהם . וכמובן אוכל כולל טיפול ויש צורך כמובן. יש הרבה אוהבים? אבל מרחוק. ועוד לבזבז שקל. חלילה. יש אותי. תודה לאל הרבה בתגברת על הקושי. ראו מה עשה הסיפור של כניסת בעלי החיים. קצת חיים לבית. נכון יש כאן כמה עם הרבה הצגה .וגם שזו מסימה. והמסימה היא רק לטובה. אחרים לא יודעים כמה זה מצטלם טוב. יום טוב לכולם
אגב אהבתי את ליהי והטיפול שלה היה מאוד מסור. עם עניים עצומות יצאה לטיול לצורך הצרכים של גבר. באמת אולי יותר גבר מבן? ואני לא מתחברת לליהי. האופי שלה מכוער.לגבי ההתנהלות שם עם החברות.

dindan84

New member
חייבת להסכים איתך איזמרל.גם לי יש כמה וכמה כל

כלבים.אין כייף גדול מזה.הנאמנות שלהם לא תלוייה בדבר.תמיד הם שמחים תמיד בטוחים שאת היצור הכי נעלה בעולם בלי תנאים, אוהבים לגמרי ושמחים באמת כשאתה נכנס הביתה..אין דברים כאלה אגב, יש שיטת ריפוי אצל רוב הפסיכולוגים לילדים עם בעיות אלימות, פחד נטישה וכד' - כלב בבית פותר בעיות יותר מהר מכל פסיכולוג לגבי דניאל - גם מסכימה איתך. היא ילדה טובה (קצת מפונקת..) אבל באמת מאוהבת

יופי שמסתיר מניפולציה ותיחכום../images/Emo233.gif../images/Emo233.gif../images/Emo233.gif

אין שום קשר בינה ובין טוהר...

יופי שמטעה. היא עושה מה שכולן עושות רק בשקט

מחושבת ומניפולציונית. רכלנית כמו כולן קנאית כמו כולן רכושנית כמו כולן וחרמנית יותר מכולן אך משום מה כולן שם ויתרו מראש על המערכה...יש שם פחד ולעיתים יאוש וחבל..

adiyon2

New member
בדיוק רציתי לכתוב שהתמונה של ענבר הכי יפה

ביאסת אותי. בכל מקרה אתי נראית נורא מצחיק. גם אורן וענת התמונה מקסימה

izmeral1

New member
עוד בדיחה ענבמר גם פוטגונית. רק שהיא חלמה שם

על גבר והדיקסי. או איך שקראה לו . בכלל לא קשור לתמונה. מה יש לכם להגיב. נכון ענבר באמת חמודה. אבל עם הרבה גרעונות.חחח כול מה שחסר למדינה. היא חייבת להיות בחוץ אולי היא שתרומם את המחאה. כי כול מה שמעניין אותה זה אוכל סיפורי פוגי על אותם רומנים שהיא נהלה ללא מעצורים. בסך הכול היא חייבת לרסן את עמצה. לדעת להיות קצת רצינית כי היא לו. ויש לה חולשה לגברים- היא לא אשמה מהלב אומרת את זה אני. אבל צריך לדעת מתי לעצור -את החולשה כי רוב הגברים .- תמיד יוצאים חרה בקטע הזה. נצלנות. ואני הבנתי מהשיחות של ענבר. שהיא לא יודעת לשלוט. בגיל הזה צריך לדעת. ומכאן האשמה מגעיה גם -ממנה. עניין של ניהול חיים. היום זה לא פעם התמימות נעלה מדעת החיים. אז ראו את התמונה אין קשר לחמוד המומץ זמנית לצילום ותודו.
יום כיף לכולם

התמונות הכי מכוערות

של בונגילה ואסתר. התמונה של קרן. התמונה הכי יפה של ענת ואורן.. וכל השאר די יפות.

למעלה