התמונות שהבטחתי...

liorplot

New member
התמונות שהבטחתי...

קרא הסבר בשירשור על הרוזטה, בפורום מתכונים רגיל. בקרוב תמונות שלי עם הטרקטורון בבגדיו החדשים. בינתיים, קבלו אותו בסחבות.

liorplot

New member
עוד אחת...

זה אני והתוכי שלי... בקרוב תמונה שלנו משופצרים!

צומפי_2

New member
התוכי שלך........

יודע לדבר? כי הייתי מאוד שמח להחליף איתו כמה מילים............ אולי תשלח אותו אלי לאיזו שיחה קטנה? מה אתה אומר?

liorplot

New member
אני יודע שהוא קירח....

זה מדכאון, אתה יודע... הם מורטים את הנוצות. פשוט הבעלים הקודמים שלו התעללו בו... העמיסו עליו גגון, כל טיול הם דחפו עליו צידניות עם מטעמים, הבריגו לו שקע חשמל לטוסיק, אפילו שמו לו דיבורית על המקור.... ומתקן למפות ולג'י פי אס... אבל חפיף, לפחות אף פעם לא שכחו להאכיל אותו שמן מים ובנזין 96, אז הוא בריא מאוד... והוא מדבר... יותר נכון צועק... הוא עושה וווורום וורום.... כמו מכסחת דשא? רק בערך פי 7 יותר חזק...

pickit

New member
יו איזה נושנושון הכלב שלך!!! כזה

מתוק!!! איך קוראים לו?

liorplot

New member
תוכי!!! ../images/Emo118.gif../images/Emo118.gif../images/Emo118.gif../images/Emo118.gif

מה את לא רואה טוב!?
אבל בתמונה הוא מכוער... הוא מרוט נוצות. אבל בקרוב אני הולך להלביש אותו יפה... תאמת, שטכנית זה להפשיט אותו יפה...

pickit

New member
רגע!

אנחנו לא מדברים על הטרקטורון נכון? אני מדברת על הנושנוש שמאחוריך!

liorplot

New member
אהה חחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

חשבתי שדיברת על הטרקטורון (תוכי) שלי... אז למי שחיפשה תוכי, זה הטרקטורון. וזה לא הכלב שלי, אלא של מי שמכר לי את הטרקטורון, וזה בולדוג אנגלי. ועכשיו כשאני מסתכל על התמונה, זה נראה כאילו אני מחזיק אותו מהרצועה ביד, תלוי באוויר.... קטעים... ז התיק שלי, והוא מאחורה בכלל...

pickit

New member
../images/Emo13.gif

אני כ"כ אוהבת אותם! יש אצל ההורים 2 אמסטפיות אנגליות , פשוט אוהבת את איך שהן מענטזות
יושבות כזה חמוד עם הרגלים בצד

liat ליאת

New member
חברים..... ../images/Emo178.gif

את הכל מסביב ראיתם ורק לבחור החמוד לא שמתם לב? ליאור, עוד ניתוח אף קטן ואתה מושלם

liorplot

New member
באמת? אוו... את מחמיאה לי... ../images/Emo9.gif

לא נראה לי שיש ניתוח אף שיעזור לי... יש לי אף שמנמן כזה. לא ארוך מאוד, ובלי בליטה באמצע. פשוט שמנמן. ויש לי נחירים קטנות... אבל לא יודע, לא מפריע לי במיוחד, אז אני לא נוגע! :) אמרת את זה ברצינות?

pickit

New member
ליאור

תגיד לצ'ילבה שמי שיפה - יפה תמיד (ודחילק היא צ ח ק ה
אל תתחיל להיות לנו נקבה. יש פה כבר מספיק
)

liorplot

New member
יא אללה פיקית, אם הבנות

מפורום פמניניזם ומעמד האשה רואות את ההודעה הזאת... חבל"ז לך על הזמן... הן אוכלות אותך... צחקה? יענטו אני מכוער? חח סתם סתם

liorplot

New member
עדכון.

היום הצלחתי להגיע לברגים הנסתרים שמחזיקים את הסבל האחורי (מסומן במפה האנטומית של התוכי.) את הגגון והמוזרויות ניסרתי, בנקודה בה הוא מתחבר לקשת, ומקדימה למגן הרדיאטור. את כל מגיני הבוץ פירקתי, ואת הקשת האחורית פירקתי. היום גם העפתי את הסבל האחורי, שהברגים שלו תקועים עמוק עמוק מתחת לכנפיים האחוריות. הלכו לי הידיים. מחר אני הולך לעבוד על הסבל הקדמי. לכל מי ששואל "למה?" אז התשובה היא: כי זה יותר יפה, והקשת בניגוד למה שמקובל לחשוב, גורמת לנזקי גוף יותר מאשר שאר חלקי הטרקטורון. ולמי שמוסיף: "לא, למה נראה לך שזה מעניין אותנו?" אז התשובה היא, אני בטוח שזה לא מעניין אותכם. אבל לא כלכך איכפת לי כמו שאתם שמים לב, ואני ממשיך ל*** לכם בשכל.
בי בינתיים

למעלה