התמונות של כפיר part 1 כאן חלק 2 יגיע בקרוב. תהנו.
A Amaliale New member 5/8/07 #2 ווועעע איזה תמונות יפותת!! " אני מנקה חופים , אני מנקה חופים , אני מנקה חופים , סמפ"ס שולט ! "
א אוהד ט New member 5/8/07 #4 אה.....!!! כפיר צילם את זה?! חצי מהתמונות מטושטשות וחתוכות בטירוףףף....
L Loriella New member 9/8/07 #5 התמונות של כפיר part 2 אפילו כשאני ביוון (המדהימה) אני דואגת לכם התמונות של כפיר חלק 2 כאן תהנו שוב
Y Y a l u s New member 9/8/07 #7 תודה! תודה צופי התמונות מדהימות והפעם אני מאוד מאוד מרוצה יש חלק 3 במקרה? כי זה ממש מעט תמונות... זכור לי שצולמו יותר
תודה! תודה צופי התמונות מדהימות והפעם אני מאוד מאוד מרוצה יש חלק 3 במקרה? כי זה ממש מעט תמונות... זכור לי שצולמו יותר
S Sweety Shiri New member 11/8/07 #8 אני מאוד מצטערת שהייתי צריכה למחוק חלק גדול מהשירשור הזה. היו בו הודעות חשובות ורציניות שלא היו צריכות להימחק, אבל אין אפשרות למחוק את ההודעה שהגיבו אליה בלי ששאר ההודעות ימחקו... אני מצטערת. פעם הבאה תשקלו את מה שאתם כותבים ותדאגו שאתם לא עוברים את הגבול...
אני מאוד מצטערת שהייתי צריכה למחוק חלק גדול מהשירשור הזה. היו בו הודעות חשובות ורציניות שלא היו צריכות להימחק, אבל אין אפשרות למחוק את ההודעה שהגיבו אליה בלי ששאר ההודעות ימחקו... אני מצטערת. פעם הבאה תשקלו את מה שאתם כותבים ותדאגו שאתם לא עוברים את הגבול...