התמונות.....

daldan

New member
התמונות......./images/Emo13.gif

מראש אני מתנצלת על מיעוט התמונות. כי רב התמונות היפות נמצאות באלבום המעוצב, וכי לא התאפשר לי לסרוק כל כך הרבה.

daldan

New member
כששרתי...

שרתי לו את השיר "רק אתה" זו היתה הפתעה לכולם ובמיוחד לבעלי היקר. שהודה שזה היה הרגע הכי מרגש בכל החתונה

daldan

New member
משום מה התמונה הזו

נראית קצת מכווצ´צ´ת בקטן
, את תפתחו את הקובץ ותראו אותה יותר טוב...

shelycat

New member
כחול ולבן כחול ולבן זה צבע שלי|בלונ

אהבתי!!! כיך לראות תמונות , במיוחד של אנשים מאושרים.

Ronnie*

New member
מקסים!

תמונות יפות מאוד! את נראית נהדר, וממש ממש אהבתי את השמלה ואת הקישוטים בתכלת. מאוד יפה בעיני...

../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifמקסים מקסים מקסים../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif

התמונה בשחור לבן מקסימה!!! ואהבתי נורא גם את השילוב עם האדמה בתמונה בשדה!!! נותן הרגשה של רעננות וטבע!!! מקסים! וסחטיין בענק על האומץ לשיר! אני מעריצה אותך על האומץ! גם אני חשבתי על זה לרגע (רגע קצר... עבר לי מהר...)

daldan

New member
תודה ../images/Emo9.gif

האמת שכבר לפני שנה ידעתי שאני הולכת לשיר לו את השיר הזה (בפעם הראשונה ששמעתי את השיר ואחרי שהיינו ביחד חצי שנה והיה לי ברור שהוא האחד והיחיד בשבילי) יש לי רקע בשירה ולמרות זאת התלבטתי אם זה מתאים (יחד איתכם בפורום חתונות ובפורום של מתחתנים). בדיעבד זו היתה החלטה מצוינת כי זה יצא מאד מאד מרגש. באו להגיד לי אחרי זה שממש היתה להם צמרמורת (חיובית
) כששרתי כי גם המילים של השיר מצמררות.

דפי26

New member
דליה,דליה,דליה.......

היה ממש שווה לחכות!!! סוף סוף. תמונות יפות רוצים עוד!! את נראת מאושרת! לא הבנתי איזה שיר זה .את יכולה לכתוב כמה שורות ממנו? אגב כיוון שהפגנת אחריות מותר לך להסיע לפילה

daldan

New member
אבן נגולה מעל ליבי ../images/Emo13.gif (בקשר להסעה)

את שאר התמונות ניתן יהיה לראות באלבום המעוצב ("רק אצל מדיה דיירקט צלצלו עכשיו..... ) אם תרצו אני אביא אותו למפגש השיר ששרתי נקרא "רק אתה" של ריטה. הוא לא כל כך מוכר אבל הוא מהאלבום הכפול שלה "תפתח חלון" צירפתי את המילים

daldan

New member
עכשיו נרגעתי ../images/Emo6.gif (בקשר להסעה)

ותמונות נוספות ניתן יהיה לראות באלבום המעוצב (
רק במידה דייקרט, התקשרו עכשיו...) אם תבקשו יפה אני אביא אותו למפגש... בקשר לשיר אני מצרפת את המילים. שיר של ריטה מהאלבום הכפול - תפתח חלון.

daldan

New member
איזה קטע - יצא לי כפול ../images/Emo22.gif

והייתי בטוחה שזה לא עבר.

למעלה