התמחות בילדים

meytalai

New member
התמחות בילדים

שלום לכולם,רציתי להתייעץ לגבי התמחות בילדים ב"רפואות". במבט ראשון זה נראה קצר וקולע, אבל אני חושש שזה יהיה שטחי מידי, בכדי לתת לי מספיק ידע וביטחון להתחיל לטפל בילדים. במרכז אלה ישנה התמחות רצינית, אבל היא יקרה לי... אשמח לשמוע ממי שמכיר מקרוב ויכול לסייע בהתלבטות. אני מטפל ברפואה סינית (TCM) תודה, חי

תבקש להגיע לשיעורי נסיון

היי, תבקש להגיע לשיעור ניסיון בכל אחד מהמקומותואולי זה יקל על הבחירה שלך. שני המקומות מנאויישים עם אנשים עם ניסיון, קשה לי לראות את רפואות מעבירים משהו שטחי לאור השנים הרבות שהם מטפלים בילדים והגיבוי שהם מקבלים מג'וליאן סקוט. אפרת אברמסון, שלדעתי מעבירה במרכז אלה, עבדה גם היא במדיטף (חלק מרפואות), וגם לה ניסיון רב ושנים עם שיעורים מג'וליאן סקוט. נראה ל ישהדרל הכי טובה זה שיעור ניסיון ואז להחליט. בהצלחה, יעל

ערב טוב חי ובאשר לשאלתך

אני למדתי ברפואות- מדיטף לפני כ- 4 שנים- בראשותה של רויטל לב ארי...הקורס היה מעמיק ורציני...(היא כבר לא מלמדת שם) רויטל לב ארי מורה מעולה...היא מכשירה מטפלים בפיקפיק- שווה לך לבדוק. חלק מהצפיות הקליניות עשיתי אצל אפרת אברמסון (היא עדיין עבדה עם מדיטף) מדהימה היא מסמיכה מטפלים במרכז האלה. יש לך גם את ד"ר ניר עמיר- הוא גם מלמד את ההתמחות- דרך תמורות בוולפסון אם אני לא טועה. שיהיה בהצלחה...כיף לטפל בתינוקות וילדים :))) שרון.

למעלה