התמחות בליקויי למידה

התמחות בליקויי למידה

שלום, זקוקה לעהכוונתכם בנושא לימודים בתחום ליקויי למידה. אני בעלת תואר ראשון במדע ההתנהגות ותואר שני בהנהגות ארגונית. מעויינת לעשות הסבה לתחום ליקויי הלמידה. האם כדאי לדעתכם לפנות ללימודי תואר שני ביעוץ חינוכי, האם מישהו מכיר את המסלול בבר-אילן? האם כדאי לקחת קורס באחת המכללות (יש קורס כזה בסמינר הקיבוצים), אשמח לקבל המלצות ממנוסים בתחום. תודה.

Diana M

New member
לימודים

שלום אמא של עידו. ישנם קורסים רבים העוסקים בלקויות למידה במכללות ובאוניברסיטאות. השאלה שעליך לשאול את עצמך מה את רוצה בסופו של דבר אם יש בכוונתך להשתלב במשרד החינוך עליך לקבל בנוסף גם תעודת הוראה בחינוך המיוחד. לימודי יעוץ חינוכי זה סיפור שונה לחלוטין, חינוך מיוחד ויעוץ חינוכי אלה שני תחומים נפרדים לחלוטין. לגבי המלצה אישית, אני ממליצה על המסלול ללקויות למידה באוניברסיטת חיפה מדובר במסלול לתואר שני. בהצלחה דיאנה

חינוך מיוחד - בר אילן

בבר אילן יש אפשרות לללמוד לתואר שני בחינוך מיחד בשילוב עם לימדי איבחון במכון חדד. בכל מקרה - כדי לעבוד בבתי הספר יש צורך גם בתעודת הוראה

roytel1

New member
ליקויי למידה

שלום לך, הייתי מציעה לך לברר על מסלול חדש שנפתח באוניברסיטת חיפה. תואר שני במגמת התמחות לליקויי למידה. אולם אם את בעלת משפחה רצוי שתשקלי זאת, כי המסלול הוא ארוך ומייגע. מסלול הלימודים כולל ארבעה ימי לימוד די מלאים. בהצלחה.

למעלה