אני לא יכולה להגיד לך בדיוק, אבל
אספר לך מה היה אצלי.
את המבחן הראשון של שחקים עשיתי בתחילת ינואר, אחרי חודש הם אמרו לי לבוא למבחן שני ואחרי עוד חודש לראיון (שאותו לא עברתי). במשך אותו הזמן שלחתי בקשה למיט"ב להתמיין לאשכול "מבצעים ופיקוח" (נדמה לי שזה השם) בחיל האוויר. קיבלתי זימון לכנס הסברה וזימון למיונים בירפ"א לשבוע אחרי הראיון שלי בשחקים. כלומר- בשלב של הראיון חיל מודיעין עדיין לא הקפיא אותי. משם המשכתי במיונים של חיל האוויר, מתגייסת לחיל הכחול בעוד שבוע
שני דברים יש לי להגיד לך בנוסף-
1- המיונים שלי לחיל האויר היו יותר מאוחר בשנה, אבל שימי לב שהגיוס שלי הוא עכשיו, בדצמבר. אני לא יודעת להגיד לך בוודאות אבל אני חושבת שהמיונים למחזורי יולי-אוגוסט-ספטמבר מתקיימים בשלב מוקדם יותר. אם בצו שלך יש תאריך לחודשים הנ"ל, כדי לך לברר על המיונים באופן דחוף!
2- את התשובות לראיון של שחקים ולמבחנים בירפ"א קיבלתי בערך ביחד, כחודש אחרי. כלומר- אמרו לי שלא עברתי את הראיון, ואמרו לי שהתקבלתי לתפקיד ספציפי בחיל האוויר. מכיוון שבעצם כבר היה לי תפקיד שנשמע מעניין, החלטתי להשאר איתו. מצד שני- ידוע לי על כמה וכמה אנשים שנפלו מהמיונים לשחקים וקיבלו זימונים לתפקידים אחרים בחמ"ן כמעט מיד. דיברתי על זה עם כמה קצינים שמבינים עניין וכולם אישרו שזה נכון, במיוחד אם את עוברת את השלב הראשון. לכן אם לא עברת את המיונים לשחקים, אל תסיקי ישר שנגמרו לך האופציות במודיעין!
בהצלחה רבה!