התמיכה שלי בצפון

התמיכה שלי בצפון

נשים יקרות באהבה רבה אנימחבקת את מי שיושבת בצפון כדי להעלות שמחה על לבכן , סיפור מופלא לי אליכן אתמול בשעה טובה ויפה מאד, נולדו בבית תאומים מדהימים מרחוק נשמעו הדי התפוצצויות וסירנות אזעקה ובבית הקדושה שררה והידיע שלכאן אין סיכוי לבלבלה להגיע . זה היה בערב ברוגע ובשלווה כמעט ללא מגע . דחפה איאמ את תינוקה הראשון כ- 5 דקול לפני שהגעתי . 20 דקות אחרכך כאשר הראשו עדיין מחובר,ישבה אימא בכריעה והולידה את השני לאט לאט ובעדינות השליה המשוטפת לשני "החברים" יצאה עוד 20 דקות אחר-כך . יש גם יופי אני שולחת דרככם את מתנתי לתושבי הצפון א. פגישות אישיות שלי עם זוגות לקראת לידה מאיזור הצפון בחינם ב. במידה ותתגבש אפילו קבוצה , אפתח את שערי"גאיה מקום" למעגל משותף - בחינם ( אפשר גם להשאר ללון ) ג. סדנת סוף השבוע שמתוכננת ל- 4.8 מתומחרת ב50% לאנשי הצפון ד. ובאמת נשים יקרות אתן מוזמנות להתקשר אלי בטלפון 0528491616 ולדבר חשיבות רבה לעבודה מרגיעה לקראת לידה העוברים מושפעים בואו השתמשו בחיבוק שאני יכולה להעניק ביתנו פתוח לארוח אנשים מהצפון אנחנו גרים במושב בעמק חפר ואינני יודעת לאן פונים בטח שאפשר עכשיו ( רק לזמן זה) ללדת אצלינו בבית עם הציוד שיש בידי ללידה ביתית. חיבוקים רבים רונית

May first

New member
מרגש-מרגש ../images/Emo23.gif

אני חושבת על זה הרבה. איך שמים את הכל בצד, ומוצאים את המקום הפנימי הבטוח, השקט, העושה את שלו - כשברקע הדי מלחמה

מרגש מרגש

דברי איתי זה אפשרי הינו כחולמים האמא המדהימה פשוט התנתקה מהעולם ורוגע של כל הסביבה ושל עצמה התכנסה פנימה זה היה קסום

May first

New member
../images/Emo6.gif

את נהדרת, אלא שאני תוהה בקשר לזה, אבל לא לעצמי, אני אפילו לא הרה

אשכר ש

טוב אז ברגע זה גובש רעייון וחובה להעבירו בכל האתרים האפשריים אנא עיזרו לי אינני טובה בלהכנס לפורומים יום שיש שבת הקרוב נקיים סדנא של " חיים טובים" לזוגות בהריון מהצפון חשוב לי להדגיש מהצפון החל מיום שישי ועד שבת כולל תנועה רגיעה סרטים שיתוף ופעילות מיים למעונינים הכל בחינם בחינם לתושבי הצפון אנא עזרו לי לקיים את הסדנא כמה שיותר זוגות יגיעו יותר נפלא יהיה יום נהדר רוניצת אשכר עיזרי לי אנא להעביר את זה לדף ראשי בכל האתרים אינני יודעת איך לעשות את זה טכנית חיבוקים

נורקס

New member
הי רונית, כדאי אולי להעביר הזמנה

גם בפורום הריון ולידה, יש שם הרבה "צפוניות" שנראה כי ישמחו לבוא. בהצלחה ותבורכי על היוזמה

אשכר ש

New member
רונית, כתבתי הודעה בפורום הריון

ולידה הקיים כאן בתפוז, הוא עמוס הריוניות. תבורכי על היוזמה, אשכר.

סטיוויה

New member
את אישה מופלאה וטובה

אני כבר כמה ימים יושבת וחושבת על היולדות בצפון ובכל הארץ,בעצם.חושבת על כוח החיים שהוא חזק יותר מכל דבר. וכמו שאת אומרת,על ההשפעה של מה שקורה בחוץ על העוברים. כשאני קוראת את דברייך בא לי ללדת מחר,יחד איתך.

סטיוויה

אז יאללה בואי טרם נכנסתי לפורום אינני יודעת אם ההודעה החדשה הגיע אנא עיזרו לי להביא ל" גאיה מקום " בעמק חפר זוגות בהריון , לשישי שבת לסדנה מדהימה כולל פעילות במים בחינם שישי שיבת של רוגע שמחה סרטים ופעילות מותאמת חיבוקים רונית

גם למבי

New member
וואי רונית - את מקסימה!

מזל טוב לתאומים! לא ידעתי שניתן ללדת תאומים בבית!

שָׂרָה

New member
חבל שאני בארה"ב

אם הייתי בארץ הייתי באה! מזל טוב על לידת התאומים וישר כוחך!

למעלה