התמכרויות לאוכל ולנט

BellA עלמה

New member
התמכרויות לאוכל ולנט

אני יכולה להגיג על עצמי שאני מכורה לאוכל ביררתי על OA וגריי שיט ןממש לא בטוחה שזה מתאים לי בגלל השקפת עולמי. ניסיתי דיאטות כל מיני שעזרו תקופתית אבל לא לטווח ארוך בקשר להתמכרות לנט אני שואפת לאזן את זה אבל עדיין לא מצאתי את השיטה.

N a r n i a

New member
מכירה מהבית

אני לא בטוחה שחייבית OA וגריישיט ושאין דרכים אחרות. אבל צריך להבין ולקחת מהדרכים האלה משהו אחד: כל דרך שתבחרי בה היא לא דיאטה זמנית, היא דרך חיים שחובה להתמיד בה. אין הפסקות ואין הנחות. זה מצריך מעקב צמוד אחרי מה שאת אוכלת ואחרי מה שזה עושה לך (פיזית ונפשית) אצל מטפל לפי בחירתך. אני מגיעה מתחום הרפואה המשלימה (אני סטודנטית לנטורופתיה), כך שקל לי להפנות אותך לתחום הזה, ואם תרצי עזרה אישית יותר במציאת מטפל, אשמח לעזור במסרים (אני לא מטפלת בעצמי). אבל שוב, זו לא הדרך היחידה, ואם את נופלת על דיאטנית קונבנציונלית טובה גם היא יכולה לעזור, ויכול להיות שיש עוד דרכים ופתרונות שלא חשבתי עליהם. אין דרך אחת, וטוב שכך. כי ככה כל אדם יכול לבחור לעצמו את הדרך שמתאימה לו. (לפחות בהתמכרות לאוכל. אני לא יודעת אם הייתי אומרת אותו דבר לאלכוהוליסט) עצתי לך: תחשבי על זה קצת. תעשי לעצמך רשימה של מה את רוצה וצריכה בחיים, ואל תהססי לכלול בה גם דברים מופשטים (כמו לדוגמה: "מישהו שיקשיב לבעיות שלי וייתן לי כיוון לפתירתן" או "לפרגן לעצמי כשמגיע לי באמת, ולא רק כשבא לי", או כל דבר שכזה). מטפל הוליסטי יעזור לך לטפל בעצמך כמכלול. (אבל שוב, זו לא הדרך היחידה, והצעד הראשון שלך בדרך להחלמה יהיה לחפש שיטות שיש להן פוטנציאל לעזור לך, ולבחור לך את התחום שאת נמשכת אליו.) בהצלחה, המשיכי לעדכן.

BellA עלמה

New member
עשיתי את רוב הדיאטות

שזה כולל דיאטאניות שומרי משקל, דיאטה קלאב ועד אטקינס (הפסקתי אחרי שקראתי מחקרים על השיטה) היום נמאס לי מדיאטאניות ודיאטות לא יודעת איזו דרך נוספת לקחת (אני מטופלת ע'י הומיופאט בשביל בעיות בריאותיות אחריות)

N a r n i a

New member
מילת המפתח היא ביקורת

גם אצל דיאטנית, לדעתי לא צריך להיות דבר כזה הפסקת טיפול. היא צריכה לדעת בדיוק למה הטיפול גורם לך לכל אורכו (קשה לך? נוצרות תופעות לוואי כלשהן?) וגם כשהגעת למשקל היעד, לפקח שאת נשארת בו, ושאת מרגישה טוב. כך בכל "שיטה" כזאת. את יכולה להיכנס לפורום "רפואה משלימה" (24 בממיר התפוזי) ולקרוא שם על מגוון שיטות טיפול. את יכולה לשאול את ההומיאופת שלך גם על הבעיה הזאת. אחרי הכל, כל דבר בגוף שלך קשור לכל דבר אחר. והחשוב ביותר: לא להתייאש! לפעמים החיפוש הוא ארוך, אבל ברגע שתמצאי את הדרך שלך שתהיי שלמה איתה, זה יהיה שווה כל רגע.

BellA עלמה

New member
כרגע מחכה לספר שאמור

להגיע בדואר מברנס אנד נובלס על סוג חדש של דיאטה. כי די נמאס לי ככה

למעלה