מכירה מהבית
אני לא בטוחה שחייבית OA וגריישיט ושאין דרכים אחרות. אבל צריך להבין ולקחת מהדרכים האלה משהו אחד: כל דרך שתבחרי בה היא לא דיאטה זמנית, היא דרך חיים שחובה להתמיד בה. אין הפסקות ואין הנחות. זה מצריך מעקב צמוד אחרי מה שאת אוכלת ואחרי מה שזה עושה לך (פיזית ונפשית) אצל מטפל לפי בחירתך. אני מגיעה מתחום הרפואה המשלימה (אני סטודנטית לנטורופתיה), כך שקל לי להפנות אותך לתחום הזה, ואם תרצי עזרה אישית יותר במציאת מטפל, אשמח לעזור במסרים (אני לא מטפלת בעצמי). אבל שוב, זו לא הדרך היחידה, ואם את נופלת על דיאטנית קונבנציונלית טובה גם היא יכולה לעזור, ויכול להיות שיש עוד דרכים ופתרונות שלא חשבתי עליהם. אין דרך אחת, וטוב שכך. כי ככה כל אדם יכול לבחור לעצמו את הדרך שמתאימה לו. (לפחות בהתמכרות לאוכל. אני לא יודעת אם הייתי אומרת אותו דבר לאלכוהוליסט) עצתי לך: תחשבי על זה קצת. תעשי לעצמך רשימה של מה את רוצה וצריכה בחיים, ואל תהססי לכלול בה גם דברים מופשטים (כמו לדוגמה: "מישהו שיקשיב לבעיות שלי וייתן לי כיוון לפתירתן" או "לפרגן לעצמי כשמגיע לי באמת, ולא רק כשבא לי", או כל דבר שכזה). מטפל הוליסטי יעזור לך לטפל בעצמך כמכלול. (אבל שוב, זו לא הדרך היחידה, והצעד הראשון שלך בדרך להחלמה יהיה לחפש שיטות שיש להן פוטנציאל לעזור לך, ולבחור לך את התחום שאת נמשכת אליו.) בהצלחה, המשיכי לעדכן.