התמכרויות....

tamar111

New member
התמכרויות....

בוקר טוב לכולם! תשמעו קטע, אתמול לא ישנתי חצי לילה... נראה לי שהפורום הזה גרם לענין החתונה לחלחל ולאדישות ללכת הביתה. ה"מי מנוחות" שאפיינו אותי בחצי שנה האחרונה מתפוגגים להם. אז אתמול זה היה פשוט אסון, לא עשיתי כלום בעבודה (אני עובדת מהבית, אז זה עוד יותר פשוט) רק קראתי הודעות בפורום, וזה לא נגמר כשנכנסים בפעם הראשונה. בקיצור, לא עבדתי, ובלילה נרדמתי מול הטלויזיה, וכשבסופו של דבר חזרתי לחיים והלכתי לישון באמת, לא הצלחתי להרדם מרוב מחשבות על החתונה וייסורי מצפון שלא עשיתי כלום בעבודה. אז כשקמתי בבוקר החלטתי שהיום אני לא פותחת את הפורום עד שאני לא מסיימת את העבודה... והנה אני שוב פה... והעבודה ממתינה.... מה קורה?!?! אפילו עם הדיאטה הצלחתי יותר.....

*שיר

New member
Join the club!!! ההתמכרות פה ../images/Emo9.gif

היא ממש נוראית
כבר אי אפשר בלי זה... ואני חייבת לומר שהפורום הפך את עניין החתונה להרבה הרבה יותר פשוט. בכל שלב ידענו בדיוק מה צריך לעשות, מה לשאול מה לבדוק ואפילו לאן ללכת. אני לא יודעת מה היינו עושה בלי זה! (אמנם רק אני מבקרת פה, אבל בן-זוגי מעודכן כל הזמן בענייני הפורום
)

oc101

New member
computer addiction ../images/Emo11.gif

I brought my laptop with me to Israel , so I can keep be with you girls !!!
hatzehira

יעלי2

New member
To hatzehira ../images/Emo15.gif

How old are you? also where do you come from in the states? I am a little curius, you know how it is. Here every body knows someone who knows someone eles, and I have several Israeli girlfriends who came to Israel to do the army and went back, so.. P.S Did you come to Israel to get married and than you go back with your future hubby to live there? one of my friend came to Israel to get married last year her husbands parents took care of most of the wedding arrangements ´cose they live in L.A, and it was a beautiful wedding!

oc101

New member
about me ../images/Emo47.gif ../images/Emo40.gif

my nick name is so complicate I got it from food forum when iol starts with the forums 5 years ago , so then I was very young comparing my peers. now I´m 28 living in Boston and just came to marry- dyeing to come back already... Kibbutz Einat 25/9 - soon... OC

dorlim

New member
ואנחנו כבר שאלנו על טיפולי גמילה... ../images/Emo6.gif

למעלה