התמכרות.....והכל בגללכן! השיר הזה יאללה....אני שומעת אותו כבר שבועיים ברצף!!!....
B blink me1 New member 27/7/04 #1 התמכרות.....והכל בגללכן!../images/Emo7.gif השיר הזה יאללה....אני שומעת אותו כבר שבועיים ברצף!!!....
B blink me1 New member 27/7/04 #6 אוקי אז זה לא פשע... אבל זה דבר ממכר!! ולכן זה סם! סם חוקי...אבל סם!!!
F fight star New member 27/7/04 #7 אוףףף... אני גם רוצה לשמוע!!! מאיפה יש לכן את זה? *הרמפפ... רוצה להתמכר*
D DesertRose7 New member 28/7/04 #10 יש לי א תהאודיו של ההופעה! אבל כדי להבין את הקטע את חייבת לראות את ההופעה... ואין לי אותה.. מישהו יכול לשלוח לה?????????
יש לי א תהאודיו של ההופעה! אבל כדי להבין את הקטע את חייבת לראות את ההופעה... ואין לי אותה.. מישהו יכול לשלוח לה?????????
S SurfeR Babe New member 28/7/04 #11 מישהו יכול לשלוח לי גם? אני די הולכת להשתגע מרוב שכולן מדברות על זה פה וזה די מתסכל...
H Hypnotise New member 28/7/04 #12 אני יכולה לשלוח!! שחר נראה לי שהוספתי אותך לאי סי.... אבל לא נראה לי שאת מתחברת..
D dani 182 New member 28/7/04 #18 אני גמפה חח אני לא רוצה שתישלחו לי אני רק רוצה שתגידו לי מאיפה הורדתם אותה.. אז בבקשה מישהי יכולה לענות לי? תודה מראששששש
אני גמפה חח אני לא רוצה שתישלחו לי אני רק רוצה שתגידו לי מאיפה הורדתם אותה.. אז בבקשה מישהי יכולה לענות לי? תודה מראששששש
S SurfeR Babe New member 28/7/04 #14 כשאמרת שאת יכולה לשלוח... זה כלל גם אותי? אני מקווה שיש לך מסנג'ר כי אחותי די רוצחת אותי כל פעם שאני מחליפה את האיי סי שלה לשלי אבל אם אין לך נסתדר... רק תגידי לי אם יש לך או לא תודה מראש אם בכלל כללת גם אותי
כשאמרת שאת יכולה לשלוח... זה כלל גם אותי? אני מקווה שיש לך מסנג'ר כי אחותי די רוצחת אותי כל פעם שאני מחליפה את האיי סי שלה לשלי אבל אם אין לך נסתדר... רק תגידי לי אם יש לך או לא תודה מראש אם בכלל כללת גם אותי
D DesertRose7 New member 28/7/04 #15 אני כן כן כן טוב עכשיו אני כן!! פשוט אני מחוברת גם למסנגר וזה יותר שווה.. חחח... אבל אניע מתחברת!
H Hypnotise New member 28/7/04 #17 אני עכשיו מתחברת לאי סי... ואם התכוונת אלי אז אין לי מסנג'ר... המספר אי סי קיו שלי הוא 138121412... אני מתחברת עכשיו עד הערב כדי שמי שרוצה תתחבר אלי ואני ישלח לה...
אני עכשיו מתחברת לאי סי... ואם התכוונת אלי אז אין לי מסנג'ר... המספר אי סי קיו שלי הוא 138121412... אני מתחברת עכשיו עד הערב כדי שמי שרוצה תתחבר אלי ואני ישלח לה...