התמכרות לאוכל

שקל ישן

New member
התמכרות לאוכל

רציתי לדעת אם מדברים פה גם על התמכרות לאוכל ואיפה אני יכולה לקרוא על זה עוד? ו.. לא יודעת, כל מה שקשור בזה. ואם מישהו יכול להסביר לי בקשר ל"אופי" שיש לאנשים מכורים, שמעתי על זה פעם וזה נורא עיצבן אותי, ואני תוהה אם הייתה לי סיבה תודה אני

סלינוש

New member
היי

אני באופן אישי אכלנית כפייתית, כלומר מכורה לאוכל. ואני פה, ויש פה בית חם ונפלא. הישארי איתנו!

PhEoNiX FiRe

New member
ברוך הבא לבתנו החמים

אני אפשר לומר גבולית (לא ממש אוהבת הגדרות) אבל מכורה לשוקולד ומתוקים וכו

שקל ישן

New member
אני לא יודעת אם להגדיר את עצמי בתור

פוד אדיקט, בעיקר בגלל שלפי כל מה שהסבירו לי יוצא שאני "מיוחדת" ולא במובן החיובי של המילה. ואין לי כוח לזה. ואני בהחלט מסוגלת לחיות בלי אוכל. אז מה ההגדרה למכורה לאוכל?

PhEoNiX FiRe

New member
../images/Emo4.gif לחיות בלי אוכל?

מזון הוא הרי האלף בת של קיומנו לא כן? הלוואי ויכולתי גם אני לחיות בלי זה

תאמיני לי

שבתור מישהי שאנורקטית 14 שנה את לא רוצה להגיע למצב שאת חיה בלי אוכל לאורך זמן מנסיון זה פגוע בהרבה מערכות בגוף ואני למדתי את זה בדרך הקשה ועדיין מנסה להלחם באנורקסיה

PhEoNiX FiRe

New member
אממ

לא יודעת אני כרגע לא במצב הכי טוב (לא ממש אוהבת את עצמי כרגע) אז עדיף שלא אוסיף

../images/Emo140.gif ערב נפלא לך וברוכה הבאה

לבתינו. מדברים כאן על הכל. מדברים גם על התמכרות לאוכל, ועל הפרעות אכילה, על עזרה ועל טרדות, על איך עבר היום ואיך מקווים שיעבור היום הבא. קראי את דבר המנהל/ת בכניסה לפורום - ותדעי מי אנחנו ולמה אנחנו כאן. אנחנו קודם כל מעגל תמיכה ואין לאף אחד מאיתנו אות על המצח. כדי לדבר על "אופי" מיוחד שיש למכורים את צריכה לקחת מאות אלפים של נשמות ולמצוא להן "תווי אופי מיוחדים להם" קשה קצת...לא? אבל כדי שיהיה לך קצת יותר קל להבין, המצאתי עבורך קישור המדבר על הפרעות אכילה מההיבט הפסיכולוגי. זו לא תורה למשה מסיני - כל אחד וצרכיו, כל אחד והתנהגותו. אנחנו כאן - לחזק את ידי כולם. שיהיה לנו רק אור וטוב.

ארטור

New member
זה באנגלית אבל.....

זה מתיחס לכל הקשור להתמכרות לאוכל: כולל אנורקסיה ובולימיה הקשר לפרומיס באנגליה (באנגלית) והקשר למרכז הישראלי (בעברית). אני לומדדתי המון מפרומים וממרכזים באריזונה USA תכנס בדלת של הפרעות אכילה

PhEoNiX FiRe

New member
ש גם את האתר של OA ישראל

באתר הזה תוכל לקרוא קצת על אכילה כפייתית והדרך של או איי

למעלה