התמכרות למעברים

מעברים

New member
התמכרות למעברים

שלום לכולם. קודם כל אני מצטערת שהנושא שלי לא נוגע בהתמכרות קלאסית. אני גם בכלל לא בטוחה שמדובר בהתמכרות, אבל החלטתי להעלות את העניין בכל זאת ולשמוע מה דעתכם. בעלי אוהב לעבור דירה. כשאני אומרת "אוהב" אני מתכוונת שהוא ממש מכור לזה. בדרך כלל אחרי שאנחנו גרים שנה בדירה מסויימת, הוא מתחיל לדבר על מכירת הבית מכל מיני סיבות, שתמיד נשמעות טוב, ובסוף אני תמיד משתכנעת ומסכימה.. אפילו את הבית שבנינו בעמל רב ושבאמת היה אמור להיות בית החלומות, הוא החליט שצריך למכור. אנחנו נשואים יותר מעשר שנים, יש לנו ילדים, וכל מעבר כזה הוא קשה גם לנו וגם להם. וחשוב לי להדגיש שהוא לא אדם לא יציב בדרך כלל, להיפך, הוא מאד יציב במקום העבודה שלו, בחיי הנישואים שלנו ובאמת בכל שאר תחומי החיים, חוץ מהתחום הזה. אז האם זו התמכרות?

זה נראה ככה

מעניין מה זה נותן לו. רוב האנשים לא רוצים חוסר קביעות כזה. הוא יסכים לברר עם עצמו למה הוא זקוק לזה?

לדעתי ...

זה מראה את הצורך שלו בשינויים האם בילדותו הכל היה יציב? כי אם לא, והיום הכל יציב... זה מהווה בעייה האם הוא מיישם את יצר ההרפתקנות שלו ברכים אחרות? כי אם לא, זה חסר לו... זה יכול להראות על מספר בעיות... אבל כן, זה כן מראה על איזה שהוא צורך שלא נענה בחיי היום יום... אוהבת

למעלה