התמכרות לסיגריות

התמכרות לסיגריות

אני בת 22 ומעשנת 30 סיגריות ביום(1.5 חפיסות)...אני מרגישה שאני לא יכולה בלי הסיגריות...האם אני מכורה?והאם מישהו מכיר מקומות שבהם אפשר להקטין את כמות הסיגריות ליום כיא אני לא מעוניינת להפסיק אלא להקטין את הצריכה...ואשמח לקבל טיפים...תודה

../images/Emo140.gif האם? האם לא ברור?../images/Emo20.gif

"..אני מרגישה שאיני יכולה בלי סגריות..." ציטוט מדברייך. סגריות, ככל חומר כימי אחר, מכילות חומרים ממכרים לבד מאותם חומרים כמו עטרן וחומרי בעירה אחרים. לא בכדי עומדות חברות יצור הסגריות בפני תביעות גורפות של מיליארדי דולרים. התשובה לשאלתך: האם אני מכורה, מצוייה בדברייך את. קשה להודות אבל... מדוע אינך מעונינת להפסיק? ישנם מכונים רבים המדברים על הצלחותיהם בהפסקת עישון. משתי סבות עקריות לא אביא שמות מכונים אלה: ראשית אנו מנועים מפרסום כחלק מהנחיות תפוז. שנית: אין ב"גמילה" להפסיק קצת, זה הכל או לא כלום. קיימות דרכים רבות לנסות ולהפחית את כמות הסגריות, אולם קודם כל את חייבת להחליט שזה מה שאת רוצה. הדלת לפנייך, המפתח בידך - החליטי מה את עושה איתו. למשל: לעולם אל תניחי קופסת סגריות בטווח ידך. תמיד יהיה זה מקום אליו תצטרכי להטריח את עצמך. שימי את המצית במקום אחד, את הסגריות באחר ואת המאפרה בשלישי, חסכת לפחות 10 דקות באיתור המצרכים. שנית: עשי לך מנהג: ם להרוס את בריאותך את רוצה - ניחא, אולם לעולם אל תעשני בסביבת אנשים אחרים - גם אם הם מעשנים, צאי לאויר הפתוח נשמי כמה נשימות נקיות של אוויר צח, ורק אז חפשי את הסגריה ואת יתר הרכיבים. בנוסף - ילדים הם טאבו לסגריות - לפני שתגשי לילד - צחצחי שיניים החליפי חולצה או חכי חצי שעה לאחר הסגריה האחרונה... טיפים? יש מליון, הרצון הוא המניע העיקרי

למעלה