התמכרות לספורט?

משוש30

New member
התמכרות לספורט? ../images/Emo12.gif

אני בשוק מעצמי. תבינו שכל התיכון הייתי מבריזה קבוע משיעורי התעמלות (תמיד קיבלתי 4...וזה לא ממש הפריע לי ורק אלוהים בכבודו ובעצמו יודע איך עברתי את הבגרות בהתעמלות). אז נכון שאני אוהבת ספורט אתגרי (שבמרבית המקרים פשוט מפחיד ולא מצריך כושר מדהים בשביל להנות ממנו) ונכון שהדרכתי טיולים אבל אז יש המון אנרגיה - את אותם המסלולים אני עושה בהפרשים מדהימים של זמן ויכולת כמדריכה או סתם כמטיילת מהשורה. ניסיתי אופניים-ויתרתי אחרי פעמיים. ניסיתי לרוץ בערבים עם בעלי גם כן ויתור אחרי פעמיים,סטודיו C עזבתי אחרי חודש. בקיצור הכרזתי על עצמי כפדלאה רשמית. והנה אני כבר 3 שבועות בחדר כושר. מגיעה 3 פעמים בשבוע כל פעם לשעה וחצי. כל פעם מעלה את הרף מזיעה ונהנית מכל רגע. ברמה של אם הייתי יכולה הייתי הולכת לשם כל יום. אז נכון שזה גם זמן פרטי שלי שיש לי אבל אני ממש נהנית מהספורט עצמו. אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה

משוש30

New member
ושאלה לגבי מחזור

נראה לכם הגיוני שכבר כמעט 7 חודשים אחרי לידה אין לי מחזור??? בעיקרון הוא תמיד היה לא סדיר עד שלקחתי גלולות. אבל הפסקתי להניק מלא ב-3 חודשים וב-5 הפסקתי לגמרי וכ-ל-ו-ם... יש מה לפנות לרופא? ויש לו מה לעשות בכלל?

משוש30

New member
נו ואיך אני אכנס להריון בלי מחזור??

חוץ מזה הכוונה להיכנס להריון בחורף אחרי חופשת הסקי...

בלינקה

New member
למיטב זכרוני, ביוץ מגיע לפני מחזור

ועוד למיטב זכרוני, צריך רק ביוץ אחד כדי להיכנס להריון, כך שאם לא משתמשים באמצעי מניעה, לא חייב להופיע מחזור לפני ההריון הבא.

galiaS

New member
זה די שכיח שהמחזור מתעכב כמה

חודשים אחרי הפסקת ההנקה.

איזה כיף לך!!!

אני מתה לחזור להתמכרות הזו. זה הכי כיף שבעולם!!! זה קשור לאיזה הורמון, לא זוכרת איזה בדיוק (סטרונין?). כנראה שמצאת את סוג הפעילות שמתאים לך, ולכן נתפסת. אני מניחה שמאד עוזרת האוירה הכייפית שיש בחדר הכושר. גם אני חשבתי להתחיל להפסיק להיות פדלעה בסופ"ש, אבל הדלקת הזו
...
אולי כדאי דווקא בגלל הדלקת???

Shprintzak

New member
זה כמו התמכרות לאוכל../images/Emo6.gif

הלוואי עליי...פדלאה שכמותי. מעניין כמה זמן אני אשתמש בתירוץ "אני אחרי לידה..."

lulyK

New member
התמכרות לספורט היא תופעה ידועה...

לא זוכרת איזה הורמון משתחרר בפעילות גופנית - אבל הוא סופר ממכר. ובעניין המחזור - הייתי פונה לרופא, בעיקר אם את אומרת שאת רוצה מתישהו להכנס להריון.

אנדרופינים

הם החומרים הממכרים שמשתחררים. למה עלי זה לא עובד?? גם כשהייתי הולכת לחדר כושר (הסטוריה רחוקה) זה תמיד היה אגב רטינות וקללות.

אפרת12

New member
כן. ובכל מקרה - עדיף אחרי הביקורת

אצל הרופא, שבה הוא יגיד כמובן שהכל בסדר ואת יכולה לחזור לפעילות רגילה

למעלה