התמכרות

התמכרות

שלישי ערב, טקס סיום יב' של בננו. קלטתי בצד את גלי גרושתי הביצ'ית. שננו בשנות הארבעים, גרושים חצי שנה לאחר לא מעט שנות נישואים. הקור שנשב ממנה בשנתיים האחרונות, הקפיא את חדר המיטות. גוף של שחקנית פורנו איטלקיה אבל עם מנטליות חסודה של פולניה.
הבת זונה הזאת נראת פצצה, שיער בורדו, גוף חטוב עיניים ירוקות, מבטה צרב אותי. הטקס תם היא הסתכלה עלי ופנתה ללכת לעבר ביתנו עכשיו ביתה, ברחוב הסמוך. יצאתי אחריה, סתם רציתי לשוחח איתה. הבחנתי שהיא לבשה את חצאית הסקס שקניתי לה. חצאית שפעם היתה הסימן שלה, שהיא מעונינת בסקס מושקע. היא הלכה מהר למרות שלרגליה נעלה את נעלי העקב האדומות שקנתה בארה"ב. כשהייתה באמצע הגן שהפריד בין שני הרחובות קראתי לה שתעצור. היא הסתובבה באיטיות מחשמלת, מביטה עלי בבוז בעיניה הירוקות. "ראיתי שהתחלת לצאת עם מילפית מחומצנת מרמת השרון" ירקה ברשעות. "איך את יודעת" שאלתי, "פלאי הפייסבוק, הוא הראה לי שיש לי איתה הרבה חברים משותפים...המשפחה שלך וחברי הילדות שלך. לא צריך להיות איינשטיין, כדי להבין שמצאת לי תחליף זול".
"חלמתי עליך " נפלט לי לפתע, "פנטזת עלי ..." חיוך ניצחון עלה על שפתיה, היא התקרבה, יכולתי להריח את הבושם היקר שקנתה בטיול לפריז. "על מה אתה מפנטז ....שאתה מזיין אותי ? שלישיה ? או שאני מזדיינת עם גברים אחרים.? ", הרגשתי שמתחיל לעמוד לי. הלכתי לאיבוד בשפתיה האדומות, היא שלחה את ידה ונגעה באברי העומד. "אני רואה שעומד לך...אני לא ארד לך אבל לא אכפת לי שתרד לי". "מה" שאלתי מופתע, היא סחבה אותי באיברי הזקור לתוך השיחים ופקדה שאשכב על הגב.
נשכבתי רועד מהתרגשות, היא נעמדה בפיסוק מעל ראשי והחלה לשבת, מסיטה את תחתוני התחרה. היא גילחה את רב שיער ערוותה, משאירה רק קווצת שיער ג'נג'י בצורת טרפז מעל הדגדגן שלה. היא התחילה לנוע על לשוני, ראשי בין ירכה הלבנות, היא אחזה בשערות ראשי מצמידה אותי אליה והניעה את האגן שלה. הזין שלי עמד במכנסי וכמעט שגמרתי. לפתע היא הפסיקה, היא התרוממה באיטיות נותנת לי להביט בה מהופנט מנשיותה. "גמרת" שאלתי מאוכזב שנגמר... היא לא ענתה, תמיד שנאה ששאלתי, היא הסתובבה והתיישבה שוב, ישבה המלא מקיף אותי, הסטתי את תחתונה והתחלתי ללקק בתשוקה מחודשת מתאמץ לענג אותה. מביט על התחת העגול והמדהים שלה. היא ליטפה באצבעותיה האדומות את הדגדגן בזמן שלקקתי לה. לשוני נאבקת באצבעותיה על הזכות לענג אותו. פתאום הרגשתי שפני מוצפים בנוזל תשוקתה, וכמעט גמרתי איתה. באורגזמות חזקות היא הייתה מרטיבה את הסדינים וכעת הרטיבה את פני. המשכתי ללקק בזמן שהחדתי לה אצבע לפי הטבעת. היא רעדה כשגמרה שוב. היא קמה ואז שאלה "אתה רוצה לבוא אלי לשלישיה, תמיד פינטזת על שלישיה". דשדשתי אחריה לביתה , הזין עומד נלחץ למכנסי מפנטז על זיון איתה. היא אמרה לי להתפשט ולשכב במיטה הזוגית שלנו. היא התפשטה ואזקה את שני ידי למיטת הברזל שקניתי. כבר פינטזתי על זה שהיא תרכב עלי והחברה שלה תשב על פני. דפיקה בדלק גרמה לה לחמוק מהחדר, וכשחזרה כבתה את האור, צעדה לעברי והתיישבה על פני בתנוחה 69. היא החלה למצוץ לי ואני התחלתי שוב ללקק לה. כבר שנים שלא מצצה לי כך. לפתע בזמן שאני מלקק לה, מישהו נעמד על בירכיו בצמוד לראשי. בתחילה חשבתי שזו דליה החברה הטובה שלה, אבל פתאום הבנתי שזה גבר שהתחיל לזיין את אשתי, בדוגי בזמן שליקקתי לה. רציתי לשנות תנוחה אבל לא יכולתי, והיא מוצצת כל כך טוב.
היא שינתה תנוחה והתיישבה לי על הזין, מחדירה אותו לתוכה, סוף סוף, העונג היה ממכר, עצמתי את עיני ואז הרגשתי שגם הוא חודר אליה, באנלי. הרגשתי את איברו בתוך גופה. היא קרבה את שפתיה אל שפתי ולחשה אתה יודע שהוא מזיין אותי בתחת ?" כן לחשתי, חושש לגמור, לי היא אף פעם לא הרשתה אנלי. ואז היא קמה ושוב פיסקה את רגליה מעל ראשי מכריחה אותי ללקק לה בזמן שהוא ממשיך לזיין אותה בתחת.
פתאום הגבר הצעיר התחיל לגנוח וגם היא. פני שוב התמלאו בנוזל תשוקתה מעורבב בנוזל תשוקתו, גמרתי יחד איתם, נדהם מההתמכרות שלי אל תשוקתה ומה אני מוכן לעשות בגלל זה.
היא הדליקה את האור, נשכבנו שלשתנו, כשהיא ביננו, הוא היה ממש צעיר, בשנות העשרים, תכיר היא אמרה קוראים לו דניאל. ראיתי על פניה את הפתעתה כשהבינה שאיננו מכירים.
לא מבין איך הפכה מחסודה ושמרנית לקוגרית סקס שמזיינת צעירים ומשפיטה מבוגרים.
בשבת עשיתי עם ענת, בת הזוג החדשה שלי, BBQ בוילה שלה ברמת השרון. ילדה הגיעו וגם כמה מהחברים שלהם. פתאום אני רואה את דניאל. הוא שמר מרחק, אבל כשהייתי בעמדת ה BBQ הוא ניגש כאילו לעזור. "בת זונה הגלי הזאת. גרושתך?". "כן,אני יודע" עניתי בלחש. "אתה יודע שהיא התחילה איתי, בפייסבוק". "נו אז מה" עניתי, "אתה יודע למה ?" שאל, "כי חשבה שאתה שווה צעיר וחרמן" עניתי. "תקשיב היא נכנסה לפייסבוק של ענת וחיפשה משהו שווה לזיין. היא חשבה שאני הבן של החברה שלך. ממש דפוקה". ענת התקרבה אלינו, בלחש כדי שילדיה לא ישמעו היא שאלה, "נו איך היה לזיין במשותף את גלי. היא אמרה שתזיין את שניכם, הייתי בטוחה שלא תצליח, חבל" ענת אמרה. "חשבתי שנוכל לבנות משהו חברות, טיולים, סקס אפילו אורגיות...חבל אבל לא נורא". הסתכלתי על ענת ושאלתי "מילא רצית לבחון את הנאמנות שלי אבל מה דניאל קשור ?". "דניאל אוהב מבוגרות, בדרך כלל בימי שלישי, הוא מזיין אותי". היא נשקה לי ואמרה, "בסך הכל היה נעים להכיר, היית זיון טוב." לקחתי את חפצי ואז היא אמרה בחיוך " אגב אם אתה רוצה מידי פעם לרדת לי, אתה מוזמן, גלי אמרה שאתה אוהב ללקק".

למעלה