התמכרתי לסולואים !

e dor

New member
התמכרתי לסולואים ! ../images/Emo13.gif

אני אוהב לשמוע להקות, אבל הסולואים זה חלק בלתי נפרד מזה. אז שמעתי את Brighton Rock של סר מיי. ושני דברים יש לי להגיד: א. אמרו לי שהוא יפה, אבל ביקשתי לא את זה שיש בוומבלי - ואת ברייטון רוק יש בוומבלי, למרות שהוא חביב
ב. הוא קצת משעמם, היכולת של בריאן אדירה כמובן, אבל הסולו קצת יבש ובריאן מסוגל לדברים הרבה יותר יפים לטעמי. האם יש סולואים נוספים של סר בריאן ? או אולי איזה קטע סולו, או חלק ארוך בשיר שבו יש סולו בס של ג'ון ? אני יודע - Another One Bites The Dust זה שיר שבו הבס דומיננטית מאוד (ולא סתם, ג'ון כתב אותו
) אבל חוץ ממנו יש ? (אגב, מת על השיר הזה
) אגב, ידוע לי שמעט להקות עשו גם סולואים תופים. קווין הגדילו ועשו גם ? (את זה אני שואל כי התחלתי לתופף אז מעניין אותי קצת לקבל השראה
) תודה רבה לכולם ושבוע נעים

WhiteQueen

New member
../images/Emo168.gifBrighton Rock סולו משעמם?

לדעתי הסולו שם הוא אחד מהסולואים הכי מדהימים שיש, ולא יבש כלל וכלל. יש ב-BREAK THROUGH סולו בס מאוד יפה, ויש סולו קונטרה-בס בBRING BACK LIROY BROWN (אני מקווה שכתבתי נכון...).

e dor

New member
לא ממש משעמם ...

שוב - הביצוע נהדר ! אבל הוא טיפה יבש כזה, שקט מידי (ואני לא איזה מטאליסט או משהו - ממש לא). לגבי הסולואים. תודה, אני אבדוק

e dor

New member
אה! Breakthru! ברור שאני מכיר ../images/Emo13.gif

ממה שאני שמעתי זה קצב בס, זה לא סולו ממש ... לא ... ? אם אני טועה- באיזו דקה מתחיל הסולו ? שמעתי ברפרוף...

WhiteQueen

New member
זה לפני הסולו גיטרה../images/Emo168.gif

וזה לגמרי סולו, לא רק מקצב.

gihona

New member
Brighton Rock - חרא של סולו

נשמע כמו ילד בן 12 שמשחק עם גיטרה. אני לא מדברת על השיר עצמו בו הגיטרה נשמעת נהדר, אלא על הסולואים הבלתי ניסבלים של בריאן בהופעות חיות. למה הוא מתעקש לעשות לנו את זה? מה עשינו לו?! והכי גרוע - איך שאר החברים סבלו את זה 15 שנה? התאוריה היחדה שלי זה שהם פשוט רצו את הדקות מנוחה האללו באמצע הופעה.

e dor

New member
זו הגזמה לצד השני לטעמי ...

השמעתי את זה לכמה אנשים אובייקטיבים, לא מכורי קווין אבל אוהבים גיטרות. והם אמרו שהם ממש אהבו, שהביצוע נהדר. אני מסכים, ביצוע מצוין. יש גם מס' קטעים שם שגם הכתיבה מצוינת ! אבל חלק לא

WhiteQueen

New member
כי לא כולם כמוך.../images/Emo168.gif

אני אוהבת את הסולואים שלו, ולפי דעתי הסולו המסוים הזה הוא נהדר ומבריק. וזה מאוד לא אישי. מביעה דעה.

בריאן מאיי האיש והאגדה

כל מי שמבין דבר או שניים יודע להעריך את בריאן בתור גיסריסט מוכשר כמו שד ויצרתי כמו פייה מהיר כמו פרפר ועוקץ כמו דבורה .... להמשיך? בבקשה אבל בבקשה לא לכתוב דברים שלילים על הלהקה או חבריה פרט לביקורת בונה!והביקורת שלך לא בונה (וזה לא המקום להשמצות במיוחד לא של בריאן)

e dor

New member
מסכים

הסולו קצת משעמם, אבל לגבי הכשרון של בריאן אני אפילו לא חושב פעמיים. ידוע שהוא אחד הגיטריסטים הטובים ביותר (קצת אחרי אריק הקלפטומן וג'ימי הנדברקס
) וגם אם יש לו סולו אחד טיפה יבש (ושוב, סה"כ אני אוהב את הסולו, אבל קצת חסר לו משהו ...) זה לא מוריד מערכו, המאוד גבוה, של בריאן.

טעם טוב ...

ואני מסכים לכל מילה שלך למרות שאני לא מכיר את הסולו הנוכחי. אכן הגדרת יפה את שני המלכים האמיתיים של הגיטרה יום אחד ילמדו עליהם בבתי הספר . אולי אתה תוכל לעזור לי למצוא שיר .....? יש שיר של קלפטון שמופיעבפרסומת משהוא עם "סאן שיין ינ דא יוניברס" אני חושב אשמח לדעת את שם השיר בדחיפות תודה בשם ההנהלה וצוות המנקות המבסוטות

e dor

New member
סורי ...

יש לי הרבה כבוד לקלופטמן ולהנדברקס, אבל אני לא מכיר אותם ממש טוב. אני יודע שהם נחשבים לטובים ביותר ושמעתי שיר אחד שלהם יחד ועוד שיר של הנדברקס לבד. אם תרצה, היום אחרי בית ספר אחפש את זה לפי המילים, אבל אני לא מכיר אותם ממש. (הנדברקס = ג'ימי הנדריקס, הקלופטמן=אריק קלפטון)

אל תעלב אבל

בשביל לתקוע כינוים כאלו מגוחכים ובשביל להחליט שהם הכי טובים עלייך להבין ולשמוע קצת יותר, לך תשמע תאזין ואז תבסס את החלטותיך... וחמוד אחרי בית הספר עדיף שתכין שיעורים
(ברוח טובה)

e dor

New member
אל תעלב אתה ...

א. כינויים לא קשורים לאיכות ולהכרה האישית - אני אקרא למי שאני רוצה איך שאני רוצה. ב. אמרתי מי נחשבים להכי טובים - אני אישית לא מאזין להם הרבה ולכן לא אוכל לקבוע - וזה גם מה שאמרתי מראש, אבל כמו בכל פורום יש את האנשים שחושבים שהם גאונים - אז שיהיה לבריאות. אגב ... עם כל הכבוד (לא שיש יותר מידי), אתה לא תגיד לי מה לעשות אחרי בית ספר כשאני מציע לך עזרה - שכח מהעזרה שלי ותתחיל ללמוד איך להתנהג.

gihona

New member
אני מסכימה בעניין בריאן

הבנאדם מוכשר בצורה יוצאת דופן, הן כגיטריסט והן ככותב שירים. אבל אני עומדת מאחורי עמדתי שהסולואים שלו איומים, ארכאים ומשעממים. ביקורת בונה? בבקשה: בריאן, למען השם, די עם הסולואים!!

ketas

New member
תאמת שבשביל זה הפורום פה

לא רק לסגוד לקווין..אלה גם להביע דעה על מה יותר אוהבים, מה פחות אוהבים...אולי אפילו, טיפה להתווכח. אחרת פשוט אפשר להחליט שכולם אוהבים אותו דבר ולסגור את הפורום.

למעלה